- Konu Sahibi Musmutluuu
Acımasız olan erkekler benim yorumum değil
Öyle hayat çok vahşi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acımasız olan erkekler benim yorumum değil
Çok doğru. Her kelimesine katılıyorum.Kocanın huyunu bilmem ama genel konuşursam bunlar ego oyunudur genelde ...
Erkekler çok güçsüzler bu boşanma travmasında....Hiç sevmeyip ayrılsa bile depresyona girip dağıtıyorlar...Ağır geliyor düzen bozmak...1 sene içinde de toparlayıp eski acımasız haline geri dönüyorlar...
Şimdi o sana direkt barışalımla gelmiyor, senin de mahvolduğunu görecek ya...Oyle kendi iyileşene kadar seni kullanıyor sanki...Hele inatlaşarak boşanan adam seni sahiplenmez, sidik yarışına girmiş bu uğurda da boşanmış...Yarın iyileşince pat diye bi bakarsın ilişkisi var diye değiştirmiş.profili....Oylece kalırsın isyan edersin, bi de pişkin pişkin sana yaşadık bitti der umarsızca, birini buldu mu...O kişiyle ayrılınca belki.yine yazar sana aman diim
Ben olsam çok neşeli onla alakasız paylaşımlar yaparım, gezdiğim yerlerde selfiler arkadaşlar....
Size onu anlatma ve koruma ihtiyacı hissetmiyorum sadece şunu söyleyebilirim aaaa nerelerdeydin bende seni bekliyordum mahvoldum gibi bi halim yok düşman olarak ayrılmadık ki düşmanlık yapalım birbirimize iki normal insan gibi arada konuşuyoruz her ne sebeple gelmiş olursa olsun gururuma iyi geldi istenmemiş olmak üzücüKocanın huyunu bilmem ama genel konuşursam bunlar ego oyunudur genelde ...
Erkekler çok güçsüzler bu boşanma travmasında....Hiç sevmeyip ayrılsa bile depresyona girip dağıtıyorlar...Ağır geliyor düzen bozmak...1 sene içinde de toparlayıp eski acımasız haline geri dönüyorlar...
Şimdi o sana direkt barışalımla gelmiyor, senin de mahvolduğunu görecek ya...Oyle kendi iyileşene kadar seni kullanıyor sanki...Hele inatlaşarak boşanan adam seni sahiplenmez, sidik yarışına girmiş bu uğurda da boşanmış...Yarın iyileşince pat diye bi bakarsın ilişkisi var diye değiştirmiş.profili....Oylece kalırsın isyan edersin, bi de pişkin pişkin sana yaşadık bitti der umarsızca, birini buldu mu...O kişiyle ayrılınca belki.yine yazar sana aman diim
Ben olsam çok neşeli onla alakasız paylaşımlar yaparım, gezdiğim yerlerde selfiler arkadaşlar....
Zaten güvenmiyorum şans da vermedim hesaplaşma süreci gibi bizimkiÇok acımasızca![]()
Konu sahibi ben beni terkeden adamı affedemezdim. Bir kere giden bir daha gider. Bu sefer daha derin yara alırsın.
Haklısın exten next olmazHayat cok kisa tarzinda bir tweet veya story at onun gorecegi yerden.Aksi halde hala bir umut yoksa exten next olmaz dicem
Çok sevindim senin adına.. boşanan bir insan adım atıyorsa birşeyler olabilir diye geliyor sana ..ben boşandıktan sonra barışmaya çok katı bakmıyorum .eğer ortada aldatma şiddet gibi şeyler yoksa insanlar sinirlenir inat yapar karaktere bağlı olarak boşanablir.ve o kadar güzel örnekler varki boşandıktan sonra beraber olan ve herkesde daha mutluyuz diyorlar..şuan birşeyleri sindire sindire başlamanız çok güzel sonuçta eşinizi siz tanıyorsunız kötü karakter olsa zaten ondan adım bile beklemezdiniz eminim..her ilişki kendine münasr..mesela bende boşanalı 5 ay oldu tartıştık.adam inat etti boşanma davası açtı.heryerden engelledi en kötüsü bu işte ortada büyük sorunlar yokken böle bitmesi en acı..o yüzden sizi destekliyorum inş. Barışır.. yıkılan yuvanızı tekrar kurarsınız...Barışmadık kuzum ama en azından da oda yoluna bakamıyor bunu biliyorum bencillik gibi algılanmasın ama bu beni mutlu etti izim kalıcak kadar varmışım demek ki hayatında içinde
Kesinlikle kötü bi insan değil yeri gelir benim aileme karşı bile ben daha mesafeli olurdum o benden yakın olur koruyup kollardı kesinlikle kötü diyemem zaten sadece o suçluda diyemem benimde payım var hayat ne gösterir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahÇok sevindim senin adına.. boşanan bir insan adım atıyorsa birşeyler olabilir diye geliyor sana ..ben boşandıktan sonra barışmaya çok katı bakmıyorum .eğer ortada aldatma şiddet gibi şeyler yoksa insanlar sinirlenir inat yapar karaktere bağlı olarak boşanablir.ve o kadar güzel örnekler varki boşandıktan sonra beraber olan ve herkesde daha mutluyuz diyorlar..şuan birşeyleri sindire sindire başlamanız çok güzel sonuçta eşinizi siz tanıyorsunız kötü karakter olsa zaten ondan adım bile beklemezdiniz eminim..her ilişki kendine münasr..mesela bende boşanalı 5 ay oldu tartıştık.adam inat etti boşanma davası açtı.heryerden engelledi en kötüsü bu işte ortada büyük sorunlar yokken böle bitmesi en acı..o yüzden sizi destekliyorum inş. Barışır.. yıkılan yuvanızı tekrar kurarsınız...
