• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem tripleri..

evlisiniz... ailenize 2 gün fazla kalınmaz. eşinizin yaninda olmalisin adam özlüyor seni sende var hatasi...25 gün kalinir mi yaw...
bakın... benim halamin hikayesini anlatcam....
ayni senin gibi 1 ay yada 1 hafta kalirdi yaz tatillerinde annesinin evinde... eşi 2 gün kal da gel demiş o kalirdi fazla...
eşi napsın dayanamadi bu işe. halamın kapsilerine... 15 yıl evli kaldi adam başka karı buldu.. hemde kendinden 15 yaş tan küçüktü...
eniştem 40 kızda 23 yaşindaydi.. 2 yıl sakladi ilişkilerii.. ciddileşince halamdan sogudu eniştem... nereye gidersen git naparsan yap demeye başladi artık evlilik kalmamişti ilişkilerinde...
ee sende 25 gün kalma ailenizin yaninda özleyince kocana dön... çok yanlış bu işler.. ee kocan sogur zamanla karımı özlüyom gelmiyor çok kaldi der... kocanin başinda dur bende izinler kapatılır ama ne zaman açilir belli de degil...

Içinde sadakat olmayan adam karısı Yanindayken de bahane bulur yapar.
Ben evliligimin 1 yılını ondan ayrı geçirdim. Ayrılık bir gerekçe ise ben de aldatsaydim o zaman. Böyle bir mantık mi var?

Pisligin tekiymis o herif kusura bakmayın.

Koskoca yıl çalışıp eve geldiğinde bile beklediğim ilgiyi göremiyorum. Sebep ne yorgunluk yogun çalışıyor oluşu..

Şimdi yogun çalışıyor ben ordayken yaptığı gibi yatsın dinlensin. Hiç ellemiyorum işte.

Ama o ne istiyor biliyor musun?

O yine rahat rahat yatsın, ben ona dokunmayayim hadi çıkalım hadi gezelim demeyeyim. O istedikce kalksin beni istediği an bulsun. Evet tam olarak bu..

Içinde sadakat olmayan adam karısı Yanindayken de bahane bulur yapar.
Ben evliligimin 1 yılını ondan ayrı geçirdim. Ayrılık bir gerekçe ise ben de aldatsaydim o zaman. Böyle bir mantık mi var?

Pisligin tekiymis o herif kusura bakmayın.

Koskoca yıl çalışıp eve geldiğinde bile beklediğim ilgiyi göremiyorum. Sebep ne yorgunluk yogun çalışıyor oluşu..

Şimdi yogun çalışıyor ben ordayken yaptığı gibi yatsın dinlensin. Hiç ellemiyorum işte.

Ama o ne istiyor biliyor musun?

O yine rahat rahat yatsın, ben ona dokunmayayim hadi çıkalım hadi gezelim demeyeyim. O istedikce kalksin beni istediği an bulsun. Evet tam olarak bu..

evet haklisin o herif de pisliğin tekiydi boşadi halamdan çok çekti onca yıl şimdiyse yine çekiyo da belli etmiyor... kızı evlendi oğlu da askerde.. Allah ömür versin diyim halama..
eşiniz polis mi?
polislerin çıkış tarihi bile belli degil.
çatışmalar ordan oraya koşturmalar nedeniyle çok yoruluyor adam.. sen ondan ilgi beklediğinde haklisin ama yinede eşinizin yaninda olmalisin ilgi göstermese sen çalış kocacim yorulmuş ayaklarini yıkıyvereyim sole uzan. sana yorgunluk kahvesi yapayım de. tatlı dilli olduğu sölemişsin bunu hep dene kocan da ilgilenir o zamanda:)

evet haklisin o herif de pisliğin tekiydi boşadi halamdan çok çekti onca yıl şimdiyse yine çekiyo da belli etmiyor... kızı evlendi oğlu da askerde.. Allah ömür versin diyim halama..
eşiniz polis mi?
polislerin çıkış tarihi bile belli degil.
çatışmalar ordan oraya koşturmalar nedeniyle çok yoruluyor adam.. sen ondan ilgi beklediğinde haklisin ama yinede eşinizin yaninda olmalisin ilgi göstermese sen çalış kocacim yorulmuş ayaklarini yıkıyvereyim sole uzan. sana yorgunluk kahvesi yapayım de. tatlı dilli olduğu sölemişsin bunu hep dene kocan da ilgilenir o zamanda:)

Allah sabir versin huzur versin halana..

Tatlı dilliyim ama hakettiğim mutluluğu goremedigimde de sivri dilliyim canım :)
Bencillige tahammülum yok.

