- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Kızlar bu arada, eğer ilk sayfa güncellememi görmediyseniz burdan da yazayım
Benim nacizane bir bloğum var, herkesi beklerim canlarım
Yeniler Kendini Hayat
Görmemistim canım cok iyi oldu gördügüm artık oradan da takipteyim seni
bloğunda hayalimin aynısını görünce dumura uğradım
kocaman bir odayı ikiye bölmek. bir kısmını huzurlu bir ibadet odası, bir kısmını kitaplarla ve hobi malzemeleriyle doldurmak
oh my Godyalnız olmamak ne güzelmiş
Canım benimm ne güzel aynı fikriyatta olmak, daha bi sevdim şimdi bak seni
İnşallah Rabbim nasip eder böyle bir evimizin olmasını
Kiradayken zor da belki kendi evimizi alınca ben ancak o zaman yapabilirim
ben de aynen öyle. şimdi derme çatma bir hobi-çalışma odası yapabildik ancak
bakalım bakalım, ne zaman kavuşacağız
tabi ben senin kadar güzel bir çeyize sahip değildim
genelde Allah, Muhammed yazan panoların hediye edilmesini pek sevmem, nereye asacağımı şaşırırım. ayak uzatılır olduğu yere, saygısızlık vs olur. hem süs eşyası gibi algılanması tuhaf gelir. onları da saklıyorum, mescidime asiceğim
Hee yaa bana da geliyor öyle hediyeler ama ben de şaşırıyorum şuan nereye koysam diye malum bekar evim 1+1, başka yer yok, kutularda kalıyor hepsiciği...
Ya tatlım samimiyetimi bağışla ama ismini öğrenebilir miyim
Bu arada senin yorumlarını farzetki den okuyorum, sen bebiş bekliyorsun yanılmıyorsam di mi
Teyze olucam di mi hadi müjdemi ver bana annesi
canım bebiş dediğim benim koca oluyorondan sıkılana kadar gerçek bebek düşünmüyorum çok bekleyeceksiniz bence
isim paylaşmıyorum burda canımkriz ismiyle hitap edilmesini de seviyorum
sen de benim gibi yalnız yaşıyorsun demek. ben de bir seneyi aşkın yalnız yaşadım, sonra evlendim
canım bloğuna baktım tek tek okudum çoğunu çok beğendim çok zevk aldım okurken. yorum yazmakta pek başarılı değilim o yüzden genelde okumakla yetineceğim haberin olsun. sık kullanılanlarıma ekledim her gün bakıcam ihmal etme bloğunu:)
canımm selam , bende ilk kez denk geldim bloğuna ve bayıldımmmmm hint filmleri kısmında kalakaldımm benimde en çok sevdiklerimden biridir 3 idiots :) arada film önerisi de paylaşalımm canım ,
Canım benim çok teşekkür ederimmmm
Beğenmiş olman beni inanılmaz mutlu etti
Nacizane paylaşıyorum hayatıma dair herbişeyi, okuyan gözlere dünyada ve ahirette sıkıntı vermesin Rabbim
Aldıklarıma şuan bakınca evet çok şey aldım ama bunların hepsi bir anda alınmadı, internet siteleri gezildi, beğenilenler not edildi, indirimler takip edildi vs
Sana her türlü yardımcı olurum canım, çekinmeden sorabilirsin
Çok teşekkür ederim gördükçe imreniyor insan :) ama çalışınca vakit ayıramamak sorun oluyo
Bende sadece aldıklarımı nerden aldığımı ve ne kadara aldığımı not alıyorum hiçbir işe yaramasa bile ilerde bakıp gülümsemek için
Özlem'cim blogunu keşfettim bugün çok beğendim, ne kadar güzel şeylere değinmişsin, çok yönlü ve içten, güzel paylaşımlarının artmasını ve okuyucularının bol olmasını diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?