Eğer böyle düşünüyosan gerçekten sende adım at derim..herşey birazda kader biliomusun eğer allh sana onu tekrar yazdıysa kim ne derse desin.burda bazen çok saçma düşünmeden ne olduğunu bilmeden yorumlar yapılabiliyor ..erkekler bizim gibi duygusal değil.ne kadr severse sevsin bişey yapıldıysa intikam duygusuyla herşeyi yapıyolar ama gel görki kendi hayatlarını mahvettiklerini sonradan idrak edebilolar..arada konuşmak bile çok güzel bence tadınj çıkar..zaten acıya alıştın baktın olmadı nasibimde yokmuş der unutmaya çalışırsın..Kesinlikle kötü bi insan değil yeri gelir benim aileme karşı bile ben daha mesafeli olurdum o benden yakın olur koruyup kollardı kesinlikle kötü diyemem zaten sadece o suçluda diyemem benimde payım var hayat ne gösterir bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
O engeller açılmak için var bence öfkelerimi çok büyük neden engeliyorlar anlamıyorum
Face hesaptan yazıyor olmasına takılıyorum face hesaptan yazmasa gerekiyorsa çıksa karşıma konuşsa diyorum kendi kendime ama bilmiyorum kafam karışıkEğer böyle düşünüyosan gerçekten sende adım at derim..herşey birazda kader biliomusun eğer allh sana onu tekrar yazdıysa kim ne derse desin.burda bazen çok saçma düşünmeden ne olduğunu bilmeden yorumlar yapılabiliyor ..erkekler bizim gibi duygusal değil.ne kadr severse sevsin bişey yapıldıysa intikam duygusuyla herşeyi yapıyolar ama gel görki kendi hayatlarını mahvettiklerini sonradan idrak edebilolar..arada konuşmak bile çok güzel bence tadınj çıkar..zaten acıya alıştın baktın olmadı nasibimde yokmuş der unutmaya çalışırsın..
Evwt bunda haklısın sorsana eğer konuşmak istiyorsan telden nie konuşmuuoruz diye engelini kaldırdımı peki..eğer hala engelliysen ve kendi telinde konuşmuyorsa..şimfi bu senin acı çekip çekmediğini hayatında biri olup olmadığı için meraktan yazıyor.çünkü her katil birgün mutlaka cinayet işlediği olay yerine gelir buda o hesapFace hesaptan yazıyor olmasına takılıyorum face hesaptan yazmasa gerekiyorsa çıksa karşıma konuşsa diyorum kendi kendime ama bilmiyorum kafam karışık
Cevap vermiyor ki sorduğumdaEvwt bunda haklısın sorsana eğer konuşmak istiyorsan telden nie konuşmuuoruz diye engelini kaldırdımı peki..eğer hala engelliysen ve kendi telinde konuşmuyorsa..şimfi bu senin acı çekip çekmediğini hayatında biri olup olmadığı için meraktan yazıyor.çünkü her katil birgün mutlaka cinayet işlediği olay yerine gelir buda o hesap
Macerayı seviyor eski eşin ve birşeylerden emin değil. Kendine de güvenmiyor. Şimdi senle böyle kaçak göçek konuşmak güzel geliyor. Çakma hesaptan yazması da bana güzel şeyleri çağrıştırmıyor açıkçası. Hayatında başka biri de var gibi sanki.. Ciddi insan böyle saçma sapan takılmaz fakelerden falanCevap vermiyor ki sorduğumdaarafta olmakta kötü ya
Haklısınız takibini kaldırdım cevapta vermiycem artık yoruldum düşünmekte istemiyorumMacerayı seviyor eski eşin ve birşeylerden emin değil. Kendine de güvenmiyor. Şimdi senle böyle kaçak göçek konuşmak güzel geliyor. Çakma hesaptan yazması da bana güzel şeyleri çağrıştırmıyor açıkçası. Hayatında başka biri de var gibi sanki.. Ciddi insan böyle saçma sapan takılmaz fakelerden falan
Sen onun hazırda bekleyen yedeği olma tatlım,isteyen erkek asssla böyle muallakta bırakmaz.. Sen bunu gak etmiyosun.Sen cevap verince içi rahat ediypr hasbamınHaklısınız takibini kaldırdım cevapta vermiycem artık yoruldum düşünmekte istemiyorum
Engelledim canım artık başka hesaptan konuşmasına tahammülüm yokSen onun hazırda bekleyen yedeği olma tatlım,isteyen erkek asssla böyle muallakta bırakmaz.. Sen bunu gak etmiyosun.Sen cevap verince içi rahat ediypr hasbamın
Olmaz canım istese gelir o istese nelerin üstünden gelir benim mi gönlümü alamıycak adım atmak istemiyor kendini çekiyor bi adım atıyor koşmamı bekliyor ama artık o kadın yok karşısında beni bu hale o getirdi adım atması gereken oKonuyu biraz takip ettim. Gururunuzu kırıp siz konuşsanız, ben hala buradayım, tekrar bir şans daha verelim deseniz olmaz mı?
İyi etmişsin.. Çok isteyen zaten her şekilde ulaşır ve bu isteğini dile getirir. Yaptığı şey sana haksızlık..Zaten düzgün olsa seni kızdırmaz ve bu iş boşanmayla neticelenmezdi..Engelledim canım artık başka hesaptan konuşmasına tahammülüm yok
Olmaz canım istese gelir o istese nelerin üstünden gelir benim mi gönlümü alamıycak adım atmak istemiyor kendini çekiyor bi adım atıyor koşmamı bekliyor ama artık o kadın yok karşısında beni bu hale o getirdi adım atması gereken o