özledim dayanamiyorum yasayamiyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm başın sagolsun, mekanı cennet olsun annenin.

Canım 7 aydır acın hiç hafiflememiş, eminim kolay değildir, düşüncesi bile ürkütüyor insanı, ama birde ölüme dinimiz açısından bak istersen, ölüm bir son değil, yeni sonsuz bir hayatın başlangıcıdır. Annen şuan acı çekmiyor, sinirlenmiyor, özlemiyor ....vs. Sadece bekliyor. Bir gün kavuşacaksınız. Ona kavuştuğunda nasıl hayırlı bir evlat, iyi bir eş, anne vatandaş olarak karşısına çıkarsan eminim o zaman mutlu olur.

ben de annemi 13 yaşımdayken kaybettim canım seni çok iyi anlıyorum. kabullenemedim yalan olduğunu düşündüm kafamda kurdum bir de malum ergenlik çağındaydım sen de öylesin ergenlik bunalımıyla insanın annesini kaybetmesi daha zor atlatılıyor. ama bak şimdi 30 yaşındayım sana vereceğim tavsiye mutlaka ama mutlaka bir psikologla iletişime geç derdine deva olmaz ama derdini daha kolay çekmen için sana yardımcı olur ben de senin geçtiğin yollardan geçtim ben üstüne bir de 17 yaşındayken babamı kaybettim Allah babana varsa kardeşlerine uzun ömürler versin. bununla başedemiyorsan lütfen uzmanlaşmış birileriyle görüş bundan çekinme işe yaramayacağını düşünme inan acını daha kolaylatacak sana herşeyi tabii ki unutturmayacak ama sana bir dayanak br yardımcı olacak. ne zaman istersen bana ulaşabilirsin ben genelde hergün giriyorum foruma ne zaman konuşmak istersen bir ablan bir teyzen olarak yanındayım

Evet.. lise3 teyzemde kaliyorum artik..

Annem uzulsun asla istemem .. ama mutlu olabilcegim hic birsey goremiyorum .. annemsiz mutlu olmakda istemiyorum .. Allah rahmey eylesin tesekur ederim

annen üzülsün istemezsin canım o seni güçlü ayakları yere sağlam basan bir kız olarak görmek isterdi.kader öyle anneciğin yok hayatta ama senin böyle mutsuz her zaman üzgün olmanı istemez canım acını yaşayacaksın ağla içini dök.Ben çok ağladım hatta yazdım yaşadığım acıyı günlüğüme Allahtan inancım var olmasa sığınıcak hiçbir şey kalmazdı.Allaha dua ediyorum. Ruhu için Kuran okuyorum elimden geldiğince,öğrettiği şeyleri hayatımda uyguluyorum o benim en iyi rehberimdi.Kendini telkin ver canım annem için iyi olacağım.Ben annemin tabutunun başında ona söz verdim.Anne benim senin kızınım güçlü olacağım.Herşeyin üstesinden geleceğim senin kızınım ben diye.Annem evlatlarına çok düşkündü ben de kızıma çok düşkünüm.Allah sana da ilerde iyi bir iş, iyi bir eş,mutlu bir yuva nasip etsin canım.

ben de annemi 13 yaşımdayken kaybettim canım seni çok iyi anlıyorum. kabullenemedim yalan olduğunu düşündüm kafamda kurdum bir de malum ergenlik çağındaydım sen de öylesin ergenlik bunalımıyla insanın annesini kaybetmesi daha zor atlatılıyor. ama bak şimdi 30 yaşındayım sana vereceğim tavsiye mutlaka ama mutlaka bir psikologla iletişime geç derdine deva olmaz ama derdini daha kolay çekmen için sana yardımcı olur ben de senin geçtiğin yollardan geçtim ben üstüne bir de 17 yaşındayken babamı kaybettim Allah babana varsa kardeşlerine uzun ömürler versin. bununla başedemiyorsan lütfen uzmanlaşmış birileriyle görüş bundan çekinme işe yaramayacağını düşünme inan acını daha kolaylatacak sana herşeyi tabii ki unutturmayacak ama sana bir dayanak br yardımcı olacak. ne zaman istersen bana ulaşabilirsin ben genelde hergün giriyorum foruma ne zaman konuşmak istersen bir ablan bir teyzen olarak yanındayım

Allah tahmet eylesib .. çok tesekkur ederim ..

