- 18 Ocak 2018
- 3.141
- 8.732
- 158
- 33
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Kısa derken ne kadar kısa kulaklarında falan mı yoksa tamamen mi kısa.Sizce kısa saçla da feminen olunamaz mı arkadaşlar? Pişmanım ama mecburdum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa derken ne kadar kısa kulaklarında falan mı yoksa tamamen mi kısa.Sizce kısa saçla da feminen olunamaz mı arkadaşlar? Pişmanım ama mecburdum.
yazdıklarınız da çok doğru bu arada buraya yazılanları saskınlıkla okuyorum. insanlara sen kimsin diye bakmak sürekli feminen ol öyle ol böyle ol tavsiyeleri..
uzun sure yeme bozukluğum vardı konum bile var , 100 kiloları gördüm .
ve o dönemde dahil hayatımın her dönemle şimdi normal kiloda olduğum dönem arasında hiç bir talip sayısı farkı yok . hatta hayatımın (şimdiye kadarki kısmının ) en büyük aşkı ile 90 kiloda tanıştım vs vs ..
insanlar sanıyor ki çok güzel bir kadın olunca bütün kapılar acılıyor , halbuki alakası yok . cok güzel olunca sadece ilk yarım saat insanlar size daha kibar davranıyor hayatınızıa olan olacak tek katkısı bu .
sonrası için vereceginiz ne var asıl önemli olan bu . ama çogu kadın güzelliğinden başka bir seye odklanmadıgı için sonralarında verecek hiç bir seyleri kalmıyor . ülkedeki kadınlar gittikce bu sekilde yasamaya başladı gercekten üzülüyorum .
kadın olarak dünyaya katacagımız bu kadar cok sey varken bizi bedensel kaygıların içine atıp bütün gücümüzü elimizden alıyorlar . tek derdimiz görünüşümüz oluyor bir zaman sonra , istediğimiz görüntüyü yakalasak bile her an onu kormak için caba başlıyor . hayat böyle sığ bir şeklde akıp gidiyor gercekten üzücü .
size cevap yazacagım diye içimi döktüm bende![]()
![]()
kadınlık hatta bence insanlık şefkat temalı bir sey . önce kendimize sonra herkese sefkatle yaklaşmak demek , yukarıda da yazmıstım halden anlayan insan olmak demek . ben uzun vadede bunun ve dürüst yasamın kazandırdıgına inanıyorum .ama yazdıklarınız çok doğru :)
zaten güzel olmak yani herkesin net şekilde "evet ya güzel kadın" dediği tip olmak bence çok yorucu. çünkü o zaman her erkek bundan bana ekmek çıkar mı modunda salça oluyor.
gerçek ilişkiler için asıl güzellik dilin güzelliği zaten.
ayrıca kadınsı olmak da 90-60-90 hatlarla ve kaşı gözü güzel olmakla alakalı değil hiç. kadınsılık yada daha doğrusu seksapalite diyim, tamamen aura ile alakalı. bazı kadınlar çok güzel ama bebeksi oluyor, bazısı baksan ağzı burnu yamuktur şeklen ama bir araya gelince kadın halinle "ohaaa abla çok seksi" dersin.
en önemli etki de özgüven işte. kendine güvenen kadının yürüyüşü bile buram buram ben buradayım diyor.
sezen aksu'nun izmir'in kızları şarkısındaki gibi, "hiç bir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar çalamaz"
:)
Daha 15 yaşında iken cesaret gösterip aşık olduğumu söyleyip çok sağlam reddedildim zayıfladım ağladım sizlandim şimdi gülerek anıyorum o günleriAslında bakımsız da sayılmam kişisel temizliğime önem veririm makyajı da sevdiğimden yaparım saçlarımı yağlı bırakmam sadece dip boyam geldi ama şu an saçlarımı rahat bırakmak istiyorum.Keşke reddedilmeseydim ve en önemlisi de keşke bunu ona söylemeseydim.onunla doğmadım onunla da ölmem ama aslında red cevabı sen benim tipim değilsin çirkinsin demek değil midir?
