Ozlemimi dizginleyebilmek

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Su an kizlarla disaridayim. Ama aklim fikrim nisanlimda.
Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Ben nisanlimi cok ozledim.
1 hafta oldu gorusemedik.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor :(
Ya da birlikte uyumak gibi...
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba o_O

Gece çalışmalarından ötürü eşimi 1 hafta doğru düzgün göremediğim oluyor.
Evli düzeni yok öğrenciden hallice bir hayat benimkisi..

Alışıyorsun zamanla.

Onsuz aktivitelere yönelt kendini.

Nisanlimin enistesi ve kuzeni geldi, onunla kaliyor. 2 haftaya yaklasti ve 17 nisana kadar da burdalar.
Tabi ki enistesi varken evinde kalmak istemiyorum. Kalabalik yapmak istemiyorum.
Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor :KK43:
Uff cok skldim.
Eminim ayni evde kalamayanlar ya da bir sekilde ayri dusenleriniz vardir. Nasil bas ediyorsunuz acaba o_O
Özlemek de sevdaya dahil geçer yan yana gelince Aşk zor iştir vesselam ne akla söz geçer ne kalbe bunlar güzel duygular gerçek sevdaları daima güçlendirir az sabır :)...

Siz tıp öğrencisisiniz o kadar düşünecek vakti nerden buluyorsunuz ki?
Yorgunluktan direk yatak döşek uyumanız lazım.
Ben üniversitede öyleydim. Canım çıkardı kimseyi düşünemezdim.
O kadar da degil. hep hayatimi yasayacak ve dusunecek vakti bulabildim cok sukur

O kadar da degil. hep hayatimi yasayacak ve dusunecek vakti bulabildim cok sukur
İyiymiş o zaman, tebrikler. Benim tıp okuyan arkadaşım yüzünü bile yıkayamazdı ondan öyle dedim.
Neyse bu kadar düşünmek iyi değil anı yaşa evlenince zaten hep beraber olacaksın. Nöbetleriniz olacak, hiç olmazsa alışmış oluyorsun.

Disarida yemek falan yiyoruz ama hicbir sey ona sarilip film izlemek gibi olmuyor :KK43:
Uff cok skldim.
Ozlem iyidir iyi.Birbirinize olan sevginizi güçlendirir.Her gun görüntülü konusun.
Ayrica o profildeki siz misiniz?Eger sizseniz maşallah derim baska bir sey demem.;)

Ayni evde yasayinca evlilikten ne farki kalir ki nisanliligin?
Ozlemek iyidir bagi guclendirir. Ileride hep birlikte olacaksiniz bunu dusunerek kendinizi telkin edin.

Bu kadar her mic mic olursaniz evlenince bikarsiniz.
Tip okuyordunuz sanirim dersleriniz zTen agir derslerinize agirlik verin filmleri daha sonra izlersiniz

Back
X