Özleyememek

Zarm

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.005
1.563
333
35
Öncelikle bu benim arkadaşım derdi.Üç buçuk yıllık bir ilişkisi var.
Bu süre zarfında hic bir konuda tartışmaları olmayan çok iyi anlaşan bir çifttiler.
Bir yıldır birbirlerlerinden uzak yaşamak zorunda kaldılar.Sevgilisi rahat şartlar altında büyümüş hayatında zorluk görmemiş biriydi arkadaşımda tam tersi.
Herşey cok iyi giderken çocuk iyi biyerde işe başladı mühendis olarak. İş şartları biraz ağır fazla izin yok ve zor bir iş.
Ayrı kaldıktan beş ay sonra arkadaşım sevgilisinin yanina gitti.O gün herşey cok guzel geçmiş ama ayrıldıktan bir hafta sonra çocuk garip davranmaya başlamıs.Arkadasim yanından gittikten sonra eskisi kadar özleyemediğini, sevgisinden emin olmadığını, surekli kafasının karışık olduğunu söylemiş. Arkadaşım ayrıldığımızı düşün dediğinde düşünemiyorum,başkasiyla düşün dediğinde düşünemiyorum gibi şeyler söylemiş.Ayrılık lafını açamıyor konuşmayalım dediğinde olmaz diyor ama sürekli kafasının karışık olduğunu söyleyip soğuk davranıyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir? Bir anda o kadar rahat şartlardan bu kadar zor şartlar altında çalışmasının vermis olduğu bunalım olabilir mi yada başka bir şey düşüncelerinizi bekliyoruz.

Oo erkek tarafı mesaji vermiş hocam bu baska kısmetlere giz atabilirim demek oluyor bence.
Şantiyeden çıkamıyor orda kalıyor pek izin günü de yok. Kız çevresi de yok o ihtimalin üzerinde pek durmamıştık

Birisi olabilir hayatinda
Durup dururken niye boyle olsun ki
Seven adam her sartta sewer
5 ay ayri kalmak falan koymaz yani
Belkide arkadasinin bitirmesini istiyor
Soguk davranarak

Şantiyeden çıkamıyor orda kalıyor pek izin günü de yok. Kız çevresi de yok o ihtimalin üzerinde pek durmamıştık
Evden cikmadan yapabileni bile var bu erkek cinsinin siz bu ihtimalide degerlendirin.

Arkadasnzdan ayrlmak istemiyor ama yoklugunu da hissetmiyor.Muhtemelen uzaklastklari sure icerisinde sevgisini sorgulamaya başlamış .Ayrlmak istememesinin sebebi de alışkanlık gibi geldi bana.
Bu şekilde devam ederse arkadaşınız çok yorulur ve üzülür.Bir süre üstüne düşmesin ve bu sekilde devam ederse de arkadasnz onu terketsin bence.

Düze cikmis erkek modeli.
Kendine guven geldi. Bana kizmi yok modu...

Erkeklerin geneli böyle. Cefasını başkası çeker, sefasını başkası sürer. Bence dediğin kadar zor şartta da değildir. Arkadaşından sıkılmış, hayatının düzenini kurmuş, büyük ihtimalle de başkasını bulmuş

Yurtdışına rusyaya filan mi gitti?
Rusyada kaç kişiden duydum inşaat mühendislerinin peşine düşüyormuş kızlar yanlışlıkla arayıp mesaj atıp görüşmeye çalışmalar vs

Hoşlandığım biri olursa ona giderim sen şimdiden kendini alıştır çok üzülmemeye bak demiş.

Belki o kadar zor degil is sartlari ama arkadasiniz aradiginda konusmamak icin oyle diyor olabilir, isim var yogunum gibi. Bilemeyiz aklini karistiran bir bayan olabilir. Zaten bu kadarcik biseyden soguk davraniyorsa koyverin gitsin. Gercekten sevmemis demektir.

Gözden ırak gönülden ırak durumuna ben de katılıyorum
Bir de adam orada işini kurmuş alışmış kızı da cepte tutma derdinde, klasik.erkek modu
Sevgiliden ayrılmaz çünkü canı sıkılınca nazlanacagi kisi o ama aynı zamanda kız beklentiye de girsin istemez
Ne istediğini bilmeyen biri
Bu erkeklerin çoğunun kafasi hep karisik nedense:işsiz:

Arkadaşın hakkında şöyle düşünüyor erkek arkadaşı: "bu kız iyi bir insan. Güzel gunlerimiz oldu. Bana bir kötülüğü de olmadı. Alıştım ona"

Gel gelelim onu ozlemiyor. Çünkü artık eskisi gibi sevmiyor. Aşık değil.

Şantiyede kızlar yok, o yüzden başka biri olamaz demişsin. Başka biri olmadığı için ayrılmıyor arkadaşından..ama başka bir kadindan etkilense, anında bırakır arkadaşını.

"Yeni biri yok, alışkanlıgim var bu kiza, kötü biri de değil" diye düşünüyor.

Ama dedigim gibi, aşık değil asla.

Ve arkadaşın, ilişkilerinin sürmesini sadece yeni bir kız olmamasına, hoş bir kadina denk gelmemesine borçlu.

Arkadaşın, çocuğun hayatındaki boşluğu dolduruyor. Şimdilik... esas kız devreye girinceye kadar. Ve o esas kız, senin arkadaşin olan kız değil.

Birden farklı bir atmosfere girince devreleri mi yaktı acaba?

üniversiteye ilk basladigim sene bunun aynısını gibi ben yapmıştım güzel bir davranış değil hatta karşıdaki insana büyük haksızlık sonradan anlamistim hatami
o yüzden bana göre bunun anlamı sevmiyorum ama uzakta canım sıkıldığında beni egleyecek tanıdık biri lazım ama daha iyisini bulursam da hadi by demek

Back
X