Özlemcim silikon kek kalıplarını nerden aldın? Ben tantitoniden bakıyorum da çin meşeli diyor aklım karıştı. :44: Sonuçta silikonun da kalitesi önemli.
Bir de 6lılar ve 15liler arasında kararsız kaldım, 15liler çok mu küçük, sende vardı sanırım:26:
Canım ben bir tane 15li aldım pembe olan, 6lı paket halinde satılan gül formlu olanlardan da aldım iki paket,
Kalpli olandan da alıcam 6lı paketlerden 2 tane ama daha zamanı var,
Tantitoni den alanlar memnun ama yine de dikkat etmek lazım..
Her markanın silikonuna güven olmaz bence
ooo ama olmazki herşey ayşegülle herşey ayşegülle
Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak
Bi taşınayım istanbulaaa gelceem bende sizinlecanım sende gel senle de alalım böyle şeker şeyler:)))
özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldıkzevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)
Ben de hiç kötü yorum duymadım bu yüzden tantitoniden almak istedim, detaylarını okuyunca sana sormak istemiştim canım.
Sanırım alacağımTeşekkür ederim
ooo ama olmazki herşey ayşegülle herşey ayşegülle
Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak
canım sende gel senle de alalım böyle şeker şeyler:)))
özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldıkzevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)
Teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsunncok guzel gule gule kullan canım:)
İnşallah evlendikten sonra o haldeeeeeeGözdecim bayram tatilinde ben burda değilim maalesef ama buradayken gelirsen şayet senle sıkı bir çeyiz turu yapabiliriz
İnşallah evlendikten sonra o haldeeeeee
Ayy bu çook tatlı amaaaaaaaaTanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤
Eki Görüntüle 819994
canım cok şirin guzel gunlerde guzel mısafırlerınızı karsılasın ınsallah:)
Ayy bu çook tatlı amaaaaaaaa
canım yeni çeyizin çok şekermiş güle güle kullan:) kız bu şekeri kapıdan çalmasınlar
Tanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤
Eki Görüntüle 819994
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?