ozlemozlem4141 Burun Estetiği ameliyatı

ozlemozlem4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
100
1
96
Kocaeli
Merhaba Arakdaşlar

Ameliyat olalı 1 ay oldu. burdan fotoğraflarımı merakla bekliyor benim gibi hastalar. koymak isityorum ama inanın burnum şiş. ben güzelliğinin farkındayım. ama eski yeni diye fotolarımı koyarsam şiş oldu için sizleri yanıltabilirim. önümüzdeki ay koymayı düşünüyorum çünkü her geçen gün dahada iniyor. burdan kimsenin moralini bozmak istemiyorum. fotolara bakınca gene tombul ama toparlanmış bir burnum var. hayal kırıklına uğratmak istemiyorum kimseyi. evet çok memnunum böyle bile kalsa memnunum. inanın biraz daha insin hemen fotolarımı koyacağım. çünkü normal derili hastalarda normalda 1 ayda inerken bizde kalın derili hastalarda 3 ayda iniyor o şişilikler, normalde 6 ayda oturan burun bizde 1 yılda oturuyor. o yüzden koyup diğer arkadaşların canını sıkmak istemiyorum. ama tekrara diyorum. doktorumdan, ameliyat olduğum hastaneden ve en önemlisi burnumdan memnunun... elinden geleni herkes yaptı... mutlaka resim ekliycem arakdaşlar..

geçmis olsun canım çok teşekkür ederiz en azından bizim gibi merak eden arkadaşlarına bi açıklama yapıyorsun inşallah en kısa zamanda iner şişlikler ve sende göğsünü geregere fotolarını koyansın yeni burnuşunun.

geçmiş olsun şeker..sen memnunsan ve sağlık açısından da bi sorun yoksa ben her şey tamamdır hemencecik şişliklerinin inmesi dileğiyle..

bende kalın derılıyımm cnmm 5 bucuk ay gectıı koydum foto ama hala sıs elleyınce flnda sıslıgı cok hıssedıormm tamamen ınınce nası olcak cok mrk edıorm=)

bende kalın derılıyımm cnmm 5 bucuk ay gectıı koydum foto ama hala sıs elleyınce flnda sıslıgı cok hıssedıormm tamamen ınınce nası olcak cok mrk edıorm=)

gayos, ben de bir kalin derili olarak burnunu merak ediyorum, benim bandajlarim dun cikti ve ciktigi andan itibaren sismeye basladi. arkadaslik teklifini kabuledersen sevinirim. cook gecmis olsuna.s.

gayos, ben de bir kalin derili olarak burnunu merak ediyorum, benim bandajlarim dun cikti ve ciktigi andan itibaren sismeye basladi. arkadaslik teklifini kabuledersen sevinirim. cook gecmis olsuna.s.

cnmm benım fotograflarım albumde deıll ' ıste 5 bucuk aylık burnum' yazılı konuda ordan bakabılırsınn ama daha hala sıss

cnmm benım fotograflarım albumde deıll ' ıste 5 bucuk aylık burnum' yazılı konuda ordan bakabılırsınn ama daha hala sıss

eveeet gayos ben senin bu fotograflari koydugun zamani bile hatirladim, uzun zamandir takip ettigim icin forumu, alman hastanesiydi sanirim seninki:)) tamam tamam ilk gordugumde ne kadar sevimli demistim hatta . cok cici olmus gercekten, saglikla kullanman dilegiyle^^

bendeee bendeee kalın deriliyim :):):) 1 ay gecti sırtında ve ucunda şişliklerim var tombul bir burnum var banada doktorum 3 ay beklememiz lazım dedi asıl şekil için napalım bekliyoruz ama burnumu bölede seviyorum kıyamam ona :):):):)

ewt cnm alman hastanesı... cokk tesekkur edıormmm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…