- 19 Eylül 2025
- 35
- 31
- 3
- 37
- Konu Sahibi HilalAydan
-
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim zira kendisine şiddet uygulayan birini özlemenin normal bir durum olduğunu düşünmüyorum.merhaba kızlar , çok aşık olarak evlendim. kokusu , gülüşü , sarılması hepsi hala burnumun direğini sızlatan şeyler. kendisi sinirli bir insandı bunu biliyordum ama ötesini görememiş olmamla başladı olaylar. başlarda herşey benim iyiliğim içindi. gülmem , verdiğim tepkiler , giyindiğim kıyafet ... hepsini eleştirirdi ama günün sonunda tüm bunların benim iyiliğim için olduğuna ikna ederdi beni. zaman geçti ve şunu farkettim eşim toksik ilişki yaşamaktan zevk alıyor. ben tam tersine iyi olalım diye herşeyi yapmaya çalışırken o en ufak bir şeyde küsüyor , gönül koyuyor yada öfke atakları geçiriyordu. hani derler ya soğuyana kadar affet sanırım bilmeden bunu yapmışım. her affettiğimde bile korkuyordum yeni bir tartışmaya ne sebep olacak diye. diken üzerinde yaşıyordum. malesef öfkelendiğinde gözü dönüyordu başta saçlarımı çekmekle başlayan şiddeti zamanla tokat atmaya sonrada daha fazlasına evrildi. ben ona küsemezdim o barışmak istediğinde herşeyi bir kenara koyup yine ona sarılmamı beklerdi. ve tahmin edersiniz ki bitti. son şiddetinden ve hakaretlerinden sonra dayanamadım ve onu terkettim. nesini sevebilirim diyorum neden özlüyorum diyorum ama hala burnumun direği sızlıyor. ona geri dönmeyi düşünmüyorum elbette ama artık bu özlemek konusunu aşmak istiyorum. sizler böyle bir durumla nasıl başa çıkabilirdiniz merak ettim.. belki de sadece yazmak ve dertleşmek istedim.
tabiki şiddetini özlemiyorum. dayanabilsem kalırdım. hiç mi iyi bir şeyi olmadı elbette oldu. ben o anlarımızı özlüyorum. en çok kokusunuŞiddeti mi özluyorsunyönünü odağını değiştir, yeni biri olunca düzelir.
haklısınız. bu durum beni çok üzüyor. psikolog seanslarım yeni başladı. umarım çözebilirim bu konuyu.Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim zira kendisine şiddet uygulayan birini özlemenin normal bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi herkes yargılar gibi sert sert şeyler yazacak ama insanlık hali oluyor yani.aynı şey benim de başıma gelmişti.pisliğin tekiydi ama en üst seviyede âşık olduğum kişi de o oldu hayatımda.öyle ki resmen takıntılı sapıklara dönmüştüm.kendimi tanıyamıyorum.gecenin bir vakti sinirden elim ayağım titrerken saatlerce sokaklarda mi dolaşmadım, gecenin bir vakti kapısına mi dayanmadim.insan âşık olacağı kişiyi seçemiyor maalesefmerhaba kızlar , çok aşık olarak evlendim. kokusu , gülüşü , sarılması hepsi hala burnumun direğini sızlatan şeyler. kendisi sinirli bir insandı bunu biliyordum ama ötesini görememiş olmamla başladı olaylar. başlarda herşey benim iyiliğim içindi. gülmem , verdiğim tepkiler , giyindiğim kıyafet ... hepsini eleştirirdi ama günün sonunda tüm bunların benim iyiliğim için olduğuna ikna ederdi beni. zaman geçti ve şunu farkettim eşim toksik ilişki yaşamaktan zevk alıyor. ben tam tersine iyi olalım diye herşeyi yapmaya çalışırken o en ufak bir şeyde küsüyor , gönül koyuyor yada öfke atakları geçiriyordu. hani derler ya soğuyana kadar affet sanırım bilmeden bunu yapmışım. her affettiğimde bile korkuyordum yeni bir tartışmaya ne sebep olacak diye. diken üzerinde yaşıyordum. malesef öfkelendiğinde gözü dönüyordu başta saçlarımı çekmekle başlayan şiddeti zamanla tokat atmaya sonrada daha fazlasına evrildi. ben ona küsemezdim o barışmak istediğinde herşeyi bir kenara koyup yine ona sarılmamı beklerdi. ve tahmin edersiniz ki bitti. son şiddetinden ve hakaretlerinden sonra dayanamadım ve onu terkettim. nesini sevebilirim diyorum neden özlüyorum diyorum ama hala burnumun direği sızlıyor. ona geri dönmeyi düşünmüyorum elbette ama artık bu özlemek konusunu aşmak istiyorum. sizler böyle bir durumla nasıl başa çıkabilirdiniz merak ettim.. belki de sadece yazmak ve dertleşmek istedim.
