• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlemekten ölmeme ramak kala

Musmutluuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
889
1.460
33
Merhaba kızlar
Eski eşimle ortak arkadaşımız olan bi çift var hafta sonu onlarla görüştüm. Onunla ilgili konuştuk oda düşünmeden edemiyormuş falan Bide paylaşım falan yapmış Twitter da içeriği kaybetmemek için elimden geleni yaptım gibi bişey
Bu arada ben zaten unutamıyordum şimdi daha da çok özlediğimi hissediyorum böyle içim içime sığmıycak kadar özlüyorum napıcam ben 🥺

Merhaba kızlar
Eski eşimle ortak arkadaşımız olan bi çift var hafta sonu onlarla görüştüm. Onunla ilgili konuştuk oda düşünmeden edemiyormuş falan Bide paylaşım falan yapmış Twitter da içeriği kaybetmemek için elimden geleni yaptım gibi bişey
Bu arada ben zaten unutamıyordum şimdi daha da çok özlediğimi hissediyorum böyle içim içime sığmıycak kadar özlüyorum napıcam ben 🥺
Bazen sevmek yetmiyor. Eğer sevgi halledebilseydi sorunları şu an boşanmamış olurdunuz. Özlemek çok normal insani bir duygu. Ama evliliğin olacağı yoktuysa da zaman herşeyin ilacı. Zamanla özlem de sevgi de azalıyor.

Neden boşandığınıza bağlı, ihanet falan sözkonusuysa söylememe bile gerek bence. Şimdiki aklınla kaldırabileceğin ufak hatalarsa bi şans daha verebilirsin.
Vericem de gelip benden istemiyor ki bi kere barışalım dedi olmaz dedim dahası yok ısrar etsin istedim etmedi

Vericem de gelip benden istemiyor ki bi kere barışalım dedi olmaz dedim dahası yok ısrar etsin istedim etmedi
Sizi özlediğini söyleyen o ortak arkadaşlar vasıtasıyla sizde ona iletin ozlediginizi ama haber yollar gibi degil o zaten cesaret alır gelir yeniden

Ama o inat ederken çok uğraştım ben boşanmak istiyorum diye istemiyorsun inat ettiğin için istemiyorsun diye beni umursamadı adımlarımı reddetti şimdi o uğraşsın istiyorum

Sizi özlediğini söyleyen o ortak arkadaşlar vasıtasıyla sizde ona iletin ozlediginizi ama haber yollar gibi degil o zaten cesaret alır gelir yeniden
Söyledim zaten büyük ihtimal o haber ulaştığı için paylaşım yaptı çünkü 6 ay oldu boşanalı hiç paylaşım yapmamıştı hala ben uğraştım demek için paylaşım yaptı

Sebepsiz bı ayrılık olmuş. Düzenli şekilde konuşun oluru varsa barışın bence.
Çevreme ne diycem istemiyorum diye herkese söyledim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş bu yüzden konuşamıyoruz yani bu sebeple ulaşmaya çalışmıyor

Ay hala niye her şeyi erkeklerden bekliyoruz. Neden hala eril dişil roller dağıtıyoruz. Özledim diye buraya değil ona yazın. Adamda hiç mi gurur olmasın? Zaten hamle yapmış. Gelsin kapında mı yatsın?

Çevreme ne diycem istemiyorum diye herkese söyledim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş bu yüzden konuşamıyoruz yani bu sebeple ulaşmaya çalışmıyor
Çevrenin ne önemi var sen seviyorsun kimseyi ilgilendirmez milletin sözüne hep bakarsak hiç bir zaman mutlu olamayiz

Back
X