Onun biran once Evlenmeyi yuvakurmayi cok istedigini biliyorum benimlede evlenmek icin cok ugrasmisti sevmisti beni bundan suphem yok kendiside inkar etmiyor sevmese neden nisan asamasina kadar gelsin benimle 4 yil emek versin.. Sevmistir oda.. Simdi hayatinda gorucu usulu biri var tanima evresinde ve ondan hoslandigini ileri donuk ciddi dusundugunude biliyorum ayrica anasi nurrrrr yuzlu gelinine kavustugu icin ayiri bi balonlarlar ucuruyor.. İstedigi gibi bir gelin buldu.. Artik kabullendim hic bir isteyim yok onlardan hakkimi helal ediyormuyum tabiki hayir nedenini zaten defalarca yazdim icimi doktum buraya.. Tmm sonuc ne olursa olsun ayrildik ve herkez kendi yolunu ciZdi .. 3 aydir da hiiic bir haber almiyorum gormuyorum duymuyorum ne ettigini.. İlk zamanlarki nefretim kinim ofekem de yok artik rahat uyuyabiliyorum takmiyorum dedim ya kabullendim.. Sadece merak ettigim kizlar su yani o kizla 3 aydir cikiyor kor kutuk asik olmus olamaz hemen acaba özluyormudur arada ? 4 yil bu ? Bana 3 ay once en son konusmamiza bile kekse birazdaha fedakar olsaydin kelebek dedi ? ( evlenmemiz icin isimi birakmami istediler vs vs ) bana sonyaptiklarini asla haketmedim ben o duyarda uzulur diye kimse ile konusmazken daha zamani var insanin biraz yuregi sogusun die dusunurlen o iki aya kalmadan biri ile cikmaya basladi.. Bilmiyorum kizlar doktum yine iste icimi.. Biliyorum cok erken bunu soylemek icin ama ben birdaha asik olamam o ilk ve sondu