Özlemekten ölmeme ramak kala

Musmutluuu Musmutluuu son durum ne konuşamadınız mi orta yol bulunurdu sanki eski eşinizde çok pişman olacak iş işten geçmiş olacak belki şimdiden pişman erkekliğe toz kondurmuyor daha yazik
Bence pişman falan değil pişman olan engellemez telefonunda son durumda herkes yoluna devam ediyor

Boşverin geleceğinize bakın, onun geçinmeye gönlü yokmuş. Ergen ergen tavırlar, İnatlaşma, trip . evlilik bu çocuk oyuncağı sanki. Onun olgunlaşması gerekiyor, aklı başına gelecek de o zaman siz orda olmayacaksınız 😉
Aynen öyle şimdiden pişman etti onun için uğraştığıma yazık gerçekten yazık

Vallahi ben erkeklere hiç güvenmiyorum artık. Bağrına taş baş. Zaten bitmiş gitmiş. Aynı pilav ısıtılıp ertesi gün zor yeniyor.
Kafanı dinle gez toz. İlla hayatında birisi olması gerekmiyor.
Kimseyi istemiyorum zaten bir süre kendim kendime yetiyorum kimseyi çekemem

Kaç yıl evli kaldınız. Sadece inatlaşma uğruna bitmiş olamaz ki bi evlilik.
Küçük ve alakasız sorunları bir araya getirip bu yüzden boşanmak istiyorum derseniz sonrasında da pişman olsadınızda inadınızdan dönmezseniz biter evlilik

Kızlar her aşamasını yazmak istiyorum ki belki gören okuyan ve kendine örnek alan olur diye
Kalan eski konumu hatırlıyorsanız eşyalarını verecektim beni engellemişti bugün annesiyle parkta buluştuk annesi benim eşyalarımı getirdi onunkileri almak istemedi gelsin kendi alsın dedi Konuştuk biraz falan kadın hala ben seni gelinim olarak isterim ümidimi kesmedim falan dedi oğlunun evindeydi eşyalar alıp eltime geçerken kaynanamın peşinden gelmiş ben mi ordayım diye odaları falan aramış hala diyormuş ki oda meraklıymış ayrılmaya hemen boşanmayı kabul etti boşandı sonuç olarak peşinde 1 ay dolandığım yetmiyormuş gibi daha fazlasını bekliyormuş benden bende gurur yokmuş gibi
Yetmemiş paşama, kapısında paspas olman da lazımmış. 😒

Musmutluuu Musmutluuu son durum ne konuşamadınız mi orta yol bulunurdu sanki eski eşinizde çok pişman olacak iş işten geçmiş olacak belki şimdiden pişman erkekliğe toz kondurmuyor daha yazik
Başlarım öyle erkekliğe. 😀 Totosunu kaldıramayan erkek mi olur? 😀

Yetmemiş paşama, kapısında paspas olman da lazımmış. 😒
Kadının karşısında dün şok geçirdim resmen dedim sen biliyorsun sen benimleydin o kadar zaman uğraşmadım mı ben kadın uğraştın diyo oğluda meraklıymışım öyle söylüyormuş söylesin ben beni biliyorum kimin ne düşündüğü umurumda değil

Allah ne hayirliysa onu karsiniza cikarsin. Zor kararlar. Oglak burclari cidden cok inatci bende oyleyim malesef. Ama esiniz inattan ziyade cocukluk yapmis yazik etmis

Son düzenleme:
Kızlar konumu biliyorsunuz birçoğunuz boşandık beni engellemişti bende mutluyum unuttum sanıyordum engelleri kaldırmış heryerden küçücük bi hareketi bile odak noktam olmasını sağlıyor yapma etme demenize ihtiyacım var

Kızlar konumu biliyorsunuz birçoğunuz boşandık beni engellemişti bende mutluyum unuttum sanıyordum engelleri kaldırmış heryerden küçücük bi hareketi bile odak noktam olmasını sağlıyor yapma etme demenize ihtiyacım var
Nittin, öldün mü kaldın mı diye bi bakmıştır kfkfkfkfkmfc. Anlam yükleme hemen.

Back
X