Ne diyecegimi bilmiyorum çok zor .ben eşimle sevgiliyken ayrı sehirlerdeydik ve her hafta gelirdimerhaba hanımlar
corona virüs yüzünden okulum tatil edildi. üç buçuk aydır memleketimdeyim, apar topar hatta eşyasız geldim ailemin yanında. çok güzel bir ilişkim var ve erkek arkadaşımdan sürecin başından beri çok uzaktayım. dile kolay üç buçuk aydır görmüyorum. okulumun ekimde açılacağı söyleniyor ama daha geç açılabilir de salgından dolayı. gerçekten çok ama çok özledim. en büyük lüksümüz görüntülü konuşmak. buluşmak gibi bir imkanımız yok, aramızda 20 saatlik bir yol var. uzaklığı geçtim gidip gelmek çok riskli. bu zamana kadar bir şekilde idare ettik ama artık ben çok zorlanıyorum.
uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar vardır illaki, halimden anlıyorsunuzdur. biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler yorumlar için.
çok çok uzun. en iyi ihtimalle ekimde görüşürsek 7 aylık bir ayrılık olacak. ve özleme alışamıyorsun en kötüsü de bu. zaman geçtikçe katlanarak artıyor. dua etmekten başka bir şey yok elimdeNe diyecegimi bilmiyorum çok zor .ben eşimle sevgiliyken ayrı sehirlerdeydik ve her hafta gelirdi
Bı kez on beş günlüğüne ailesinin yanına gitmesi gerekmisti ne yıkılmıştım .ne kadar zor anliyorum nasıl dayanirsin bilmiyorum.senin süreç daha zor uzun.
teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda biter bu süreçAilemi 6 aydır görmüyorum. Eşimle de uzak mesafe ilişkimiz oldu nişanlıyken işlerinden dolayı bi kaç kere anca görüşebildik. Üzülmeyin bu bir süreç ve geçecek.
kavuşacağımızı düşünerek dayanmaya çalışıyorum ben de yapacak başka bir şey yok :) teşekkür ederim ...Özlem zor ama sonunu düşün mutlu olursun. Ben eşimle ayrı ülkelerdeydik hep görüntü oluyordu senede 1buluşma yani oluyo bi şekilde :)
Benimde arkadaş Amerika'da sevgilisi Türkiye'de .temmuzda gorusuyorlardi sadece .Özlem zor ama sonunu düşün mutlu olursun. Ben eşimle ayrı ülkelerdeydik hep görüntü oluyordu senede 1buluşma yani oluyo bi şekilde :)
Sabırla beklememin sebebi bu zaten çok seviyorum. Keşke elimizde bir imkan olsaydı ama beklemek zorundayız.Uzaktan senelerce götürenler var,şuan başka çare yok.Sevince özleme de katlanılıyor.Ne mutlu ki teknoloji çağı.Eskiden aylarca bir mektup beklenirmiş,ya da jetonla süreli konusulurmuş
Evlenecegiz, hemen evlenmezsek ekonomik özgürlüğümüz olacak ailelerimize bağlı olmayacağızDayanmaktan başka çare mi var okul bitince ne olacak
Elden bir şey gelmiyor bu hem teselli ediyor hem de üzüyor haklısınızMalesef şu an beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.
Çok haklısınız. Beklediğim bir sevgilimin olması bile nimetBulundugun durum senı uzuyor anlıyorum ama, seviyorsun seviliyorsun sorununuz yok.
Nimet bu. Simdilik buna sukredıp, bulusmayı bekleyeceksin.
Hele sevilmek?Çok haklısınız. Beklediğim bir sevgilimin olması bile nimet
O en güzeli :)Hele sevilmek?
Sevildiğine emın olmak....
Bana sevmek mi sevilmek mi sorusu ne zaman sorulsa sevilmek diyorum.O en güzeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?