- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
yasanasi ve guzel degil ...hani sana msj atmistimya az uzun.. oeda senle konusurken gulumsuyorum demistim o gulmelerden sonra bile kendimi suclu hissediyorum kendi kendime senin annen öldu ne diye hâla guluyosun diyorum..
Ben nilmiyorum kendimden emin degilim ablacik .. uzak durmaliyim biliyorum ama yanlis kisilere baglaniyorum sanirim.. kivirciginda sevgilisi varmks hakkinda kismina hic bakmamistim nasil cirkin bisi hic sevmedim >_<
Ne zaman hafifliycek ki..
Peki ablacik dilim yok yapamiyorum kendimi boslikda hissediyorumSENI COOOOOOOOOOOOO..... SEVIYORUMMMMM
Bende seni seviyorum serserim ...Herşey düzelecek.İnsan yapısı gereği kötü an ıları hatırlamaya meyyilli olurmuş...Çok ciddi bir travma anne kaybetmek.Üstelik yanında olmuş herşey.İşte tam da bu yüzden acilen tedavi alman lazım psikolog yada psikiyatırdan...ne lazımsa artık...gecicek ablacım hepsi geciçek.
Ablam geldi Almanyadan .Kızımın bebeklik resimlerini getirdi.Hırsız girdi eve bir o aldı götürdü bir dönemin fotoları kayıp.birde pc çökmüştü.O gün bütün akşam hüzünlendim agladım.Nasıl genciz nasıl çocuk ufacık suratlarımız.çok üzüntü çektim o senelerde çok sıkıntı.Kızımın videoları-gülüşü hiçbiri yok aklımda inanırmısın.Hop demiş büyümüş sanki.Oysaki yaşadığım tüm lanet dialoglar ,kötülükler mıh gibi çakılı kelime kelime aklımda.Kaybolan yıllarımıza yandı içim.Fark etmeden hayatomdan çalınanalar çok kıymetli...
elbet anne kaybetmeyle aynı şey degil.ama benzer duygular işte.İyi hatırlanmıyo da Eslemim kötüler çıkmıyor akıldan.Ama çıkacak.Savaşmadan teslim olmıycaz.
Gerekirse topluca gideriz terapiye :))
O abuk subuk kişlere meyilin yalnızlık duygusundan.Çıkart aklından at...Degecek birileri var elbet...
O kuzuyada yazıklar olsun:)) olsun çirkin olursa kolay bırakır...sen güzelsin:)) ahhh deli gönlünü doldur eyle işte...zaman herşeyin ilacı...sen bana inan....saglam dur ayakta kal.Pişman olmayacaksın...
herşey güzel olacak...aç dinle Ziynet Sali...
Mutlu olmaya gelince her daim hakkın.Gülmek ,mutlu olmak,hayallere dalmak ve onları gerçek yapmak ...annen de böyle isterdi...Öpüyorum seni kocaman....