Özlemek...

Muhtaç yaratıklarız be canım...
Bak doğaya balık doğar doğmaz yüzüyor , kuzular doguyor 5 dakika sonra yürümeye basliyor vs vs. Ama biz öyle miyiz? Anne babaya muhtacız, sevgiye ilgiye muhtacız, tam büyüdük artık kimseye ihtiyacımız yok diyoruz ki yine işte böyle ihtiyaç duyuyoruz :)
Güzel bir söz okumuştum nasıldı dur, baskalari sizi sadece sizin izin verdiğiniz kadar üzebilirler. Lütfen başkalarının seni üzmesine izin verme.
Önce sen kendine değer ver.
Kendine acımayı bırak.
Kendine saygı duy.
Kendini sev.
Onun sana değer vermemesi seni değersiz yapmaz.
Şuan sana uzak görünse de elbet mutlu günler de gelecek.
Pırıl pırıl gökkuşağını görmek için önce yağmuru yaşamak gerekir :KK68:
Dilerim yeni yılda hayal bile edemeyecegin güzellikler seni bulsun. Rabbim sağlık mutluluk ve iç huzuru versin...

Kendine değer ver
Başkalarının seni uzmesine izin verme...
Bu lafları hep bir yerden duyuyoruz ,okuyoruz
Nasıl yapıldığını bilen var mı merak ediyorum..
Insanların birbirini kullanması çok acınası bir hareket öyle değil mi ?
Kendimden çok ona acıdım ben
Halbuki böyle tanımamıştım onu..
Ne acı aslında tam da Böyle olması..

Yeni yıl dilekleriniz için teşekkür ederim..
Umarım her şey bir önceki yıldan iyi olur hepimiz için

İnsan acı çekerken yeni yıl kutlayabilir mi,kutlasa da yuzeysel bir "yeni yılım kutlu olsundan" öteye gidebilir mi.İnsan bu durumdayken en fazla( o da ortamin etkisiyle) temennilerde bulunur kendisi için..Benimde tek temennim hayatımın üzerinde canlarının istediği gibi hareket edenlerin bunu düzeltmek adına birseyler yapması yada benim akıllanmam.Eger bu temennim gercek olursa işte o zaman yeni yılım kutlu olur. O nedenle sizede yasadığınızı hissetmis biri olarak sadece temenni cümleleri yazmak istedim.Dilerim hayatınızda güzel gelismeler olur , gercek ve derinligi olan günler ,sohbetler ve ozlemenin bile tat verdigi bir ask sizi bulur 2019'da..

Çok teşekkür ederim
Umarım bir gün anlasilabiliriz ..
Yeni yılınız kutlu olsun :)

Kendine değer ver
Başkalarının seni uzmesine izin verme...
Bu lafları hep bir yerden duyuyoruz ,okuyoruz
Nasıl yapıldığını bilen var mı merak ediyorum..
Insanların birbirini kullanması çok acınası bir hareket öyle değil mi ?
Kendimden çok ona acıdım ben
Halbuki böyle tanımamıştım onu..
Ne acı aslında tam da Böyle olması..

Yeni yıl dilekleriniz için teşekkür ederim..
Umarım her şey bir önceki yıldan iyi olur hepimiz için

Kendime deger veriyorum ve değer görmediğim yerde (zorunlu olmadıkça) bulunmuyorum. Değer görmediğim insanlara hayatımı harcamıyorum. Beni mutlu eden şeyler yapıyorum. Hayatımı mutsuzlukla harcamak istemiyorum. İstediğim birşey olmadıysa sağlık olsun deyip yoluma bakıyorum çünkü beni mutlu eden başka şeyler de var. O meseleye takılıp kalkıyorum.
Kimsenin beni üzmesine de sanırım koyduğum sınırlar engel oluyor. Arkadaş-akraba olarak bakarsak kimseyi kendime beni üzebilecek kadar yaklastirmiyorum sanırım :) elbette üzecek insanlar var. Mesela annem, kardeşim, eşim, çocuklarım bir gün beni üzebilirler belki... Bunlar dışındaki kimseyi fazla önemsemiyorum.
Kullanmak demişsin ben buna da hayır demeyi bilmemek olarak bakıyorum. Önceden ben de öyleydim kimseye hayır diyemezdim şimdi biraz diyebiliyorum :D eğer hayır demek istememistiysen de kullanmak olarak bakma. O an öyle gerekti veya öyle istedin ve yaptın. Sonucu istediğin gibi oldu veya olmadı ama kullanılmış değilsin. Sen kendine yakıştırdığın şeyleri yap karsidakinin yaptığı onun karaktersizligi de geç.

