yaa bisey diycem bebeginizi anali babali büyütünde günlük yazar gibi bu ne yaaa bide bizi düsüseniz fena olmazz benim de olmuyo bebegim bizede yazik insani imrendirmesen de bi kagif´da yada bi günlüge yzsaniz iciniz dekileri hic fene olmazzz bak yazik okadar bebek bekleyenler varr icim sisiti yaaa22
kusura bakma ne olur amaa insan imreniyoo keske benim de bizlerin bebekleri olsada biz de sevinsek ama okudukca seviniyorum ok ama imreniyo insann günlük tut kagida yazin lütfen tenzi ederim sizi ama agladim suan cok agladimm bastan beri okudum sizi ve ben neler yasadim anlatamam 34 yasimdayim ve evliligimin 1 yilin dan evliligimin 4 yilina kadar 2 dis gebelik bir düsük 1bos gebelik 2 tüp bebebek deneyimim oldu ama bir türlü gelmiyo
alamiyorum kucagima duaa evet duaa cok ediyorum ama rabbim vermiyo bundada bi hayir vardir diyorum 1 seneden beride bebek yapmiyodum ay gene bisey mi olucak ay gene dis gebelikmi olcak ay ayy diye diye 1 sene korun dum ve ilk defa bu ay bebek denedik ocak 23 de adet oldum ve bekliyorum sim di adet agrisi cekiyorum suan ne güzel siz bebeginizi almisiniz kucaginiza allah saglikli ömür versin ama okudukca agladim öldüm kiskandim imrendim yazdiklariniza lütfen ilk basta sert cikismis olabilirim ama kizmayin bi anlik tii beklemek cok zorr ben bunu bilir bunu söylerimm hoscakalinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?