Özlem'in çeyizi

Kızlar bu arada, eğer ilk sayfa güncellememi görmediyseniz burdan da yazayım

Benim nacizane bir bloğum var, herkesi beklerim canlarım

Yeniler Kendini Hayat

bloğunda hayalimin aynısını görünce dumura uğradım
kocaman bir odayı ikiye bölmek. bir kısmını huzurlu bir ibadet odası, bir kısmını kitaplarla ve hobi malzemeleriyle doldurmak
oh my God yalnız olmamak ne güzelmiş

Canım benimm ne güzel aynı fikriyatta olmak, daha bi sevdim şimdi bak seni

İnşallah Rabbim nasip eder böyle bir evimizin olmasını

Kiradayken zor da belki kendi evimizi alınca ben ancak o zaman yapabilirim

Canım benimm ne güzel aynı fikriyatta olmak, daha bi sevdim şimdi bak seni

İnşallah Rabbim nasip eder böyle bir evimizin olmasını

Kiradayken zor da belki kendi evimizi alınca ben ancak o zaman yapabilirim

ben de aynen öyle. şimdi derme çatma bir hobi-çalışma odası yapabildik ancak
bakalım bakalım, ne zaman kavuşacağız
tabi ben senin kadar güzel bir çeyize sahip değildim
genelde Allah, Muhammed yazan panoların hediye edilmesini pek sevmem, nereye asacağımı şaşırırım. ayak uzatılır olduğu yere, saygısızlık vs olur. hem süs eşyası gibi algılanması tuhaf gelir. onları da saklıyorum, mescidime asiceğim

Hee yaa bana da geliyor öyle hediyeler ama ben de şaşırıyorum şuan nereye koysam diye malum bekar evim 1+1, başka yer yok, kutularda kalıyor hepsiciği...

Ya tatlım samimiyetimi bağışla ama ismini öğrenebilir miyim

Bu arada senin yorumlarını farzetki den okuyorum, sen bebiş bekliyorsun yanılmıyorsam di mi

Teyze olucam di mi hadi müjdemi ver bana annesi

canım bebiş dediğim benim koca oluyor ondan sıkılana kadar gerçek bebek düşünmüyorum çok bekleyeceksiniz bence

isim paylaşmıyorum burda canım kriz ismiyle hitap edilmesini de seviyorum
sen de benim gibi yalnız yaşıyorsun demek. ben de bir seneyi aşkın yalnız yaşadım, sonra evlendim

hahhahhh ne büyük çam devirdim ben desene

iyi bakalım, Rabbim hayırlısını versin canım

canım bloğuna baktım tek tek okudum çoğunu çok beğendim çok zevk aldım okurken. yorum yazmakta pek başarılı değilim o yüzden genelde okumakla yetineceğim haberin olsun. sık kullanılanlarıma ekledim her gün bakıcam ihmal etme bloğunu:)

canımm selam , bende ilk kez denk geldim bloğuna ve bayıldımmmmm hint filmleri kısmında kalakaldımm benimde en çok sevdiklerimden biridir 3 idiots :) arada film önerisi de paylaşalımm canım ,

Ayşegülüm çok sağolasın, beğenmene çok sevindim tatlım

Ramazan'da çok sık yazamayabilirim ama ihmal etmem bloğumu merak etme

canımm selam , bende ilk kez denk geldim bloğuna ve bayıldımmmmm hint filmleri kısmında kalakaldımm benimde en çok sevdiklerimden biridir 3 idiots :) arada film önerisi de paylaşalımm canım ,

canım benim sen de hoşgeldin bloğuma o zaman beğenmene çok sevindim

sık sık hint filmi paylaşıyorum canım, sen de izlediklerini ve bana önerebileceklerini burada benimle paylaşabilirsin

Çok teşekkür ederim gördükçe imreniyor insan :) ama çalışınca vakit ayıramamak sorun oluyo
Bende sadece aldıklarımı nerden aldığımı ve ne kadara aldığımı not alıyorum hiçbir işe yaramasa bile ilerde bakıp gülümsemek için

evet canım çalışırken zor ama ben boş zamanlarımı ya gezerek ya da internet başında çeyiz araştırarak geçirdim

not alman çok güzel, benim de bir çeyiz defterim var, en başına çeyiz listesi, en arkasına da aldıklarımın listesini yazmıştım

ortalara da almak istediklerimin fiyat araştırmasını ya da nerden bulabileceğimi falan yazmıştım baya kapsamlı bir defter, hala baktıkça gülüyorum kendime, FBI gibi araştırma yapmışım resmen

Özlem'cim blogunu keşfettim bugün çok beğendim, ne kadar güzel şeylere değinmişsin, çok yönlü ve içten, güzel paylaşımlarının artmasını ve okuyucularının bol olmasını diliyorum canım

canım benim çok sağolasın

beğenmen çok mutlu etti beni, ara ara da olsa beklerim bloğuma

Kızlar merhaba ben geldim

Uzun zaman oldu girmeyeli, gündemim baya yoğun bu aralar

Çalıştığım kurumla yeni yılda zam konusunda anlaşamayınca riske girip sözleşmemi yenilemedim

Şuan işsizim anlayacağınız

3 kurumla görüşmelerim devam ediyor inşallah bu cumaya kadar netleşecek

Cidden duaya ihtiyacım var kızlar, iki haftadır İstanbul'un bir ucundan diğerine mekik dokuyorum resmen

Açbilaç yorgun argın eve dönüyorum iş görüşmelerinden yemek yiyesim bile gelmiyor yorgunluktan

Hayırlısıyla bir yerle anlaşayım da tatile gideyim ailemin yanına, nasıl ihtiyacım var uzaklaşmaya buralardan anlatamam

Benimkini bile gözüm görmüyor nerdeyse İşim olsun arkama bakmadan gidicem ailemin yanına

Bu arada benimkiyle bugün 1 ayımız bitti

Şaka gibi ama cidden 1 ayımız doluyor bugün

Akşam görüşücez, kutluycaz en romantiğinden inşallah

Rabbim herkese seveceği, hem gönlüne hem mantığına sinen insanlar çıkarsn karşısına

Karşılıklı sevmek ve anlaşmak çok güzel bir duygu cidden

Dualarını esirgemeyen herkes için sonsuz teşekkürler,

Çokça öpüyorum hepiciğinizi

Özlem'cim hakkında hayırlısı olsun.
Umarım gönlüne göre bir kapı açılır. Dualarım seninle..

canım inş. gönlüne göre bir iş bulursun dualarım seninle.
1. ayınız kutlu olsun:) nice aylara mı demeliyim tam bilemedim hep böyle heyecanlı mutlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum:)
çok mu klasik konuştum ne

maşallah bir ay oldu haaa allah hakkından hayırlısını versin özlemcim iş için inş. en kısa zamanda istediğin neticeyi alırsın canım

vaay ben baya uzak kalmışım ya tatlım hayatında yeni biri oldugunu öğrendim şimdi çook mutlu ol inşallah seni çok sever ve kıymetini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…