O kadar usengec tembel ki gel masaj yapayım dedigimde bile sonra dediği oluyor. Gel de sakin kal..

evlisiniz... ailenize 2 gün fazla kalınmaz. eşinizin yaninda olmalisin adam özlüyor seni sende var hatasi...25 gün kalinir mi yaw...
bakın... benim halamin hikayesini anlatcam....
ayni senin gibi 1 ay yada 1 hafta kalirdi yaz tatillerinde annesinin evinde... eşi 2 gün kal da gel demiş o kalirdi fazla...
eşi napsın dayanamadi bu işe. halamın kapsilerine... 15 yıl evli kaldi adam başka karı buldu.. hemde kendinden 15 yaş tan küçüktü...
eniştem 40 kızda 23 yaşindaydi.. 2 yıl sakladi ilişkilerii.. ciddileşince halamdan sogudu eniştem... nereye gidersen git naparsan yap demeye başladi artık evlilik kalmamişti ilişkilerinde...
ee sende 25 gün kalma ailenizin yaninda özleyince kocana dön... çok yanlış bu işler.. ee kocan sogur zamanla karımı özlüyom gelmiyor çok kaldi der... kocanin başinda dur bende izinler kapatılır ama ne zaman açilir belli de degil...

Halanız koca sene annesinde 2 günden fazla kaldı diye mi aldatıldı, enişteniz karaktersiz olduğu için mi?

Okursam sinirleneceğimi düşünüp cevapları okumadım.

Madem sorun yapacaktı, siz gitmeden önce açık açık söylemeliydi. Siz gittikten sonra keyfinizi kaçırmak saçma ve bencilce.

Halanız koca sene annesinde 2 günden fazla kaldı diye mi aldatıldı, enişteniz karaktersiz olduğu için mi?

herade... 2 günden fazla kaldi diye defalarca uyarmişti 2 gün kal da gel diye. fazla kaliyordu halam...
eniştem böle olunca yalniz kaldi fabrikada çalışıyordu o sirada buldu kızı... kızda ünv bitirmiş stajyerlik yapıyordu .o zamanlar... şimdi 2. baharini yaşiyor eniştem. kızının ilk evlilği bi çocuğu daha olmuş bile.ama halamın çocuklarina hiç mi hiç sahiplennmedi. bakmadi..

Anlıyorum ki siz zaten kendinizi sonuna kadar haklı goruyorsunuz. Eşinize üzülüp dön diyen herkese ama o da 1 yıl ayrı kalmayı göze almıştı, ama o da bana cektirdi, ben ona şöyle fedakarlık yaptım böyle fedakarlık yaptım diye yazmışssınız. Bu durumda ne söylenebilir ki?
O halde konunuzun sonunda yazdıgınız 'Sizin işinizde böyle saçma özlem triplerine giriyor mu?' sorunuza cevap vereyim.
Evet girer, 2 gun ayrı kalsak sıkıldım sensiz duramıyorum of pof yapmaya başlar.

Konuyu ve yorumların bir çoğunu okudum..
Eşinize o bir yıl için kırgın olduğunuzu düşünüyorum tatille alakası olmadığını falan.
Nasılmış görsün istiyor olabilirsiniz..
Eğer aile yanında mutluysanız rahatsanız kalın, ama evinizi özlediyseniz dönün eşiniz için değil kendiniz için.
İyi tatiller dilerim:)

Yani şimdi şöyleki,eşiniz sizi bırakıp gitse ve tatilinin 25. gününde sizden hala anlayış beklese,bide hala dönmeye niyeti olmasa siz o eşe kızmazmısınız? Kızmazsanız bu çok anormal olur. Resmen 1 AY YANİ.1 ay tatil nedir yahu. Normali 15 gündür tatilin.Eşiniz evdeee siz 1 aydır yooook.Garip bi tatil anlayışınız var açıkcası.Bende olsam sorun çıkarırdım.Yok daha neler yani çünkü.

bide şöle düşünün bnm amcamın kızı nın eşide emniyet mensubu kendi ev hanımı ve amcamın kızıda senede 1 yada 2 kere gelir geldiğinde de 20 gün kalır oda bi düğün olcak yada bayram anca gelio oda orda yalnız bizde onu özlüoruz gelince yetmio bi,le herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıoruz nişan v.s bu taraftan dşündüğündede çok değil

Merhaba hanımlar..
25 gündür ailemin yanındayım. Tatil için geldim.
Eşim yıllık iznini alıp yanıma gelecekti ama izinleri kapatıldığı için gelemiyor. Tatil planımiz alt üst oldu. Biliyorum çok yorgun, tatile ihtiyacı var. Gelmediği için çok üzüldü. Ben de Üzgünüm ama tatilimi degerlendirmek zorundayım. Çünkü eylül yakın ve ben de ise başladığımda depresyona girmek istemiyorum. Ki girmek için çok sebebim var zaten tatilimi değerlendirmeye çalışıyorum.

Geziyorum elimden geldiğince. Çünkü 6 saatlik mesafe olmasına rağmen senede 2 en fazla 3 kez geliyorum.

