Özgüvensizim, Reddedildim.

Hah gördüm şimdi.
Aslında güzellik için alt yapın var burnun güzel mesela.
Öncelikle tarzını değiştirmelisin. Oduncu gömleği yerine şıkır şıkır olmalısın. Veya spor olmalısın ama oduncu gömleği asla❌
Kulağındaki küpeleri çıkarıp zarif bir küpe takmalısın.
Saçlarını uzatmalısın. Uzayana kadar güzel bandajlar kullanabilirsin.
Zayıflamalısın ama hiç gözün korkmasın. Ben ekmek ve şekeri bırakarak 6 kilo verdim. Ama bunu diyetisyen kontrolünde yap.

Dediğim gibi alt yapın var yüzüne bakilmayacak kadın değilsin. Ama tarzın erkeksi ve erkekler bundan hoşlanmıyor.

Redd edilmeyin dış gorunusle fazla alakasi yok bence.
Guzel degilim ama bana aşik olan erkekler hep yakisikliydi, ben bile şaşirirdim gozleri mi gormuyor diye)))
Ozguven olmali, muhabbetin keyifli olmali, yuzunde tatlilik olmali, guleryuzlu olmalisin.
Erkekler ilk başta guzelliye bakiyor, sonra konusmaya filan.
Haklisiniz, kiloyla da alakasi yok, kilolu arkadaslarimin bir suru sevgilisi oldu.
Ozguvenli olun, bakimli olun, şık giyinin.

İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
Her daim bakımlı ol ve dik dur.
Guzel misin değil misin bilemem; fakat bakımlı ve özgüveni yüksek kadın çeker erkekleri. Tabi gizem de önemli

Benim burnum kemerli ve çarpık dişlerim var :D Yüzümü de dudaklarım hariç güzel olmadığımı düşünürüm ama bendeki havayı gören beni angelina falan sanır :D Eminim bu kendini ne sanıyor diye gıcık olanlar da vardır. Güzel özelliklerimi ortaya çıkarıyorum dik duruyorum özgüvenli yürüyorum ve karşıdaki insana sen kimsin ki gözüyle bakıyorum. Sen kimsin gözüyle bakmam doğru değil belki ama ben kendimi sevmezsem beğenmezsem beni kimse beğenmez. Önce özgüven.

Hah gördüm şimdi.
Aslında güzellik için alt yapın var burnun güzel mesela.
Öncelikle tarzını değiştirmelisin. Oduncu gömleği yerine şıkır şıkır olmalısın. Veya spor olmalısın ama oduncu gömleği asla❌
Kulağındaki küpeleri çıkarıp zarif bir küpe takmalısın.
Saçlarını uzatmalısın. Uzayana kadar güzel bandajlar kullanabilirsin.
Zayıflamalısın ama hiç gözün korkmasın. Ben ekmek ve şekeri bırakarak 6 kilo verdim. Ama bunu diyetisyen kontrolünde yap.

Dediğim gibi alt yapın var yüzüne bakilmayacak kadın değilsin. Ama tarzın erkeksi ve erkekler bundan hoşlanmıyor.
Uzun saçlarım vardı yandı gitti 2021'e kadar uzar mı bilemem ama kısalı uzunlu model kullanıyorum sağ tarafta hala yanık var aslında pantolon giyiyorum ya da tayt ve tunik çoğunlukla.

Sizce kısa saçla da feminen olunamaz mı arkadaşlar? Pişmanım ama mecburdum.

Bir kere oldukça erkeksi bir havan var. Sanki 16 yasinda erkek cocugu gibi giyinerek ergenlik geciren kizlar gibi. Dalga gecme niyetinde degilim acik acik ilk bakista insanin içinden dusundurduklerini soyluyorum.

Saçlarini bu kadar kisa kestirme, kisa kestirsen bile bu model olmamis, kotu.
Saç rengini begenmedim ama ortamdaki işiktan belki garip soluk duruyordur onu bilemedim. Bir de o oduncu gomleklerini birak bence 🙄 sacla birleşince o da o erkeksi havayi koruklemiş.
Benım ergenlik yıllarım. Çok ciddiyim. O zaman nerde akıl veren kişiler. Çingene gibiydim. Bak buradaki yazılanlar hepsi tecrübe. Kendine bakmak bakım yapmak ayıp degil. Sporunu yapacaksın, fit sağlıklı olacaksın. Manken gibi kusursuz olamayız ama en azından giydiğimizi yakistirabiliriz

