- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
aynı korku bende de var canım Allah hepsini esirgesin biz de ayrı düştük ve hem meslektaşı hem de akrabası olan bi yakını yenilerde şehit düştü Allah yardımcıları olsunSelam hatunlar gece gece efkarlandım. eşim görevi gereği kasımda gitti ne zaman gelecek daha belli değil. Gittiğinin ertesi günü hamile olduğumu öğrendim o orda uçtu sevinçten ben burda, iki ayı doldurduk 3 aydayız çok özlüyorum onu kokusunu bir de kızımız var 16 aylik sürekli babaa diye bağıran telde babasının sesini duyunca bi şeyler mırıldanıp gözlerinden yaşlar akan dünya güzeli kızımız ben güçlü olmak zorundayım hem karnımdaki hem kucağımdaki için bu ayrılığı neden bu kadar dramatize hale getirdin demeyin tanıdığım bildiğim insanlar şehit oluyo artık yok kendimi ailesinin yerine koyuyorum çok acı sürekli dua ediyorum bana bu acıyı yaşatmasın rabbim. çocuklarımı eşimle beraber büyüteyim onu kaybetme korkusu beni mahvediyor hiç bir şey istemiyorum bu hayattan onun varlığı yetiyor bana güvenin huzurun kaynağı o Rabbim tez zamanda sağ sağlim getir bana artık çok zor geliyor sen gelde bu güçlü rolü üstümden sana atayım o nazlı, sürekli ilgi bekleyen halime döneyim...
Evet canm Amin inşallah biliyorum onada zor geliyor eşim kızıma çok düşkün o yedirir yemeğini o uyutur kızımızı ben çok zorlanıyorum şimdi kızım hissediyor sinirleniyor babasının Videosuyla sakinlesiyo Amin tez zamanda babasına kavuşsun kızım çok sağolunAllah biran önce kavuştursun inşallah. asker yada polis mi eşiniz? hasret zor gerçekten hele ufaklıklar için daha dayanılmaz oluyor. eşim 3 günlük görevlere giderdi yurt dışına bir seferinde gece döndü, kızımın odasına girdi bakmak için. o an yavrum uyanıp babasının görünce okadar ağladı ki. sağ salim biran önce kavuşun inşallah sizde eşinize
Amin canım artik haber izlemekten korkuyorum o kadar zor ki onun sesini duyunca rahatlıyorm teli kapansın yada mesgul olsun ulaşana kadar kafamda türlü senaryolaraynı korku bende de var canım Allah hepsini esirgesin biz de ayrı düştük ve hem meslektaşı hem de akrabası olan bi yakını yenilerde şehit düştü Allah yardımcıları olsun
Bir de arada malesef düşüğüm var biz seviyoruz çocukları özellikle eşim birazda onun cesaretlendirmesiyle oldu iyikide oldu bende iki kardeşim aramız yakın kızımda öyle olucak inşallah arkadaş gibi büyüyecek çocuk harika bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağolunAllah kavuştursunda 16 aylık bebeğiniz varken 2.ye neden bu kadar sevindiniz anlamadım,
aynı korku bende de var canım Allah hepsini esirgesin biz de ayrı düştük ve hem meslektaşı hem de akrabası olan bi yakını yenilerde şehit düştü Allah yardımcıları olsun
bilirim o senaryoları ordaki başroller hep bizimAmin canım artik haber izlemekten korkuyorum o kadar zor ki onun sesini duyunca rahatlıyorm teli kapansın yada mesgul olsun ulaşana kadar kafamda türlü senaryolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?