• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemek

Canım benim..rabbbim tum polıs ve askerlerımızı ailelerıne cocuklarına bagıslasın..tez zamanda kavusun ınsallh..

Genele yazayım
Arkadaşlar, Allah kimseyi hayat arkadaşsız bırakmasın ama şu dönemde polis, asker, jandarma gibi güvenlik görevlilerimizin eşlerine kat kat sabır versin. Tüm güvenlik güçlerimizi, halkımızı, çoluğumuzu, çocuğumuzu korusun.
Allah hiçbir çocuğu anasız, babasız bırakmasın, o acıyı yaşatmasın
Vallahi bu konu açılınca boğazım düğümleniyor, hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
İnşallah ülkemizin çok güzel günleri olsun, bu günler bir an önce bitip gitsin
İlla ölüm olacak ise, ölümlerin de güzelini nasip etsin Allah...
Amin inşallah çevreme bakıyorum kimsenin umrunda bile değil ülkem ne halde şehit oluyor düşen Ocak yanıyor sadece artık diyorum sağ olsunda geç gelsin önemli değil çok sağolun

Of Allahim bu durum cok zor yasayanlardan biriyim dilimizde duadan baska elden birsey gelmiyor Rabbim senin esini de herkesin esini de coluguna cocuguna bagislasin zalimler yuzunden kaybetmeyelim sevdiklerimizi
Amin arkadaşım dediğin gibi duadan başka bişi gelmiyor elden

Samimi soyluyorum hem derin bir sevgi duruyorum hem uzuluyorum esiniz gibi olanlara ve siz ailelerine iyiki varsiniz Allah cumlesini ve ailesini korusun :KK200:
Amin inşallah hepimizİ korusun çok seviniyorum böyle duyunca insanlar artik askere polise antipati duyuyorlarbu para için yapılabilecek birşey değil kesinlikle vatan aşkı olmasa yapılacak iş değil yardan. Evlatdan ayrı

Back
X