Şimdi benim gezmelerim, onsuz eğlenmeye çalışıyor oluşum suç mu Allah aşkına?

Bunu ilk kez yapmıyor. Her gelişimde en fazla 15 gün iyi, tatil senin hakkin askim modunda, sonra alttan alttan triplere başlıyor.

2 gündür arayip sesimi duymadı bile. Kısa mesajlarla iletişim kurduk. Ben yazdıkça cevaplar verdi. Işteyim aşkım evdeyim aşkım gibi.

Eve gelir gelmez de ben yatıyorum iyi geceler aşkım dedi saat 20:30. Ve uyumadigini biliyorum. Konuşmak istemiyor. Konuşsak kavgaya dönecek çünkü biliyor.

Bu nedir diye kendi kendimi yiyorum yine yaa valla bıktım!

Sizin eşleriniz de böyle saçma özlem triplerine girerler mi?
bende 1 yıl önce evlendim memleketime 4 kez gittim. ilk 3 te enfazla 3 gün kaldım geri döndüm hemen. o 3 gün benim burnumdan geldi resmen özlüyor ve başlıyor triplere. ama bu son gidişim 15 gün oldu hiç tartışmadan geri geldim çünkü oda ailesinin yanındaydı. evde yanlız olmaktan sıkılmış olabilir izin alamamasıda üstüne tuzu biberi olmuştur biraz anlayış gösterin. ayrıca izninizden biraz ayırıp eşinin izni olduğunda biryerlere gitseniz ben öyle yaptım mesela

peki her yazı böyle mi geçireceksiniz?
Normalde geçen yaz 20 gun kadar ayrı kaldık. Sonra eşim izninin tamamini aldı kalanında birlikte geçirdik.

Izin alamazsa böyle geçer sanırım. Belki arada bir hafta yanına gider geri dönerim.

Bu yaz arkadaşımın düğünü var onu bekliyorum. Ama eşime kalsa bunları bırakıp ona kossam daha dogru olur.

Bencillik ettiği için kızıyorum zaten..

bende 1 yıl önce evlendim memleketime 4 kez gittim. ilk 3 te enfazla 3 gün kaldım geri döndüm hemen. o 3 gün benim burnumdan geldi resmen özlüyor ve başlıyor triplere. ama bu son gidişim 15 gün oldu hiç tartışmadan geri geldim çünkü oda ailesinin yanındaydı. evde yanlız olmaktan sıkılmış olabilir izin alamamasıda üstüne tuzu biberi olmuştur biraz anlayış gösterin. ayrıca izninizden biraz ayırıp eşinin izni olduğunda biryerlere gitseniz ben öyle yaptım mesela
Arkadaşımın düğünü 23 ünde. Ondan hemen sonra
Son 1 hafta erken gidip onunla geçirmeyi düşünüyordum zaten. Ama yetmiyor kendisine. Sabırsız ve anlayışsiz.

25 gün senede 2-3 kere hemde.........her gidişinde bu kadar kalıyorsan ( ki daha bitmemiş) hadi 30 gün kalıyorsun diyelim 60-90 gün arası ailenin yanındasın ve adam özlem tripleri atıyor .........sabırlı eşiniz varmış kıymetini bilin ;)

25 gün senede 2-3 kere hemde.........her gidişinde bu kadar kalıyorsan ( ki daha bitmemiş) hadi 30 gün kalıyorsun diyelim 60-90 gün arası ailenin yanındasın ve adam özlem tripleri atıyor .........sabırlı eşiniz varmış kıymetini bilin :KK66:

Ara tatilde gidiyorum. 10 gün kalıyorum. Bir de yazın işte. Normalde 20 gun kalıyordum kalanında eşim katılıyordu bana. Bu da senede 30 gün yapıyor.
Bence çok değil.

3. Gitme durumu özel bir düğün falan olursa o zaman is dönemi oluyor. 2 gün kalırım en fazla.

Onlar da burnumdan geliyor İşte.
Anlayışlı falan değil.

Bu yaz izin alamadığı için katılamadi bundan dolayı uzadı. Arkadaşımın düğünü var kalmak zorundayım.

bide şöle düşünün bnm amcamın kızı nın eşide emniyet mensubu kendi ev hanımı ve amcamın kızıda senede 1 yada 2 kere gelir geldiğinde de 20 gün kalır oda bi düğün olcak yada bayram anca gelio oda orda yalnız bizde onu özlüoruz gelince yetmio bi,le herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıoruz nişan v.s bu taraftan dşündüğündede çok değil

Benim babamda emniyet mensubu.Annemin çalışmadığı bazı dönemler oldu.O süreçte bizim Iğdır'dan İstanbul'a gittiğimizde tatilimiz en fazla 20 gün oldu.Daha fazla kalmadı annem.Herkes gördüğüne alışıyor demekki ne bileyim :))

Back
X