Benım ergenlik yıllarım. Çok ciddiyim. O zaman nerde akıl veren kişiler. Çingene gibiydim. Bak buradaki yazılanlar hepsi tecrübe. Kendine bakmak bakım yapmak ayıp degil. Sporunu yapacaksın, fit sağlıklı olacaksın. Manken gibi kusursuz olamayız ama en azından giydiğimizi yakistirabiliriz

Benim ergenligim daha beterdi emo tarza kafayi takmiştim. O emo tiple olan fotograflarimi keşke saklasaymişim 😂😂😂😂😂 o kadar pismanim

Güzel insanın hayatta daha çok talihi dönüyor bence.
Oyle olsaydı. Güzellerde Allah cırkın sansı versın demezdı. Bak bısı dıyımmı bı insanı kendıne ceken sadece guzellık degılkı. Ya sesi guzel olur ya sempatık olur aklıma bukadar geldı illaki guzel bı yanı vardır. Ben esımın tipinden daha cok sesine asık olmuştum. Bide boyle dusun

birinin diğerini istememe nedeni çirkinlikle güzellikle alakalı değildir ki.
birkaç sene önce çok yakışıklı, kariyerli bir abi etrafımdaydı. içim ısınmadı, olmadı. oysa düz mantık bakanlara göre hem tipi düzgün, hem yaşı uygun, hem mesleği iyi; asla kaçırılmayacak biriydi. ama ben anlaşamadığımı hissettim ve olmadı.
bunlar çok normal.

Sevgilin olmasın ne olur ? Olunca ne oluyor ki? Tamam sevmek sevilmek güzel ama bir sürü problem oluyor.
O kadar haklısınız ki. Benim de 20 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı sevilmedim diye üzülüp duruyordum. Şimdi 5 yıllık ilşkim var yani varlığı dert yokluğu yara öyle diyim 😂😂

İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
YouTube ac ve BEYHAN BUDAK Yaz izle sabaha aksam izle çok faydali ve evde terapi al gideni boswer salla yeni bir temiz sayfa ac Yasin cokkk kucuk daha

birinin diğerini istememe nedeni çirkinlikle güzellikle alakalı değildir ki.
birkaç sene önce çok yakışıklı, kariyerli bir abi etrafımdaydı. içim ısınmadı, olmadı. oysa düz mantık bakanlara göre hem tipi düzgün, hem yaşı uygun, hem mesleği iyi; asla kaçırılmayacak biriydi. ama ben anlaşamadığımı hissettim ve olmadı.
bunlar çok normal.
zaten adamı anlatırken bile abi demişssiniz çok güldüm :KK53:

ahaha valla şimdi farkettim ben de :) sevdiği kız ona ab diyince neler hissetti acaba gariban :rolleyes:
yazdıklarınız da çok doğru bu arada buraya yazılanları saskınlıkla okuyorum. insanlara sen kimsin diye bakmak sürekli feminen ol öyle ol böyle ol tavsiyeleri..
uzun sure yeme bozukluğum vardı konum bile var , 100 kiloları gördüm .
ve o dönemde dahil hayatımın her dönemle şimdi normal kiloda olduğum dönem arasında hiç bir talip sayısı farkı yok . hatta hayatımın (şimdiye kadarki kısmının ) en büyük aşkı ile 90 kiloda tanıştım vs vs ..
insanlar sanıyor ki çok güzel bir kadın olunca bütün kapılar acılıyor , halbuki alakası yok . cok güzel olunca sadece ilk yarım saat insanlar size daha kibar davranıyor hayatınızıa olan olacak tek katkısı bu .
sonrası için vereceginiz ne var asıl önemli olan bu . ama çogu kadın güzelliğinden başka bir seye odklanmadıgı için sonralarında verecek hiç bir seyleri kalmıyor . ülkedeki kadınlar gittikce bu sekilde yasamaya başladı gercekten üzülüyorum .
kadın olarak dünyaya katacagımız bu kadar cok sey varken bizi bedensel kaygıların içine atıp bütün gücümüzü elimizden alıyorlar . tek derdimiz görünüşümüz oluyor bir zaman sonra , istediğimiz görüntüyü yakalasak bile her an onu kormak için caba başlıyor . hayat böyle sığ bir şeklde akıp gidiyor gercekten üzücü .
size cevap yazacagım diye içimi döktüm bende :KK53: :halay:

Back
X