Canım bide ben bu yıl farklı bi okula atandım kimseyi tanımıyorum acayip endişeleniyorumEvet kesinlikle kendimi şımartmalıyım. Güzelim, işimde iyiyim ve ahlakımı da beğeniler, rabbime şükürler olsun. Ama insanlara ye kürküm ye muamelesi yapılıyor.
Aman ilk izlenimin iyi olsun.Hemen karis.Ozguvenli dur.Ben yeni bir yere basladigimda psikolojik olarak bitik bir haldeydim.Sevgilimden yeni ayrilmis ve evimle ailemle ilgili cok can sikici sorunlarim olmustu.O icekapanik imajimi hala duzeltemiyorum gozlerinde.!!Allah kahretsin benim nemrut isarkadaslarimi zaten!.Benim gelisimimin ayaga kalkisimin bir engeli de onlar oldu!Canım bide ben bu yıl farklı bi okula atandım kimseyi tanımıyorum acayip endişeleniyorum
Ya bnde okulu yeni bitirdim birde küçük gösteriyorum. Ezikçe bişeyim. Bir ay sonra göreve başlıycam ama pek doktor gb değilim. İnternlükte bile hemşiremisim sağlık meslekden misin yorumlarını aldıkça sıkıldım :/ özgüven küçüklükten olan birşey bnce. Bnde hiç olmadı. Kndimi güzelde bulmuyorum. Daha iyi durumdasın yani
Canım beni anlatmışsın resmen bi tek fark var. Ben de aşırı zayıfım @thebalm
Bu ayki maaşıyla ciciler alıcammm  teşekkür ederimİnsanların ne dedığı nasıl bildiği önemli değil senin kendini tanımandır. İnsanların içine karışmak bazen zor olabilir. Neden siz yapmayasınız mis gibi mesleğin var sağlığın yerinde daha ne istenır ki Allahtan
Stresten alamadım ben kötü günler yaşadım şuan alıyorum yavaş yavaşŞu 5 kiloyu da atsam kendimi çok daha iyi hissederim. Siz de kilo almanın yollarını araştırın
Stresten alamadım ben kötü günler yaşadım şuan alıyorum yavaş yavaş
Bu ayki maaşıyla ciciler alıcammm  teşekkür ederim
Deniycem canım çok sağolCnm sana da tavsiyem bebe bisküvisi ye o kilolar öyle bir geliyor ki.
Aynen öyle yapıcam inşallah endişemi belli etmiycem ben de boşandım baya oldu şimdi erkek arkadaşım var bi tane oğlum var bide bunları falan anlatmayı düşünmüyorum çünkü dedikodudan nefret ediyorum okuldan eve sosyal hayatıma iş arkadaşlarımı karıştırmıycam daha önce öyleydi yanlış yaptım
Deniycem canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?