çok saol canım,bende anatoliadayım samsundan geldim,ankaradayım annemlerde:)ben senin gibi yapmaya çalışacağım zaten azçok negatif şeylerle karşılaştım artık izin vermiyceğimkendimede başkalrınada..noldu canım serum falan demişsin,yazıların okadar güzel ve içtenki böyle yazılarımla kalabalık etmeye kıyamıyorum,umarım güzel haberlerimi yazarım yarın durum belli olacak,tek kafamı karıştıran adetimin 7.günüüde geldim umarım iptal olmaz,dktruma güveniyorum
![]()
desene hamşehriyiz bende karadenizliyim :) annemde samsunlu sayılır dedem oralı :) sen anatoliayı mı seçtin inşallah sana uğurlu gelir canım... en iyisini yaparsın sakın kötü düşüncelere fırsat verme... bebek olunca iş bitmiyr inan sonrası daha sorunlu :) kan değerim çok düşük çıktı oğluşum resmen sömürmüş beni o nedenle doğumada az kaldığı için dr serum verdi kan yapıcı... aaa ne demek ben burada günce tutuyor gibiyim ama girip çıkanlar bizim sayfamıza renk katıyor ve ben yardımcı olduysam mutlu oluyorum :) inşallah çok güzel haberler vereceksin yarın sakın umutsuz olma, neden adetin 7. gününde geldin dr öyle mi demişti yoksa sen hadi gideyim diye mi çıktın yola?
kısa protokol mu uygulanacak size?