özlediğimi yazmalı mıyım?

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar bundan önceki konumda bahsetmiştim size. sevgilimle fotoğrafımızı instagrama atmıştım oda etiketini kaldırınca şüphelenmiştim ne oluyo birinden mi gizliyosun beni falan diye kavga etmiştik. telefonda bu laflarıma cok sinirlendi gizliyosun diyince he he gizliyorum tamam oldu mu rahatladın mı vs. seyler dedi sonra konuşalım müsait değilim dedi kapattı ve 11 gün oldu hala konuşmadık. biliyorum ben haklıyım ama haklı olduğum halde şu an deli gibi yazıpta akşam buluşalım demek istiyorum. hani şey tarzında yazcam yazarsam. barışmak amaçlı değil hani 8 ayın hatrına böyle bitmesin bari oturuğ konuşalım diye

Adam demedimi zaten " sakliyorum" diye?
He he sakliyorum dedi.
Bu cumle laf gecistirme cumlesi, kendini hakli cikarma cumlesi, helede ardindan bi ses seda cikmadiysa haklilik payi 100%.
Daha ne kosucan ardindan?

Yazma bi sey

Sizi sakladiginizi dusundugunuz adama ne diye ozledim diyeceksiniz ki? Barissaniz bile gizleme suphesi sizden eksilecek mi? Hadi diyelim knustunuz. Hangi cevabi sizi tatmin edecek ki? Kendinizi uzmekten baska birsey degil.

11 gündür müsait olamayan biri özlenmeyi haketmiyor.
Bu ilişkiyi önemsemediği çok açık.

Sorunuzun cevabı çok çirkin. Ada'm itiraf resmen etmiş daha ne istiyorsunuz? Eğer geri dönerseniz şöyle bir mesaj algılar: başkalarına duyduğun ilgiyi ve beni gizlemeni kabul ediyorum. Ne olursan ol dön..

sizin önemsediğiniz kadar, sizin özlediğiniz kadar o sizi önemsese ve özlese 11 gün aramadan duramazdı
boşverin sakın aramayın
he he saklıyorum deyip 11 gün ortada yoksa zaten şüpheleriniz %99 doğru

Atı alan Üsküdar'ı geçmiş, sen ne özlemesinden bahsediyorsun be canım?

Sizi sakladiginizi dusundugunuz adama ne diye ozledim diyeceksiniz ki? Barissaniz bile gizleme suphesi sizden eksilecek mi? Hadi diyelim knustunuz. Hangi cevabi sizi tatmin edecek ki? Kendinizi uzmekten baska birsey degil.
aynen doğru. ama hani anlatamıyorum ya varya ben haklıyım ama dayanamıyorum resmen yürürken bile gözlerim doluyo özledim de demicem sadece bi konuşalım dicem cidden merak ediyorum niye böyle yaptığını ve benimle yüzyüze telefondaki gibi sert konuşamayan biri

Asla yazma
Belli ki o özlememiş
Yazarsan çok pişman olursun
O yazsa bile hemen cevap verme

Kendisi suçlu olduğu halde bırakın da 8 yılın hatrına o konuşma talep etsin.

sakın ama sakın yazma canım. o seninle görüşmek isteseydi kesinlikle ve kesinlikle arardı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…