Özlemekten ölmeme ramak kala

Ama o inat ederken çok uğraştım ben boşanmak istiyorum diye istemiyorsun inat ettiğin için istemiyorsun diye beni umursamadı adımlarımı reddetti şimdi o uğraşsın istiyorum
Özlemden ölüme ramak kalmalar, inattan boşanmalar... Bence bir on-on beş sene daha bekleyin. İkiniz de yeterince büyüyüp, olgunlaştığınızda belki bir şansınız olur.

Özlemden ölüme ramak kalmalar, inattan boşanmalar... Bence bir on-on beş sene daha bekleyin. İkiniz de yeterince büyüyüp, olgunlaştığınızda belki bir şansınız olur.
Oldu o zaman dediğinizi yapalım 🤪

Çevreme ne diycem istemiyorum diye herkese söyledim şimdi nasıl istiyorum diycem diyormuş bu yüzden konuşamıyoruz yani bu sebeple ulaşmaya çalışmıyor
Yani barışın vs diye demiyorum ilişkiniz hakkında fikrim yok dolayısıyla yorum yapamicam. Ancak şunu söyleyebilirim çevre saçmalığından kurtulsak kendimizi dinlesek ne güzel.

Yani barışın vs diye demiyorum ilişkiniz hakkında fikrim yok dolayısıyla yorum yapamicam. Ancak şunu söyleyebilirim çevre saçmalığından kurtulsak kendimizi dinlesek ne güzel.
Katılıyorum benim umurumda değil zaten ağız onların hayat benim mantığıyla yaşıyorum ama o öyle değil

Bence siz elinizden geleni yapmışsınız zamanında bırakın bundan sonra yapacaksa o yapsın lütfen siz adım atmayın özlemekten ölseniz bile.
Aynen öyle yapıyorum oda benden farksız değil biliyorum duyuyorum ama hala yok ortada

Ay hala niye her şeyi erkeklerden bekliyoruz. Neden hala eril dişil roller dağıtıyoruz. Özledim diye buraya değil ona yazın. Adamda hiç mi gurur olmasın? Zaten hamle yapmış. Gelsin kapında mı yatsın?
Ben bi ay uğraştım o bi kere söyledi bu kadarı yeterli mi sence

Hiçbir sorun yokken adam boşanmak istemiş ve konu sahibi 1 ay boyunca uğraştım bosanmamak için diyor. Daha ne yapsın bundan sonrası seven gelir uğraşır yoksa bence gerek yok tekrar barışmaya ilerde aynısını yaşarlar.
O uğraşsın ki kıymetimi bilsin küçüçük sorunlar için benden vazgeçmesin diye düşünüyorum

Neden siz adım atmıyorsunuz ki?
Ne kaybedersiniz? Hem belki kazanmış olursunuz. Hep adımı adamlardan beklemeyin yav atın adım.
Tabi bunu inat yüzünden boşandınız diye diyorum. Sebebi önemli

O uğraşsın ki kıymetimi bilsin küçüçük sorunlar için benden vazgeçmesin diye düşünüyorum
Çok güzel düşünüyorsunuz sakın adım atmayın zamanında uğraşmasanız siz yazın derdim ama sadece bir tarafın fedakârlık yapmasıyla olmaz evlilik. Şuan acı cekersiniz illaki unutursunuz. Bence özlediginizi bile belli etmeyin.

Ama o inat ederken çok uğraştım ben boşanmak istiyorum diye istemiyorsun inat ettiğin için istemiyorsun diye beni umursamadı adımlarımı reddetti şimdi o uğraşsın istiyorum
Burda o kadar dağınık yazılmış ki anlaşılmıyor.
Hiçbir sorun yokken adam boşanmak istemiş ve konu sahibi 1 ay boyunca uğraştım bosanmamak için diyor. Daha ne yapsın bundan sonrası seven gelir uğraşır yoksa bence gerek yok tekrar barışmaya ilerde aynısını yaşarlar.
1 ay uğraştığını sizin mesajdan sonra yazmış. 🤔
Ben bi ay uğraştım o bi kere söyledi bu kadarı yeterli mi sence
Girişte yeterli açıklama yok. 1 kere söylemesiyle bitip bir kere söylediğinde de barışma bekliyosa elbette yanılıyor. Bence de bir şey yapma. Ama tamamen de kendi haline bırakma.

Back
X