Özlem'in çeyizi

Sen bu işlerin altından kalkarsın diye şeettim ben..
O zaman, kendine güvenen şöyle gelsin..
Adayları bekliyoruz..

"Çeyiz dolayısıyla batan genç kızları kalkındırma vakfı" nın kurulunu oluşturuyoruz bacılar hepiniz davetlisiniz

Beni de alın aranıza safın başına geçerim herhalde bu borçlarla

Smuuuuwiiii kuzuuumm sen beni başkan yapıyorsun ama bak bu bacımız daha dertli, bir ay sonra evlenecek diye başı dumanlı

Yaww napsak seni mi başkan yapsak büşümmm

Vay ben nerelere gidem

Özlem benim için seçilmiş kelimeleri kullandın eksik olma kuzum

Açaydım gollarımı gitme deyeydiiimmm

Kız sen benim canımsın bensiz nerelere gidiyosun yolarım haaaa

Kendimi hanzo kocalar gibi hissettim, iyi ki erkek yaratmamış Rabbim beni içimde bir denyo mu var nöyy varr bilemedim ama iyi ki kız olmuşum seni bulmuşum dostluğunla mazhar olmuşum

Son düzenleme:

Sini siviyirim Özlemim

Senin erkek halin mi ? Bi düşüniyim

Niye ki böyle tutardın oldu bitti

Borçlar başıma vurdu kuzum

Kızz seni yerimm yeriimm ofiste kahkaha ata ata gülmemek için zor tutuyorum kendimi , duyan diycek ki genç yaşta kafayı sıyırdı bizim psikolog

çeyiz borcundan batan kızların vakfı açılıyomuş galiba benide ilk başa yazarmısınız kızlar

Gel bacım gel sen de gel katıl aramıza alırken güzel olup da öderken acı veren bu borçların kederi ancak paylaşmakla azalır

Gel bacım gel sen de gel katıl aramıza alırken güzel olup da öderken acı veren bu borçların kederi ancak paylaşmakla azalır

aynen canım ya şu an etrafımda benden başka çeyiz alıpta yüklü borca giren arkadaşım pek yok zaten yoğun çalıştıgım için arkadaslarımla bulusamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…