özlüyor olmaktan utanıyorum.

çok saol. geçtiğini ve geçebileceğini bilmek beni umutlandırıyor. birgün bu yazdıklarımı okuduğumda bende bu duygularımı içimde halletmiş olmayı umuyorum.

Çok şükür ki insan unutabilen bir varlık. Şu an çok ağır geldiğini biliyorum ama hafifleyeceksin. Ara sıra gene yoğunlaşacak bazı duygular ama başa sardığını düşünme. Böyle böyle geçip gidecek.

güldürdünüz beni çok sağolun. elbette çiçek fesleğende seviyorum. kalbimin oyununa gelmeyeceğim :)

Ne kadar süredir uzaksiniz?
Bisandiniz mu?
Dava açtınız mı?
Sizi Galen rahatsız ediyor mu?
Öncelikle iletişim yollarını kapatmalısınız.
Onu hatırlatan ona ait herşeyi yok edin gözünüzün önünden. Hüzünlü şarkılar dinlemeyin. Aşk filmleri izlemeyin. tam tersi neşeli şarkılar komik filmler izleyin.
Kesinlikle Yeni ortamlara girin.
Kesinlikle kendinize uğraşacak bir şeyler bulun.
Çalışmıyorsanız bir işe girmeyi düşünebilirsiniz. Bir programa kayıt olmayı vb. Hem ortamınız değişir. Hem bir şeyle meşgul olmuş olursunuz. Hem de yeni insanlar tanırsınız.

Sizi döven birini özlemeyin ALLAH aşkına sizi yerden yere vuran asla af dilemeyen aşağılık birini özleyeceğine, kendime bunu nasıl yaptım nasıl buna müsaade ettim diye üzülün. Hemen gidin tedavi olun.Bu normal değil hele olayı hiç romantikleştirmeyin....

tabiki şiddetini özlemiyorum. dayanabilsem kalırdım. hiç mi iyi bir şeyi olmadı elbette oldu. ben o anlarımızı özlüyorum. en çok kokusunu
Kalk git kendine parfüm al. Ne kokusu be. Hastayım dramaniza. Git barış, o döver sen koklarsin geçinir gidersiniz.

Aynı durumdayım. Çok kötü şeyler yaşadık ama aklımda hep iyi şeyler. Kendimi dahi suçluyorum ben mi beceremedim diye. Çok özlüyorum, her gece rüyama giriyor ağlayarak uyanıyorum. Benimki bana dava açtı 10 yıllık evliydik. Konularımda beni çok linçlediler öyleki duygularımı yazmaktan utanır hale geldim. Ne kadar kavgayla gürültüyle geçen bir evlilik olsa da ben çok tutku hissediyordum, çok canım yanıyor. Ömür boyu da unutabileceğimi sanmıyorum. Çok ağır yara aldım, tekrar sevmekten ziyade sevilebileceğimi hiç düşünmüyorum. Nasıl geçecek ben de bilmiyorum.

Sizde bir terapiye başlayın gerçekten zor şeyler yaşamışsınız

Kalk git kendine parfüm al. Ne kokusu be. Hastayım dramaniza. Git barış, o döver sen koklarsin geçinir gidersiniz.
Yazdığım başlıkta bu durumdan utandığımı belirtmiştim aslında. Parfüm de alırım dert o değil yaşanılan duygu sadece. Ayrıca barışmayacağım tabiki kimsenin şiddetine hasret değilim. Bence üstün körü okumuşsunuz yazdıklarımı

Ben zaten kendime bunu nasıl yaptığım konusuna ayrıca üzgünüm. Tedavi oluyorum. Normal olmadığının da farkındayım. Romantikleştirmek mi bu duygu sadece onu bilmiyorum. O yüzden zoruma gidiyor onu özlemek tüm bu yaşatılanlara rağmen neden böyle bir duygu besliyorum ona kızıyorum

Yoo gayet okudum, sen dramatize etmeye cevap verdiğin için öyle cevap verdim. Şiddet varken nasıl kokusu bilmem nesi diye dramatize ediliyor aklım almıyor da kusura bakma.

Yoo gayet okudum, sen dramatize etmeye cevap verdiğin için öyle cevap verdim. Şiddet varken nasıl kokusu bilmem nesi diye dramatize ediliyor aklım almıyor da kusura bakma.
Bazen derde düşmeden anlamak zordur sizde haklısınız. Dramatize ediyor olabiliim. Tekrar bi düşüneceğim. Duygu denilen şeyi herkese geçirmek mümkün değil.

