Özlem'in çeyizi

Canım ben bir tane 15li aldım pembe olan, 6lı paket halinde satılan gül formlu olanlardan da aldım iki paket,

Kalpli olandan da alıcam 6lı paketlerden 2 tane ama daha zamanı var,

Tantitoni den alanlar memnun ama yine de dikkat etmek lazım..

Her markanın silikonuna güven olmaz bence

Ayşegüle ilk buluşmamızın anısına kendimize aldığımız mudo kupalarımız

Bunları da tedy gördük ayşegülümle, ben çift aldım amerikan servisi olarak kullanıcam inşallah

Bunlar da benim kupa koleksiyonuma bu ay eklenen güzellikler

Ben de hiç kötü yorum duymadım bu yüzden tantitoniden almak istedim, detaylarını okuyunca sana sormak istemiştim canım.
Sanırım alacağım Teşekkür ederim

ooo ama olmazki herşey ayşegülle herşey ayşegülle
Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak

Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak

canım sende gel senle de alalım böyle şeker şeyler:)))

özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldık zevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)

özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldık zevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)
Bi taşınayım istanbulaaa gelceem bende sizinle

Ben de hiç kötü yorum duymadım bu yüzden tantitoniden almak istedim, detaylarını okuyunca sana sormak istemiştim canım.
Sanırım alacağım Teşekkür ederim

Tantitoniden alıp kullananlar memnunlar canım onlar adına tavsiye edebilirim sanırım

Gözdecim bayram tatilinde ben burda değilim maalesef ama buradayken gelirsen şayet senle sıkı bir çeyiz turu yapabiliriz

Tanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤

canım yeni çeyizin çok şekermiş güle güle kullan:) kız bu şekeri kapıdan çalmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…