ozlemozlem4141 Burun Estetiği ameliyatı

cokk merak edıorm senın burnunu cunku benım doktorumda aynısını dedı foto gorebılecekmıyız =)

evet arkadaşlar aynen benimde burun ucum toplu zaten çok küçülmesinide beklemek hata olur... biraz daha iner ve öle kalır gibi geliyor bana ne bilim. ama bölede memnunum:):)

ince deri de dert ..benimki yanii..
o da olabilecek olumsuzlukları bir kaç ay sonra baya bir belli etmeye başlarmış çok iyi kamufle olmalıymış vs..vs..en iyisi normal deri :)

doktor bey inceltebildiğim kadar inceltcem dedi ama bu kalın deri olayı çok canımı sıktı değişiklik olmayacaksa ben niye çekeyim bukadar sıkıntıyı değil mi?
burun yapısı kalın derili arkadaşlar ameliyat sonrası burnunuzda olumlu yönde bir değişşiklik var değil m,?çok kafam karıştı son1 gün kala vaz mı geçsem ne yapsam

geçmiş olsun öncelikle arkadaşım..bende ameliyat olalı yarın yani 08.07.10 da tam 1 ay olmuş olacak..burnum biraz kendine gelsin bende resim ekliycem..çünkü biliyorum ki karar aşamasında olan arkadaşlarıma bu resimler fikir olacaktır..yanlız benimde 1 ay olmasına rağmen hala şiş özellikle kaş aram..bu yüzden sanki kavis yokmuş gibi dümdüz bi burnum varmış gibi geliyor..oysa sitede incelediğim bazı arkadaşlarım 18-20 günlükken bile resim eklemişler burun şekilleri ortada ve çokta şiş değil açıkçası..ayrıca burun ucum top gibi..birde şöyle bişey var..derim ince mi kalın mı bununla ilgili doktorla hiç konuşmadık ama normalde cildim tenim çok incedir benim yani en ufak bi dokunmada moraracak iz yapacak kadar incedir diyebilirim..ama burun farklı mı oluyor acaba..??dilerim herkesin istediği gibi olur..ayrıcada doktorum Orhan Alan..sanırım sitede pek tanıyan yok kendisini???

Son düzenleme:

geç gördüm giremiyorum ... bence dr ile alakalı mutlaka bi farklılık var ama ariz bi değişiklik bekleme... 10 ay sonra daha çok oturur

ozlem merhaba,
nasil gidiyor, burnunun sislikleri inmeye basladi mi ?
ayni dertten muzdarip oldugumuz icin seni merak ettim.
benimki inmek ne kelime her gun daha fazla sisiyor, heleki bi gunes goriyim..
en cok istedigim sey ucu daha sivri bir burundu ama kalin deri yuzunden tam tersi bir burnum oldu, ucu top gibi :)

kızlar, kalın deriyi tam olarak nasıl anlıyorsunuz? deri yağlı olunca mı kalın oluyor? uca dokununca kıkırdak hissediliyorsa kalın olmuyor mu? yardım lütfen internette de araştırdım ama pek kaydadeğer birşey bulamıyorum..

ozlemozlem cok gecmis olsun hayatim nice burunlu günlere diyorum ve en kisa zamanda da resimlerini bekliyorum bende gec yukledim ama ben tr deydim bi turklu internet cafeye gidemedim daha dogrusu gezmekden firsat bulamadim sayilir:)) bu arada benimkisi ne kalindi nede ince şakkıdı

bu arada konu başlığı süper, okudukça gülüyorum:)
kalın deri biraz cildin yağlı olmasıyla ilgili sanırsam.. çok da emin olamadım.

şu kalın deri olayını bende bilmiyorum ama burun kanatlarım inceymiş meselaoralara kıkırdak koydu doktorum bide burun kemiğinin üstündeki derimde inceymiş ameliyatta sonra kemik altta görünebilirmiş bla bla

Ben de buradaki yazılanları okuyunca doktoruma sormuştum benim burnumun derisi nasıl diye, üstler ince ucu kalınmış :S neye göre diyor bilmiyorum, bazen bu siteyi okudukça rahatlarken bazen paranoyaklaşıyorum :SSSSS

kıslar bence kalın deri ince deri ayırt elidebiliyor.benim burun ucum ince deriliydiii yumuşacıkk saga sola heryere götürebilirsin :)öle olunca ince derili oluyo..eger sertt veee etli ise kalın derili..ince derii daha kolay şekil alıyor kalın deri ise şekil kıvrım vermek daha zorlaşıyor..bence iyi bi doktorsa herşekilde güzel yapar burnu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…