Özlemekten ölmeme ramak kala

Yazmayı düşünmüyorum canım isteyen adamlar neler yapıyor neler onları gördükçe parmağımı oynatasım gelmiyor
Bi kız arkadaşım nişan attı numarasını değiştirdi çocuk çalıştığı yere gidiyormuş ulaşabilmek için benimki de bi zahmet bişeyler yapsın istiyorsa
Benim de benzer bir durumum var. Benim görüstügüm kisinin sucu yüzünden ben bitirdim ama onu deli gibi özlüyorum. Sizin gibi yazmiyorum, cünkü yazsam o bana her türlü saygisizligi yapabilecegini düsünecek ve iliski icin daha az emek harciyacak.
Onun yazmasini bekliyorum ama yazarmi bilmiyorum. Kalbim aciyor. Belki o da kendisini hakli görüyordur bilemiyorum. Ama bir erkek iliskisi icin emek harcamiyorsa, devam etsede mutsuz olurum diye yazmayacagim.

Onlarca mesaj yazan herkes sana destek oldu herkes çok güzel şeyler yazdı.
Eski eşin 6 ay hayatını yaşamıştır. Demiştir ki hafif bi hareket sergileyim bu apartta bekleyen biraz sevinsin kara günlerde bir mesajıma bakar görüşürüz demiştir. Cun ku sen çantada kekliksin. On yıl engel açıldı diye beklersin o adamın ilk mesajında gidersin. Adamın sana zerre sevgisi saygısı yok. Is yerimde bir pislik mühendis var. 2 yıl önce boşandı. Üç beş ayda bir sevgili değiştiriyor. Sürekli yalvaran mesajlar alıyor. Kahkahayla gülüyor. Benim ruh hastası da evde ağlıyor hasretimle deyip arada durumuna bakıyormuş cuma günleri bakıyorum sevinsin cuma hayri diyor. O kadın da yuxu gözü sis ağlamaktan kocasını bekliyor zavallı iki yıldır. Bütün arkadaşların yanında anlatiyir adam.
Karar senin. Ya oyuncağı olursun o adamin yada kendine hayat kur. Bu bu konuya yazdığım son mesaj.
Kemalim yapmaz gibi olsun istemiyorum ama benimki yapmaz vicdanlıdır o 😊 ayrıca bişey yapmıyorum onun tüm bu düşündüklerimden haberi yok fark edip etmediğimi bilmiyor ki

Benim de benzer bir durumum var. Benim görüstügüm kisinin sucu yüzünden ben bitirdim ama onu deli gibi özlüyorum. Sizin gibi yazmiyorum, cünkü yazsam o bana her türlü saygisizligi yapabilecegini düsünecek ve iliski icin daha az emek harciyacak.
Onun yazmasini bekliyorum ama yazarmi bilmiyorum. Kalbim aciyor. Belki o da kendisini hakli görüyordur bilemiyorum
Er geç mutlaka yazacaktır emin ol 😀

Kemalim yapmaz gibi olsun istemiyorum ama benimki yapmaz vicdanlıdır o 😊 ayrıca bişey yapmıyorum onun tüm bu düşündüklerimden haberi yok fark edip etmediğimi bilmiyor ki
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Seni 6 ay umursamamis ve anasıyla parka eşyalarını atmış. Benimki yapmaz diyor. Ne seninkisi be boşamış seni! Vicdanliymis valla sen acil uzmandan yardım al. Hadi güle güle alıntı yapio cvp verme aciz kadınlara tahammülüm yok!
Kocan çok haklı cidden anladım. Hadi güle gule

Yıllarca evinde ağlaşan eski kocam olduğunu bilsem ben de onunla oynardım. Hakediyor böyle kadınlar. Umutsuz hadi byeee
Senin sorunun ne
Eşyalarımı getirdiğinden haberi bile yoktu annesi evinden eşyamı almaya gittiğinde oda oda beni aramış
Sen ne kadar istenmedin bilmiyorum ama ben aşağılanarak terk edilmedim bence sen acil yardım al öfke kontrolü yaşayamayan hadsiz bi insansın ayrıca durup durup yazdığına göre kaale alınmayıda kendine yediremiyorsun
Durumun benden daha kötü durumda tatlım

Yıllarca evinde ağlaşan eski kocam olduğunu bilsem ben de onunla oynardım. Hakediyor böyle kadınlar. Umutsuz hadi byeee
Kız yoksa dalga geçen senin eski kocan mı bi arkadaş diye anlattığın hani 😀😀😀😀
Şu uslüpla adamda ne yapsın oda haklı

ne kadar zalim bir kadınsınız,bunda komik ne var?ayıp bu kadar zalim olmayın,herkes yaşayabilir bunları.karşınızda ki sanki düşmanınız ,biraz saygılı olun yahu

Merhaba kızlar
Eski eşimle ortak arkadaşımız olan bi çift var hafta sonu onlarla görüştüm. Onunla ilgili konuştuk oda düşünmeden edemiyormuş falan Bide paylaşım falan yapmış Twitter da içeriği kaybetmemek için elimden geleni yaptım gibi bişey
Bu arada ben zaten unutamıyordum şimdi daha da çok özlediğimi hissediyorum böyle içim içime sığmıycak kadar özlüyorum napıcam ben 🥺
Ölecek kadar seviyordunux o zaman ne olursa olsun canınızı da alsa bırakmamanıx lazımdı. Lütfen saçmalamayın.

