Özlemek

Bende öyleyim bide görüştükten sonra özlemim dahada artıyor. onun kokusunu duyuyorum ya gülüşünü yüzünü bütün mimiklerini inceliyebiliyorum onun ellerini hiç bırakmıyorum ya işte bu bağımlılık yapıyor :52::33:

Aynen bağımlılık gibi bişey :16:

Aynı durumdayım eşime karşı yaklaşık 6 senedir. İşe gidiyor ya akşam olsa da gelse diye vakit sayıyorum. Evin içinde bazen uzun süre kaybolunca ben mutfaktayken başka yerde olunca ya da otururken başka odaya falan geçince, o zaman bile gözlerim arıyor gidiyorum yanına :) Bunlar çok güzel duygular. Biz şanslı olanlardanız böyle bir aşka sahip olduğumuz için :) :16:
:16:
Öylede siz kavvuşmuşsunuz bizim sonumuz belli bile değilken bu garip geliyor bana bu denli olması :)

Aynen bağımlılık gibi bişey :16:

:16:
Öylede siz kavvuşmuşsunuz bizim sonumuz belli bile değilken bu garip geliyor bana bu denli olması :)

Sevgiliyken de öyleydim :) Bizim de ne olacağımız belli değildi ama o zaman :) Zaten his bu bilerek yaptığın birşey değil ki engel olamazsın :)

Sevgiliyken de öyleydim :) Bizim de ne olacağımız belli değildi ama o zaman :) Zaten his bu bilerek yaptığın birşey değil ki engel olamazsın :)

Aynen ya çok seviyorum ben:16::16:

Back
X