- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.520
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
evlisiniz... ailenize 2 gün fazla kalınmaz. eşinizin yaninda olmalisin adam özlüyor seni sende var hatasi...25 gün kalinir mi yaw...
bakın... benim halamin hikayesini anlatcam....
ayni senin gibi 1 ay yada 1 hafta kalirdi yaz tatillerinde annesinin evinde... eşi 2 gün kal da gel demiş o kalirdi fazla...
eşi napsın dayanamadi bu işe. halamın kapsilerine... 15 yıl evli kaldi adam başka karı buldu.. hemde kendinden 15 yaş tan küçüktü...
eniştem 40 kızda 23 yaşindaydi.. 2 yıl sakladi ilişkilerii.. ciddileşince halamdan sogudu eniştem... nereye gidersen git naparsan yap demeye başladi artık evlilik kalmamişti ilişkilerinde...
ee sende 25 gün kalma ailenizin yaninda özleyince kocana dön... çok yanlış bu işler.. ee kocan sogur zamanla karımı özlüyom gelmiyor çok kaldi der... kocanin başinda dur bende izinler kapatılır ama ne zaman açilir belli de degil...
Içinde sadakat olmayan adam karısı Yanindayken de bahane bulur yapar.
Ben evliligimin 1 yılını ondan ayrı geçirdim. Ayrılık bir gerekçe ise ben de aldatsaydim o zaman. Böyle bir mantık mi var?
Pisligin tekiymis o herif kusura bakmayın.
Koskoca yıl çalışıp eve geldiğinde bile beklediğim ilgiyi göremiyorum. Sebep ne yorgunluk yogun çalışıyor oluşu..
Şimdi yogun çalışıyor ben ordayken yaptığı gibi yatsın dinlensin. Hiç ellemiyorum işte.
Ama o ne istiyor biliyor musun?
O yine rahat rahat yatsın, ben ona dokunmayayim hadi çıkalım hadi gezelim demeyeyim. O istedikce kalksin beni istediği an bulsun. Evet tam olarak bu..