Özlem'in çeyizi

özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan. Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?

Nihanım normalde kıyamam diyordum ben de ama sonuçta henüz evlilik yok gündemimde, ne zaman evleneceğim Allah biliyor vaktini, o vakte kadar kapalı kutularda tutmaktansa bekar evimde ihtiyaç duyduklarımı kullanmaya başladım

Soruna gelince, eklenti ekle bölümüne geliceksin aşağıda yer alan, orada daha önce eklediğin resimlerin listesi görünüyor,
Eklenti halinde eklenmiş link olarak görünenleri tekrar aşağıya sürükle ve üzerindeki kutuları işaretle ve içeriğe ekle de,

Belki bu şekilde denersen problem çözülür

Denedim ama eklenti ekle kısmına gelince yetkili değilsiniz diyor yine tatlım.
Düzeltemiyorum hiç.
Kullanmakla çok iyi yapmışsın canım,doğru ve hayırlı vakitte en güzeli bulur inşallah seni

Denedim ama eklenti ekle kısmına gelince yetkili değilsiniz diyor yine tatlım.
Düzeltemiyorum hiç.
Kullanmakla çok iyi yapmışsın canım,doğru ve hayırlı vakitte en güzeli bulur inşallah seni

Ben de ilk sayfa güncelleme özürlüsüyüm

Karman çorman her aldığım, bir ara topluca ekleyip düzenlemem lazım

Amin nihanımm en doğru ve hayırlı vakit inşallah tez gelir

Ben de ilk sayfa güncelleme özürlüsüyüm

Karman çorman her aldığım, bir ara topluca ekleyip düzenlemem lazım

Amin nihanımm en doğru ve hayırlı vakit inşallah tez gelir

İnşallah çabucak olur kuzum
Eda bana bi link vermişti orda anlatılıyordu sana o linki yazayım canım.
Ben çok başarabildim ya Kendi konumda yetkili değilsiniz diyor. Mesela sen şu an ilk sayfandaki mesajı düzenleyebiliyor musun? Ben iki gündür uğraşıyorum olmuyor.

Sağolasın nihanım müsait bir anımda bakıp deniycem

Ama burda resmin url'sini al diyor ya, ben resme tıkladığımda çıkmıyor url filan

Resme sağ tık yapıp seçenekler arasından resim bağlantısını kopyala dersen url yi kopyalar kuzum, sonra url yi yazman gereken yere sağ tıklatıp yapıştır dersen olur

Resme sağ tık yapıp seçenekler arasından resim bağlantısını kopyala dersen url yi kopyalar kuzum, sonra url yi yazman gereken yere sağ tıklatıp yapıştır dersen olur

Canım denedim, bi resmi ilk sayfada gösterdi, diğerlerini yine link olarak verdi Zaten resimlerimin bir kısmı eklenti halinde düzeltemedim de onu Herhalde ilk sayfada doğru düzgün göremeyeceğiz biz

Ben bu uclari fransiz dantelli parcalara bittim havlu mu ortumu tam belli olmuyo ama bende uzun zamandir boyle masa ortusu ariyorum bunlarin markasi ne acaba

özlemcimm teessüf ederimm bu kadr güzel şeyler alınır mıııı bak biz alamıyoruz bulamıyoruz bu tatlışlarıı güle güle kullann bebeğim

özlemcim yeni görüyorum kurulama bezlerimiz ve mutfak önlüğümüz aynıymış :))) ben de internetten almıştım ikea evalıll serisinden. ancak internette tutacakları yoktu onu alamamıştım sen de var acaba mağazasında var mıdır :S

Canım denedim, bi resmi ilk sayfada gösterdi, diğerlerini yine link olarak verdi Zaten resimlerimin bir kısmı eklenti halinde düzeltemedim de onu Herhalde ilk sayfada doğru düzgün göremeyeceğiz biz

Vallahi ben başlamadan pes ediyorum öyleyse

Bir ara baştan sona tüm aldıklarımı tekrar ekleyip linkini ilk sayfaya ekliycem, uğraşamam güncellemeyle falan

Şu beğen butonuna da abidik gubidik birşeyler yapmışlar, yetkililere sesleniyorum: herkes herkesin yazdığını beğeniyor zaten sorunumuz ilk sayfa güncellemesi lütfen bu konuya el atın kolaylaştırın

Ben bu uclari fransiz dantelli parcalara bittim havlu mu ortumu tam belli olmuyo ama bende uzun zamandir boyle masa ortusu ariyorum bunlarin markasi ne acaba

Tatlım onlar misafir havlusu 30X50 boyutunda, ama aynısının masa örtüsü de var, markası Evlen Butik

özlemcimm teessüf ederimm bu kadr güzel şeyler alınır mıııı bak biz alamıyoruz bulamıyoruz bu tatlışlarıı güle güle kullann bebeğim

Kuzucum ben de senin kupaları bulamıyorum istersen benim tenekelerimle takas edelim

Sağolasın tatlım şuan kullanıyorum evlenmeyi beklemiyorum artık yavaştan kullanıyorum önden prova niyetine

Gülçincim tatlım ben bunları alalı bir sene oldu neredeyse ama iki ay önce ikea ya gittiğimde hala vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam Yoksa da ikea nın online sitesinden bakabilirsin, orada vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…