Özlemekten ölmeme ramak kala

Sizinki biraz qarip durum olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah, kararınız ne olursa olsun.
Az önce daha önce bahsettiğim ortak arkadaşımız mesaj attı çaya gel diye kesin o orda yoksa çağırmaz bu saatte
çabalamaya mı başladı acaba

Ailenizle mi yasiyorsunuz? Koca adam bence niyeti varsa arasin sizi bir yerde bulusmaya davet etsin bir daha sans verelim desin onu bunu araya sokmaya ne gerek var
Evet ailemle yaşıyorum
Yapıcak onu da yapıcak inanıyorum ama o çekiniyor onu istemiycem diye

Kuzum onun aile yapısı sıkıntılı o yüzden ailemden de benden de çekiniyor bide çok söyledim sen geldiğinde istemiycem diye ondan belki de
Sana ne anlatsam boş, onu anladım ben. 6 ay sesini duymadığın, yüzünü görmediğin adamdan pek eminsin. İnşallah ben haksız çıkarım.

Sana ne anlatsam boş, onu anladım ben. 6 ay sesini duymadığın, yüzünü görmediğin adamdan pek eminsin. İnşallah ben haksız çıkarım.
Emin olana kadar belli etmiycem istediğimi sözleriniz kulağımda küpe
Ama hani 6 ay görüşmediğin diyorsunuz ya Yanyana gelsek dün görüşmüş gibi oluruz biz nerden biliyorsun diyeceksiniz soyadımı almak için imza atmaya gitmiştim 3 ay kadar önce o zaman öyle oldu sanki hiç ayrılmamış hiç uzak kalmamış gibiydi o anki his

Yakında evlenir bu adam. Demedi demeyin.

Back
X