Özlem'in çeyizi

Kızlar çerezlik kase olarak keramika takım aldım. Ayrıca çok istediğim blender seti Braun MR 570 de dün itibariyle çeyizlerime katıldı :1: :nazar:

Eki Görüntüle 547612 $1412201085943.webp

Kızlarrr kk'da fenomen olan şu anahtarlıklardan ben de aldım bugün, çok mutluyum :16:

$cf5fa3db0097f_0_304x424.webp

anahtarlıkların çok güzel canım valla heralde burada bunlardan almayanı dövüyorlar:1: bende almayı düşünüyorum ama daha sonra:55:

anahtarlıkların çok güzel canım valla heralde burada bunlardan almayanı dövüyorlar:1: bende almayı düşünüyorum ama daha sonra:55:

Ayşegülcüm aynen canım, burda gördüm zaten ilk, birçok arkadaşın çeyiz topiğinde vardı :1:

Kaselerin renkleri çok tatlı,blenderın aynısından bende de var denemelik çalıştırdım sadece kontrol için oldukça sağlam görünüyor iyi seçim olmuş güle güle kullan canım

Ceynimocum blender seti olarak aklımda bu vardı, senin topiğini gezerken sanal reyonumdan aldığını gördüm, fiyatı da epey uygundu 189 tl'ye aldım.
Şimdi de fakirin dik süpürgesini sipariş verdim. Aslında bakılırsa iki hafta oldu sipariş verileli ama hala kargolanamadı ne hikmetse!
Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum sanalreyonumdan. Müşteri hizmetleri çoook dandik...

Ceynimocum blender seti olarak aklımda bu vardı, senin topiğini gezerken sanal reyonumdan aldığını gördüm, fiyatı da epey uygundu 189 tl'ye aldım.
Şimdi de fakirin dik süpürgesini sipariş verdim. Aslında bakılırsa iki hafta oldu sipariş verileli ama hala kargolanamadı ne hikmetse!
Bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum sanalreyonumdan. Müşteri hizmetleri çoook dandik...
Kötümser olma bence tedarik etmeye çalışıyorlardır çünkü benim topiğimde gördüğün bütün elektronikleri sanalreyonumdan aldım hepsi de en uygun fiyata 1hafta içinde sapasağlam geldi.
Gecikmesi hoş değil tabi ama ellerinde kalmamış olabilir belki er yada geç gelir merak etme
:34:

Arkadaşlar çeyizime yenileri eklendi :16:

1 haftalık bekleyiş sonrası kavuştuğum Fakir Darky el süpürgem. Hem dikey hem de elde kullanımı olduğu için tercih etmiştim :nazar:

Eklentiler

• $2-1342691941.webp
    $2-1342691941.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 76
Uzun zamandır almayı istediğim bambu 12li baharatlığım :16: :nazar:

Eklentiler

• $12li baharatlık.webp
    $12li baharatlık.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 73
Tefal tavalarım (Resimlerini bulamadım nette)

22 cm olanlardan 2 tane
24 cm olanlardan 1 tane
26 cm olanlardan 1 tane aldım :nazar:

Moneta dan da 20 cm, 26 cm ve 28 cm wok tava almıştım. Tava olayı bitmiştir :1:

Eklentiler

• $tefal tava.webp
    $tefal tava.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $moneta 20 cm  ve 26 cm tava.webp
    $moneta 20 cm ve 26 cm tava.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $moneta 28 cm wok tava.webp
    $moneta 28 cm wok tava.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 67
mutlu huzurlu günlerde kullan canım bu baharatlıklar çok güzel bende almayı düşünüyorum

dikey ve şarjlı süpürgeyi ayrı ayrı aldım ben bu tarzda çok güzel ama hiç araştırmadım dikey hali de mi şarjlı yoksa elektrikli kullanma imkanı da var mı

Tv ürünlerinden gardrop düzenleyici ve karıştırıcıyı ve ayakkabı hurcunu önceden almıştım.

Şu fiyonklu servis tabaklarını evime yakın bir züccaciyede görüp çok beğenmiştim. 3 lü setini ve aynı desende 1 de derin kayık servis tabağını aldım :16:

Borcam kek kalıbı hediye, sanırım onu daha çok salata kasesı olarak kullanırım :)

Kendim için sarev çk ve misafirlerim için 2al1 öde kampanyasından dinarsu light yorgan aldım :16:

Eklentiler

• $23825_1.webp
    $23825_1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $askı.webp
    $askı.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $dinarsu 2 al bir öde light yorgan.webp
    $dinarsu 2 al bir öde light yorgan.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $Urun_758.webp
    $Urun_758.webp