Sabahtan beri ağlamaktangözlerim şişti.Sabah bi arkadaşım hamilelik haberini aldım.Çok sevindim ama içim cızz etti..Benimde yok bebeğim bende istiyorum.Artık duygularımı bastıramıyorum.Sokakta hamile birini görsem gözlerim doluyor...Çok üzüyorum kendimi farkındayım ama eldende bişey gelmiyor.Bugün artıksanırım anne olamıcam derken tevafuk senin yazını okudum.İşte ozaman dedimki birtek ben değilmişim.Umutsuzluklarımı götürdü okuduğum yazıların,yerine yeni umutlar getirdi yüreğime...Rabbim yalnız senden istiyor ve dileniyorum..Bana ve benim gibi anne olmayı hasretle bekleyen tüm herkese bu güzel ve kutsal duyguyu ne olur yaşat...Dualarlaaaa...
![]()
canım benim kıyamam sana ,sende hamile haberini vereceksin hiç merak etme, sadece günü gelmemiş buna inan, hayırlı gün o zaman işte ve bunu rabbimden başkası bilemiyor, sen inan ve duanı et o güzel gün mutlaka gelecek... bende senin gibiydim her ay dene ve hüsranla karşılaş ağla ağla bitap düşüyordum, ne hamile ,ne bebek hiçbirine tahammülüm yoktu hatta hamile kalanlar sanki bana inadına kalmış gibi geliyordu
yazımla sana umut olabildiysem ne mutlu bana canım, tabiki tek sen değilsin bak benim gibi manyaklarda var :))))
inşallah bu güzel gecede tüm dualar kabul olur ,güzel haberini paylaşman dileğiyle ....