Romantize etmeyin, adam fırsatını bulsa daha neler neler yapardı. Başka meşgale bulun kendinize.tabiki şiddetini özlemiyorum. dayanabilsem kalırdım. hiç mi iyi bir şeyi olmadı elbette oldu. ben o anlarımızı özlüyorum. en çok kokusunu
malesef öyle. başkasının başına gelse üzülürüm hani özlemesini belki anlayamam ama kendi başıma gelince anlam veremediğim bir duruma girdim. hakaretleri şiddetini bir kenara koyup sanki onlar olmayan halini seviyorum. çok gıcık bir durum.Şimdi herkes yargılar gibi sert sert şeyler yazacak ama insanlık hali oluyor yani.aynı şey benim de başıma gelmişti.pisliğin tekiydi ama en üst seviyede âşık olduğum kişi de o oldu hayatımda.öyle ki resmen takıntılı sapıklara dönmüştüm.kendimi tanıyamıyorum.gecenin bir vakti sinirden elim ayağım titrerken saatlerce sokaklarda mi dolaşmadım, gecenin bir vakti kapısına mi dayanmadim.insan âşık olacağı kişiyi seçemiyor maalesef
çok haklısınız belki de boşluktan düşüp duruyorum bu tuzağa. fırsatı olsa daha fazlasını yapacağına emin olduğum için vazgeçtim aslında.Romantize etmeyin, adam fırsatını bulsa daha neler neler yapardı. Başka meşgale bulun kendinize.
Seni döven şiddet gösteren birini nasıl özleyebilirsin kimerhaba kızlar , çok aşık olarak evlendim. kokusu , gülüşü , sarılması hepsi hala burnumun direğini sızlatan şeyler. kendisi sinirli bir insandı bunu biliyordum ama ötesini görememiş olmamla başladı olaylar. başlarda herşey benim iyiliğim içindi. gülmem , verdiğim tepkiler , giyindiğim kıyafet ... hepsini eleştirirdi ama günün sonunda tüm bunların benim iyiliğim için olduğuna ikna ederdi beni. zaman geçti ve şunu farkettim eşim toksik ilişki yaşamaktan zevk alıyor. ben tam tersine iyi olalım diye herşeyi yapmaya çalışırken o en ufak bir şeyde küsüyor , gönül koyuyor yada öfke atakları geçiriyordu. hani derler ya soğuyana kadar affet sanırım bilmeden bunu yapmışım. her affettiğimde bile korkuyordum yeni bir tartışmaya ne sebep olacak diye. diken üzerinde yaşıyordum. malesef öfkelendiğinde gözü dönüyordu başta saçlarımı çekmekle başlayan şiddeti zamanla tokat atmaya sonrada daha fazlasına evrildi. ben ona küsemezdim o barışmak istediğinde herşeyi bir kenara koyup yine ona sarılmamı beklerdi. ve tahmin edersiniz ki bitti. son şiddetinden ve hakaretlerinden sonra dayanamadım ve onu terkettim. nesini sevebilirim diyorum neden özlüyorum diyorum ama hala burnumun direği sızlıyor. ona geri dönmeyi düşünmüyorum elbette ama artık bu özlemek konusunu aşmak istiyorum. sizler böyle bir durumla nasıl başa çıkabilirdiniz merak ettim.. belki de sadece yazmak ve dertleşmek istedim.