Ölecek kadar seviyordunux o zaman ne olursa olsun canınızı da alsa bırakmamanıx lazımdı. Lütfen saçmalamayın.
Karşı taraf kendini kapatırsa siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın sonuca ulaşamıyorsunuz

Haklısınız zaten bende hayatıma devam ediyorum ama insanın elinde olmadan etkilenmesi çok normal
Haklısınız umrunda değilim sevmiyor aramadı sormadı bunları bende söylüyorum kendime ama ben onu karşılık bekleyerek sevmiyorum şunu yaparsa şunu alırsa onu severim gibi bir düşüncem hiç olmadı
Ah be kuzum ben 6 aydır boşanma arefesindeyim eşim hiç ne aradı ne mesaj attı hiç mi diyorum iy günlerin hatırı yokmuş bir hatamdan dolayı kötü ilan etmek adil midir o yüzden seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç 😞

Ah be kuzum ben 6 aydır boşanma arefesindeyim eşim hiç ne aradı ne mesaj attı hiç mi diyorum iy günlerin hatırı yokmuş bir hatamdan dolayı kötü ilan etmek adil midir o yüzden seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç 😞
Biz anlaşmalı boşandık herşey o kadar hızlı oldu ki belki süreç uzasa vazgeçerdik belki de böylesi hayırlı bilmiyorum kafam karışık benim aklıma geliyorsa oda unutamamıştır oda özlüyordur diyorum sonrada özlese böyle mi olurdu diyorum kafam karışık işte

Sevseydi sizi ne olursa olsun boşanmazdi .

Hadi birincide hata yaptı ikinci olarak ne olursa olsun ugrasirdi.
Sözde kolay bu söyledikleriniz ama yaşarken bu kadar basit olmuyor malesef

Senin sorunun ne
Eşyalarımı getirdiğinden haberi bile yoktu annesi evinden eşyamı almaya gittiğinde oda oda beni aramış
Sen ne kadar istenmedin bilmiyorum ama ben aşağılanarak terk edilmedim bence sen acil yardım al öfke kontrolü yaşayamayan hadsiz bi insansın ayrıca durup durup yazdığına göre kaale alınmayıda kendine yediremiyorsun
Durumun benden daha kötü durumda tatlım
O üye biraz sert girmiş biraz da haddi aşmış ama genele bakınca haklı. 6 ay aramamış sormamış. Ne halt ettiğinden zaten haberin yok. Nasıl bu kadar eminsin? Tamam, o anlattığı mühendis gibi parmağında oynatmaya kalkmıyordur eski eşin seni, ama dönmüş önüne hayatına bakıyor adam. Belki içi soğudu artık, seni görünce içi cız etmeyeceği için kaldırdı engeli. Yav umutsuz naptı netti bi bakam dedi sadece belki öyle aklına geldin. Adam engel kaldırmış sadece, sanki yoluna gül dökmüş gibi heyecan yapmışsın, yapma canım. Bir kere açıp aramamış, yüzyüze gelmemişsiniz aylardır, bi engel kaldırması gözünde büyümesin hemen. Tek hareketi yetmesin.

O üye biraz sert girmiş biraz da haddi aşmış ama genele bakınca haklı. 6 ay aramamış sormamış. Ne halt ettiğinden zaten haberin yok. Nasıl bu kadar eminsin? Tamam, o anlattığı mühendis gibi parmağında oynatmaya kalkmıyordur eski eşin seni, ama dönmüş önüne hayatına bakıyor adam. Belki içi soğudu artık, seni görünce içi cız etmeyeceği için kaldırdı engeli. Yav umutsuz naptı netti bi bakam dedi sadece belki öyle aklına geldin. Adam engel kaldırmış sadece, sanki yoluna gül dökmüş gibi heyecan yapmışsın, yapma canım. Bir kere açıp aramamış, yüzyüze gelmemişsiniz aylardır, bi engel kaldırması gözünde büyümesin hemen. Tek hareketi yetmesin.
Haklısın biliyorum abartmış olabilirim ama napıyım hala seviyorum

Haklısın biliyorum abartmış olabilirim ama napıyım hala seviyorum
Otur, efendi efendi çek acını. Taş bas bağrına. Kan davalı olsanız daha çok görüşürdünüz, adam 6 aydır ölü taklidi yapıyor. Seven adamın içi kaynardı, çoktan gelirdi, o kadar özür dilemiş yalvarmışsın.

Yaşınızı merak ettim, çocuk gibi davranmışsınız. Aynı inat ikinizde de var qaliba. Bence herşeyi ve herkesi boş verin. Buluşun, konuşun eski arkadaşlar gibi. Ama dürüst olun. İlk defa tanışıyormuşsunuz gibi, hiç evlenipte boşanmamışsınız gibi.

Back
X