• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in Özlem'i

özlemcim adaşım çok teşekkür ederim inşalah su gibi akar zaman... rabbim hiçbirimizin kucağını boş, evini çocuksuz ,neşesiz bırakmasın inşallah...

yarın merkezdeyim inşallah herşey yolundadır ben inanıyorum herşey güzel olacak inşallah..... sizde bana dua edin ne olur...

leyl canım çok teşekkür ederim ,rabbim sanada senin gibi cici bir bebiş versin inşallah...

bebingim canım,kardeşim,yol arkadaşım,herşeyim benim sen benim canımsın bende sana kıyamam... sende en güzel şeylere layıksın...

özlemcim transverinde tatilde olacağım ama sevimin transferindede tatildeydim ondan güzel haber aldık sendende alacağım inşallah (herşeyi lehimize nasılda çekeriz :) ) biliyorumki senden harika haberi alacak ve çifte hobarey yapacağız helede ikiz haberini bir alırsak ozaman deyme keyfimize hiiç ikizimiz olmadı biliyorsun bu şerefi sana bahşediyoruz :)))))))))))))

evet ya burpum umutlu savaşçıların hiç ikizi olmadı anacım bu yasa benide bağladı ancak rabbim nasip ederse tek yumiş ikizi olur:))) hobareyyyyyyyy için sabırsızlanıyorum.... sen tatildeyken güzel haberler geliyorsa sen hep tatile çık canımıniçi topik şenlensin sende kafa dinle... canım benm beni buradada yalnız bırakmadığın için çok ama çok teşekkür ederim sizle benim en kıymetlilerimsiniz.. hepinizi ayrı ayrı çok ama çok seviyorum....

özlemcim ben de pko hastasıyım.5.denemeyi ne zaman yapayım diye düşünüyorum.senin özlemin hepimizin özlemi...yanındayız:)

cemrecim eğer kendini iyi ve hazır hissediyorsan hiç bekleme derim ben, evet hepimizin ÖZLEMi :))
rabbim herkese nasip etsin inşallah...

ozlemcim bende 4 aylik evliydim hic korunmamistim 10 gun adedim gecikti dra gittik gebelik yoktu sperm tahlili yaptidik ve sok dr tup bebek dedi agla agla ve bendede prolaktin yuksekligi ve hipotroidi vardi ikside gebelige engel ve basladik tedaviye negatif ikinci tedavi yine negatif hep burdan okuyordum pozitifleri ben hic olamiycam diyodum evlatlik aliriz diyoduk oylesine yapmis olmak icin ayni drumuzla devam ettik hic umursamadik alismistik zaten negatife ve pozitifti cok sukur su an 11 haftaligiz drmuz cok iyi gidiyo diyo hamdolsun bizde inanamiyoruz ama mide bulantilarimiz ve ultrason goruntuleimiz var diyo insallah bende sende hepimiz kvusuruz bebeklerimize arkadsim umudunu hic yitirme zamani vardir bir gun olacak inan hersey beklemekle oluyo hamile kalsanda bekliyosun gene umut ve korku icinde buyutuyosun bebegini icinde bazen diyorum o oniki gunude su dokuz ayida gozumu kapatsam ve acsam gecse keske diyorum ama sanirim o zaman degeri olmazdi

zulalcim sende neler yaşamışsın canım ya evet herşeyin bir zamanı var doğru ama biz sabırsısız işte:)) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... benimde rabbim nasip ederde olursa korkularım olur tabi ilkini kaybedince daha farklı olur diye düşünüyorum:)

yarın benim için önemli bir gün olacak yumişlerime bakılacak ve kararlar alınmaya başlayacak... gittiğim yerde netim olmayacağı için bildirme şansımda olmayacak ... hepinizin hayır dualarını bekliyorum canlarım...

bütün dualarımız seninle özlemcim inş. güzel haberlerle dönersin yanımıza

canım yazdıklarını çok duygulanarak okudum bende sizler gibi çok uğraştım rabbim isteyen herkesin kucağını bebeklerle doldursun.senin için dua edeceğim inlşallah herşey yolunda gider.

cemrecim eğer kendini iyi ve hazır hissediyorsan hiç bekleme derim ben, evet hepimizin ÖZLEMi :))
rabbim herkese nasip etsin inşallah...

ben hazırım ama genetik tarama konusunda kararsızım,çok pahalıymış burdan okuduğuma göre.doktor bir daha deneyelim diyor.sonra genetik tarama düşünüyor.kimyasal gebelik yaşamak istemiyorum artık.dondurulmuşlarım var.bakalım,hayırlısı...

canım benim hepimiz aynı istek için ugraşıyoruz inş Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inş hamile haberlerini yazarsın buraya

canım benim topiğin hayırlı olsun yazdıklarını okurken çok duygulandım...ama biz hep senin yanında olucaz dualarımızlaa...

canım yazdıklarını okurken inan ağladım çünkü benzer duyguları bebeğini kaybedip gece yatağa artık onsuz girmenin acısını daha 3 ay önce yaşadım rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür sadece biraz sabır..

Back
X