keşke bende anlasam işte kendime kızıyorum. ben yaşadım sonuna kadar hepsini neden neden neden yaşıyorum bu duyguyuSeni döven şiddet gösteren birini nasıl özleyebilirsin ki
Tedaviyi aksatmayın, işiniz gücünüz, aileniz, sevdiklerinize var gücünüzle sarılın. Hepsi geçecekçok haklısınız belki de boşluktan düşüp duruyorum bu tuzağa. fırsatı olsa daha fazlasını yapacağına emin olduğum için vazgeçtim aslında.
evet hep aynı döngüye girip duruyorum bende. inşallah zamanla artık hiç girmem bu duyguyabana psikoloğum dediki;
özlediğin , hep iyi şeylerin aklına geldiği anlarda, geçirdiğin sinir krizlerini, canının nasıl yandığını , nasıl çıkmaza girdiğini , kısacası o anki hissettiğin ne varsa o ana dön. ve hatırla.
zamanla o duygularda kalacaksın. ve haketmediğini anlayacaksın.
yine sen ve yine muhteşem yaklaşımınBen seni çook iyi anlıyorum arkadaşım.
Çok benzer süreçlerden geçmişiz.
Ben böyle zamanlarda özlediğim için kendimi suçlamayı bıraktım.
Birisi bize hiç iyi gelmeyebilir ama onu hala özleyebiliriz, bu çok normal.
Birisi hayatımızdan tamamen çıkmış olabilir ama anılar hala canlı bi şekilde zihnimizde geziyor olabilir, bu da çok normal.
Yaşadığın hiçbir duygu anormal değil bak, bunu unutma.
Bi süre sonra azala azala bitiyor. Silikleşiyor her şey.
Özlem yerini buruk bi acıya bırakıyor, sevgin yerini kırgınlığa bırakıyor, sonra bunlar da geçiyor.
Ben mesela eski yazılarımı okuyorum geçen seneki ben asla değilim.
O kadar iyileşmişim ki...
Hiç geçmeyecek sandığım o ağır duygular geçip gitmiş.
Ama ben hiç bastırmadım, yok saymadım, reddetmedim.
Ve gerçekten de geçti.
içimde zerre özlem yok, anılar silik silik, ve başka bi adamı çook seviyorum çok da mutluyum, ergenler gibi aşk yaşıyorum.
Geçecek arkadaşım, öyle böyle bunlar da geçecek.
çok saol. geçtiğini ve geçebileceğini bilmek beni umutlandırıyor. birgün bu yazdıklarımı okuduğumda bende bu duygularımı içimde halletmiş olmayı umuyorum.Ben seni çook iyi anlıyorum arkadaşım.
Çok benzer süreçlerden geçmişiz.
Ben böyle zamanlarda özlediğim için kendimi suçlamayı bıraktım.
Birisi bize hiç iyi gelmeyebilir ama onu hala özleyebiliriz, bu çok normal.
Birisi hayatımızdan tamamen çıkmış olabilir ama anılar hala canlı bi şekilde zihnimizde geziyor olabilir, bu da çok normal.
Yaşadığın hiçbir duygu anormal değil bak, bunu unutma.
Bi süre sonra azala azala bitiyor. Silikleşiyor her şey.
Özlem yerini buruk bi acıya bırakıyor, sevgin yerini kırgınlığa bırakıyor, sonra bunlar da geçiyor.
Ben mesela eski yazılarımı okuyorum geçen seneki ben asla değilim.
O kadar iyileşmişim ki...
Hiç geçmeyecek sandığım o ağır duygular geçip gitmiş.
Ama ben hiç bastırmadım, yok saymadım, reddetmedim.
Ve gerçekten de geçti.
içimde zerre özlem yok, anılar silik silik, ve başka bi adamı çook seviyorum çok da mutluyum, ergenler gibi aşk yaşıyorum.
Geçecek arkadaşım, öyle böyle bunlar da geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?