- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
Çok beğendimmm :) hayırlı olsun :)
Teşekkürler tatlımmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğendimmm :) hayırlı olsun :)
Özlem hepsi birbirinden şirin yaaaaaa güle güle kullan![]()
İkisinide çok begendim güle güle kullanKızlar çerezlik kase olarak keramika takım aldım. Ayrıca çok istediğim blender seti Braun MR 570 de dün itibariyle çeyizlerime katıldı![]()
Eki Görüntüle 547612 Eki Görüntüle 547617
yeni aldıklarında çok güzel canım güle güle kullan..
İkisinide çok begendim güle güle kullan![]()
yeni çeyizlerini güle güle kullan canım
Kızlar çerezlik kase olarak keramika takım aldım. Ayrıca çok istediğim blender seti Braun MR 570 de dün itibariyle çeyizlerime katıldı![]()
Eki Görüntüle 547612 Eki Görüntüle 547617
anahtarlıkların çok güzel canım valla heralde burada bunlardan almayanı dövüyorlarbende almayı düşünüyorum ama daha sonra
![]()
Kaselerin renkleri çok tatlı,blenderın aynısından bende de var denemelik çalıştırdım sadece kontrol için oldukça sağlam görünüyor iyi seçim olmuş güle güle kullan canım
Kötümser olma bence tedarik etmeye çalışıyorlardır çünkü benim topiğimde gördüğün bütün elektronikleri sanalreyonumdan aldım hepsi de en uygun fiyata 1hafta içinde sapasağlam geldi.Ceynimocum blender seti olarak aklımda bu vardı, senin topiğini gezerken sanal reyonumdan aldığını gördüm, fiyatı da epey uygundu 189 tl'ye aldım.
Şimdi de fakirin dik süpürgesini sipariş verdim. Aslında bakılırsa iki hafta oldu sipariş verileli ama hala kargolanamadı ne hikmetse!
Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum sanalreyonumdan. Müşteri hizmetleri çoook dandik...