Özlemek

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Selam hatunlar gece gece efkarlandım. eşim görevi gereği kasımda gitti ne zaman gelecek daha belli değil. Gittiğinin ertesi günü hamile olduğumu öğrendim o orda uçtu sevinçten ben burda, iki ayı doldurduk 3 aydayız çok özlüyorum onu kokusunu bir de kızımız var 16 aylik sürekli babaa diye bağıran telde babasının sesini duyunca bi şeyler mırıldanıp gözlerinden yaşlar akan dünya güzeli kızımız ben güçlü olmak zorundayım hem karnımdaki hem kucağımdaki için bu ayrılığı neden bu kadar dramatize hale getirdin demeyin tanıdığım bildiğim insanlar şehit oluyo artık yok kendimi ailesinin yerine koyuyorum çok acı sürekli dua ediyorum bana bu acıyı yaşatmasın rabbim. çocuklarımı eşimle beraber büyüteyim onu kaybetme korkusu beni mahvediyor hiç bir şey istemiyorum bu hayattan onun varlığı yetiyor bana güvenin huzurun kaynağı o Rabbim tez zamanda sağ sağlim getir bana artık çok zor geliyor sen gelde bu güçlü rolü üstümden sana atayım o nazlı, sürekli ilgi bekleyen halime döneyim...

Allah biran önce kavuştursun inşallah. asker yada polis mi eşiniz? hasret zor gerçekten hele ufaklıklar için daha dayanılmaz oluyor. eşim 3 günlük görevlere giderdi yurt dışına bir seferinde gece döndü, kızımın odasına girdi bakmak için. o an yavrum uyanıp babasının görünce okadar ağladı ki. sağ salim biran önce kavuşun inşallah sizde eşinize

aynı korku bende de var canım Allah hepsini esirgesin biz de ayrı düştük ve hem meslektaşı hem de akrabası olan bi yakını yenilerde şehit düştü Allah yardımcıları olsun

Evet canm Amin inşallah biliyorum onada zor geliyor eşim kızıma çok düşkün o yedirir yemeğini o uyutur kızımızı ben çok zorlanıyorum şimdi kızım hissediyor sinirleniyor babasının Videosuyla sakinlesiyo Amin tez zamanda babasına kavuşsun kızım çok sağolun

aynı korku bende de var canım Allah hepsini esirgesin biz de ayrı düştük ve hem meslektaşı hem de akrabası olan bi yakını yenilerde şehit düştü Allah yardımcıları olsun
Amin canım artik haber izlemekten korkuyorum o kadar zor ki onun sesini duyunca rahatlıyorm teli kapansın yada mesgul olsun ulaşana kadar kafamda türlü senaryolar

Allah kavuştursunda 16 aylık bebeğiniz varken 2.ye neden bu kadar sevindiniz anlamadım,

Allah kavuştursunda 16 aylık bebeğiniz varken 2.ye neden bu kadar sevindiniz anlamadım,
Bir de arada malesef düşüğüm var biz seviyoruz çocukları özellikle eşim birazda onun cesaretlendirmesiyle oldu iyikide oldu bende iki kardeşim aramız yakın kızımda öyle olucak inşallah arkadaş gibi büyüyecek çocuk harika bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağolun

Asker eşi olarak sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlısıyla eşiniz size sağ salim dönsün.
Hamilelik psikolojisi yaşadığınız özlem gayet normal.
Bir de şartlar böyle zor olunca insan düğüm düğüm oluyor. Allah esirgesin..

Tez vakitte kavuşun inşallah,Allah yardımcınız olsun,çok zor.
Evlatlarınız size güç versin , umut olsun.

Genele yazayım
Arkadaşlar, Allah kimseyi hayat arkadaşsız bırakmasın ama şu dönemde polis, asker, jandarma gibi güvenlik görevlilerimizin eşlerine kat kat sabır versin. Tüm güvenlik güçlerimizi, halkımızı, çoluğumuzu, çocuğumuzu korusun.
Allah hiçbir çocuğu anasız, babasız bırakmasın, o acıyı yaşatmasın
Vallahi bu konu açılınca boğazım düğümleniyor, hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
İnşallah ülkemizin çok güzel günleri olsun, bu günler bir an önce bitip gitsin
İlla ölüm olacak ise, ölümlerin de güzelini nasip etsin Allah...

Of Allahim bu durum cok zor yasayanlardan biriyim dilimizde duadan baska elden birsey gelmiyor Rabbim senin esini de herkesin esini de coluguna cocuguna bagislasin zalimler yuzunden kaybetmeyelim sevdiklerimizi

Amin canım artik haber izlemekten korkuyorum o kadar zor ki onun sesini duyunca rahatlıyorm teli kapansın yada mesgul olsun ulaşana kadar kafamda türlü senaryolar
bilirim o senaryoları ordaki başroller hep bizim ama gönlünü ferah tutmaya çalış yolda bebiş var Allah hayırlısıyla kavuşturur inşallah

Samimi soyluyorum hem derin bir sevgi duruyorum hem uzuluyorum esiniz gibi olanlara ve siz ailelerine iyiki varsiniz Allah cumlesini ve ailesini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…