Daha 15 yaşında iken cesaret gösterip aşık olduğumu söyleyip çok sağlam reddedildim zayıfladım ağladım sizlandim şimdi gülerek anıyorum o günleriAslında bakımsız da sayılmam kişisel temizliğime önem veririm makyajı da sevdiğimden yaparım saçlarımı yağlı bırakmam sadece dip boyam geldi ama şu an saçlarımı rahat bırakmak istiyorum.Keşke reddedilmeseydim ve en önemlisi de keşke bunu ona söylemeseydim.onunla doğmadım onunla da ölmem ama aslında red cevabı sen benim tipim değilsin çirkinsin demek değil midir?
KulaklarımdaKısa derken ne kadar kısa kulaklarında falan mı yoksa tamamen mi kısa.
Bence kısa saç çoğu zaman daha havalı duruyor. Örnek vereyimKulaklarımda
Yani aslında sevgili işleri biraz sizin dışarı yaydıgınız enerjiyle alakalı. Demek istediğim, bu kız böyle şeylerle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu bunu dısardan anlıyor erkekler. Dışardan dediğim yoldan gecen değil konusup görüştüğün arkadasların. Güzellik cirkinliğe ise asslaa bakmıyor. Özgüvenli kadın istediğini elde eder. He özgüven nasıl kazanılır diyorsan, bir ortamda seniin varlığın anlam ifade etmiyorsa yani arkadaş dediklerin seni umursamıyorsa onlarla olma gerekirse yalnız kal ama kimsenin kuyrugu olma.vücudunu tanı ve buna göre giyin. Saçlarına denemeler yap elbet sana cok yakışan bir model bulursun. Makyaj yapıyorsan daha iyisini yapabilmek icin birkac video izle öğren. Derslere gelince inan derslerin iyi olması muhtesem bir motivasyondu bana. Sana neden olmasın?İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
Uzun zaman sonra ilk kez sevmiştim ama gururumu da önemseyen kadınım zaten sohbetimiz bitti unutmaya çalışıyorum umarım bu tatilde unutabilirim.Her gün rüyalarıma girmese iyi olacak aslında.Benim yaş 27. hiç sevgilim olmadı. sosyal medyadan olsun çevremden olsun sevgilisi olan nişanlı olan hatta evli olan erkekler hep bana yazdı.. güven kalmadı.. ben böyle iyiyim. tek başıma 26 ülke gezdim. kimseye olan nişanlı olan hatta evli olan erkekler hep bana yazdı.. güven kalmadı.. ben böyle iyiyim. tek başıma 26 ülke gezdim. kimseye ihtiyacım yok. seninde olmasın. güçlü kal.
Yoooo ! Hiçte öyle demek değill..! Milletin bayıldığı pek çok tip benim tipim değil mesela! Brad pit benim tipim değil..Ne bilim daha pek çok ünlü,benim tipim değill..Adamları dünya beğenmiş ben beğenmiyorum anlatabildim mi? İnsanların kendisine yakın hissettiği profiller vardır.Kızlar babasına benzeyen erkekler anneaine benzeyen tipleri profil edinirmiş genelde..Güzelliğin önemsiz olduğunu düşünmekteyim.Neden dersen,beğenilen bir tipim ama ellerim bomboş..! Ve hep şunu derim güzelsin diyenlere,bahtım güzel olaydı!!!! Kendine haksızlık etme ve unutma,sen kendini ne kadar seversen değer verirsen bunu karşı taraflarda algılar ve aslında tüm mevzuda bu!Aslında bakımsız da sayılmam kişisel temizliğime önem veririm makyajı da sevdiğimden yaparım saçlarımı yağlı bırakmam sadece dip boyam geldi ama şu an saçlarımı rahat bırakmak istiyorum.Keşke reddedilmeseydim ve en önemlisi de keşke bunu ona söylemeseydim.onunla doğmadım onunla da ölmem ama aslında red cevabı sen benim tipim değilsin çirkinsin demek değil midir?