- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
ne desem bilemedim. erkekler ne kadar da ayı. 1 yıl ayrı kalmayı göze almasına hiç şaşırmadım açıkçası çünkü cinsi böyle bunların. 25 gün bana da çok fazla gelmişti. ama şu yorumunu okuyunca hak vermeden de edemedim. 2 aylık eşinin yanına gitmemiş. yerinde olsam bu yaptığının karşılığında kararlı olup sen gibi davranmayı başaramayabilirdim ama sana da saygı duyuyorum şu anda.
Evet çok üzüldüm o dönem yalan degil.
1 yıl evli ama evsizdim. Eşya görsem gelin görsem ağlıyordum. Ona yabancı gibi davranıp kendimce intikam alıyordum. Özledim dediğinde ben de özledim bile demiyordum. Gelecegim dediginde bir heyecan tepkisi vermiyorum diye aliniyordu hakkı varmış gibi..Özlerken bunu dememeliydim haketmiyordu çünkü..
Herkesin cicim ayları bizim çok Afedersin b.k ayları oldu. Böyle mi olmalıydı?
Çok suçladım onu uzun zaman etkisinden kurtulamadım. 3 yılı geçti çok şey düzelse de benim kalbimin kırık bu kısmı düzelmemis demekki ki 1 buçuk ay ayrı durabiliyorum gönül rahatlığıyla..
Ben de öyle ayrı durdum kocaman bir yıl 3 ayda bir görerek eşimi..
Kolay değildi. Sıra onda.. Ailemden farkli şehirde kaldığım müddetçe her yaz planım bu. Yıllık iznini alırsa 1 buçuk ay yarıya düşer o başka. Benim sorunum değil onun izin alamaması. .Ilgilenmiyorum artık ilgilenemiyorum sayesinde..