annen üzülsün istemezsin canım o seni güçlü ayakları yere sağlam basan bir kız olarak görmek isterdi.kader öyle anneciğin yok hayatta ama senin böyle mutsuz her zaman üzgün olmanı istemez canım acını yaşayacaksın ağla içini dök.Ben çok ağladım hatta yazdım yaşadığım acıyı günlüğüme Allahtan inancım var olmasa sığınıcak hiçbir şey kalmazdı.Allaha dua ediyorum. Ruhu için Kuran okuyorum elimden geldiğince,öğrettiği şeyleri hayatımda uyguluyorum o benim en iyi rehberimdi.Kendini telkin ver canım annem için iyi olacağım.Ben annemin tabutunun başında ona söz verdim.Anne benim senin kızınım güçlü olacağım.Herşeyin üstesinden geleceğim senin kızınım ben diye.Annem evlatlarına çok düşkündü ben de kızıma çok düşkünüm.Allah sana da ilerde iyi bir iş, iyi bir eş,mutlu bir yuva nasip etsin canım.

O oyle gormek ister ama ben olamiyorum .. cok ozledim
Manyak sacma sapan bi okula gidiyorum durmadan psikopat gibi sinif degistiriyolar okulda yeni oldugumdan her hoca tanismak icin sorular soruyo onlari ne diye ilgilendiriyo bilmiyorum ama annemin babamin meslegini soruyolar babami soyluyorum annem öldu diyorum o zaman yuzlerindeki acimaya deli oluyorum onlari bogasim geliyo..
Kafami dagitmak icin firsat yok .. herseyde karsima cikiyo..
Amin tesekur edeeim

Çok üzüldüm başın sagolsun, mekanı cennet olsun annenin.

Canım 7 aydır acın hiç hafiflememiş, eminim kolay değildir, düşüncesi bile ürkütüyor insanı, ama birde ölüme dinimiz açısından bak istersen, ölüm bir son değil, yeni sonsuz bir hayatın başlangıcıdır. Annen şuan acı çekmiyor, sinirlenmiyor, özlemiyor ....vs. Sadece bekliyor. Bir gün kavuşacaksınız. Ona kavuştuğunda nasıl hayırlı bir evlat, iyi bir eş, anne vatandaş olarak karşısına çıkarsan eminim o zaman mutlu olur.

Amin
O acı cekmiyo ozlemiyo ama ben aci cekiyorum ozluyorum .. dayanamiyorum ..
O bir gun ne zaman gelicek ki ????..

Bende çok özledim.annem 15 sene oldu hala dün gibi babam 4sene oldu öldü.halaaa ağlıyorum😭içim acıyor yanıyor..çok üzülüyorum.keske keşke yasasalardi.ruyalarimizda görürüz onları.isallah.allah sabırlar versin.😭

Allah rahmet eylesin.Rabbim gönlüne ferahlık versin.Allah yar ve yardımcın olsun.Allah gerıde kalanlara ömür versın.Allahım kımseye boyle acılar yaşatmasın.

Yanimda olsan da kocaman bir sarilsam sana.
Annenin mekani cennet olsun. Cok uzuldum. Senin de basin sagolsun. Soyleyecek kelime bulamiyorum. Ne desem de seni rahatlatsam bilemedim. Annenin boslugu nasil dolar ki, dolmaz elbet de hayat devam ediyor ama. Rabbim guzel insanlarla karsilastirsin seni. Keske sarilabilseydim sana. Annenin sefkatinin yerini tutmaz ama...Sevgiyle kal...

Belki kızıcalsiniz ablaciklar..
Ama cok yoruldum ben boyle daha nereye kadar gidicek ki hayatim ? Dayanamiyorum ben bi kac gun gulsemde en sonunda oyle bi
Patliyorm ki.. kaç ay geçti .. acimda özlemimde bitmiyo cokcokcok ozledim . Annesizlik cok zor herseyimde hissediyorum okullar baslayinca kafam dagilir dedim ama dahada kotu oldu okulda hep annemi hatirliyorum ben her an onu dusunuyorum ..diyceksiniz zaman diye ama gecmiyo gecsede acim bitmiyo kalbim yaniyo annem ruyalarima giriyo ama girmesini istemiyorum dayanamiyorum ben .. ölmek cozum gibi geliyo ama biliyorum bu cok acizce.. dayanamiyorum.. cokcokcokcok ozledim..
Sabir canim benim sabir.Ne hissettigini biliyorum ama elden gelen bir sey yok olsa inan yakardim bu dunyayi o careyi bulurdum.Tek care sabir ve dua rabbim yuregimizi sogutsun bize dayanma gucu versin.Bununla yasabilmemiz icin imanimizi arttirsin🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X