Koku aşk sevgi yok sensiz ölürüm geberrim yok ölüyorum anlasana hepsi yalan. Erkeklerin çogu yalancı. Iyı adamlarda vardır elbet. Kocası ile mutlu olan karısını mutlu eden. Evet koku bazen ozlenır. Sizi anlayabılıyorum. Ama terapı ile duzelıyor. Bende yakın zamanda bırı ile büyük bır aşk yasadımı sandım. Bılıomusun 35 yaşındayım bu yasa kadar duymadıgım sözler verdı bana. Sonra ardına bıle bakmadı. Her yerden engel attı. İnstagramı bıle kapattı. Yanı inancımın ıcıne ettı yıne. Gece ağlama nobetlerı kalp sıkılıklıgı el tıtremelerı. Anlıyorum senı. Geçecek.

Evet bazen senin icin kötu olan birini deli gibi özlersin. Bizzat yasadim. Zaman en az 1 yil sonra alisirsin.

Ben neden normal olmadığını düşünmenize takıldım. Psikoloğunuz da normal olmadığını mı söyledi yoksa bu sizin düşünceniz mi? Benim psikoloğum ve avukatım bu duyguların çok normal olduğunu söylüyor. İnsan psikolojisi güzel olanı hatırlamaya meğilli, unutmak bir lütuf aslında kötü şeyleri çabuk unutuyoruz. Ben gece ağlayarak uyandığımda dua ediyorum yasin açıyorum biraz dua biraz beddua derken yine uyuyorum. İnşallah azalacak, sabır göstermemiz gerekiyor. Ben kendime 1 yıl süre verdim toparlanamazsam psikiyatriye gidip ilaç alacağım.

Çok kolay özlediğin an yaptığı şeyler ve ne kadar çaresiz olduğun aklına gelsin. Saçını çekerken , tokatı yerken içinden o kopan şeye odaklandığın zaman bırak özlemeyi düşünmek bile istemezsin. Biz duygusal varlıklarız hep iyi zamanları hatırlar kendimize eziyet ederiz. Oysaki gerçek onun senin canını yaktığı. Özlemle değil şiddetle....

Toksik ortam ve durumun insan psikolojisi üzerinde bağımlılık yapıcı etkisi vardır. Yaşadığınız durum çok kötü ama cesaret gösterip bu ortamdan çıkmışsınız. Artık arkanıza bakmayın, şimdi sadece olumlu şeyleri görüyorsunuz çünkü ayrılık acısı içerisindesiniz.

Sizde yakından gördünüz ki öfkeli bir erkek oldukça korkunçtur. İnsanlar olarak vücudumuz malesef çok zayıf, bir yumrukta ölen veya engelli kalan o kadar çok insan var ki. Bu tür şiddet uygulayan bir insanla yaşamak bu anlamda ölüm ve sakatlık riski barındırıyor.

Bu kişiyi sevdiğiniz için evlendiniz ve güzel anılarınız da olmuştur. Kimse öylesine tanıştığı veya ona kötü davranan biriyle evlenmez. Fakat artık o günler bitti ve gerçek yüzünü gördünüz. Bu andan itibaren olaylara gerçekçi bakmanız gerekiyor, fazla romantiklik sizi olayları olduğu gibi algılamanızı engeller. Aşk güzel bir şey ama hem fiziksel hem psikolojik şiddete uğramanızı engeleyememiş malesef. Bir ilişkide aşk önemlidir ama karşılıklı sevgi, saygı, anlayış olmadıkça uzun vadede bir işe yaramıyor. Kırık bir masanın tek ayağının sağlam olması o masayı sağlam yapmıyor.
Bunda sonra kendi özgüvenizini ve benlik algınızı yeniden inşa etmeniz gerekiyor.

Eğer psikolojiye ilgiliyseniz örselenmiş kadın sendromu/şiddete uğramış kadın sendromu konusunda araştırma yapmanızı öneririm. Şiddet mağduru kadın veya erkek sizinle benzer tepkileri gösteriyor çünkü uzun vadede yaşanılan manipülasyon ve içselleştirilen şiddete insan psikoloji aynı tepkiyi veriyor. Özlediğinizde aklınıza bunlar gelsin. Bana kalırsa bu anlamda geçmişe odaklanmak yerine geleceğe odaklanmak çok daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…