Yazdiklarini okudum abla ama sana layık olan şekilde cevap verebilmek için biraz ayilmayi bekledim ,kahvemi içtim geldim :)..
Geçen sene bana hediye ettiğin kokinalar hala evimde..
Renkleri solmadı ama evde alamadım :)))
Kendi aldıklarım ise çoktan çöpü boyladı..
Insan şansıyla doğar tabi kokinalar bahane...

O kadar naif , o kadar tatlısın ki
Hafif çakır keyifken yazdığım ozleme temalı konuma vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsin çok teşekkür ederim ...

Kişileri ayrı ayrı kategorize etmeyecegim .
Ama o gelin zaten sana layık değildi bunu daha önce de söylemiştim :KK66:
Yaşlı anne baba ah çocuk gibi oluyorlar değil mi ?
Yine de insan aman ne haliniz varsa görün diyemiyor.
Zaten biz gibi kalbiyle aklı arasında kalmış insanlar hep daha fazla etkileniyor .
Ben bile alıştım artık ..
Safsin witch diyorum safsin ve saf olduğun için de bunu cekeceksin bitti ...

Anne baba çalıştığı için 8 yaşından beri yalnızım ben ...
Çoğu zaman yaaa yalnızlık süper 10 numara deyip ,dimdik gözüksem de bazıları aslında anlıyor bir şeylere ihtiyacım olduğunu yeterince kamufle edemiyorum belki de ..
Kafam karmakarışık kendimi bildim bileli
Hep demisimdir keşke tek kaygım fasulyenin dibini tutması olsaydı.
Market indirimlerini takip eden,ben bilmem beyim bilir kafasinda 2 çocuklu bir kadın olsaydım...
O zaman belki daha az incinirdim bilemiyorum,farkindalik yoruyor insanı abla ..
Daha fazla uzatmayacağım
Tam olarak söylemek istediklerim de bunlar değil ama kafam karışık yine sen anlarsın halimden ..
Kendime soz verdim bu sabah
Bir zirh daha giyicem üstüme
Insanlar kötü,düşüncesiz,inceliksiz...

Nazik davetin için çok teşekkür ederim.
Inşallah bir gün karşılıklı bir kahve iceriz ..
@Mune ye de fotoğraf atarız...

Yeni yılın kutlu olsun .
Torunun sağlıklı,uzun ömürlü olsun.
Sen tanıdığım en güzel babaannesin
O çatlak gelini boşver ...
Her şey gönlünce olsun
Fazla da aglama lütfen ..
Yok az ağladım.:KK61:karaköy de d3nize karşı ağladım.sonra galatadan istiklale yürüdüm.simdi kocam aradı.nerelerdeymisim.bekle yanına geliyorum dedi.oysa ki bugün onun doğum günü sabah ona sürpriz hazırlamıştım.kahvaltiya götürecektim.uyandim adam yok.hakkini kaybetti.neyse hayat benimle dalga geçiyorsa ben de ona nanik yaparım.bizi uz3nlere yol verelim gitsin.ben oğlundan bir de anne babamdan vaz geçemem.digerlerinin sonsuz kredileri yok.sen çok çok rahat vazgeçersin daha yaşın çok genç.k8msenin seni uzmesine fırsat verme.onemli olan sensin bunu unutma.:KK200:

Back
X