• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖzLüyorum ,hemde çok :(

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Arkadaşlar daha önceki konumda bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.Sizinle paylaştıktan sonra kendimi çok iyi hissetmeye başlamıştım ama bu aralar özlem çok ağır basıyo :( bana yaşattıklarının beni ne kadar üzdüğünün farkındayım değmiyo biliyorum..Ama sevgilim değil ki kocamdı yaa 2 buçuk sene aynı yastığa başkoyduk biz..Şimdi bu yanlızlıkta boğuluyorum..
ikidir rüyama giriyo parmağında yüzükle görüyorum bizim söz yüzüğümüzle hemde hayır olsun diyorum..Geçmişi unutup önüme bakmak istiyorum ama yapamıyorum evde,işte her yerde çok mutsuzum napıcam ben :(((

Arkadaşlar daha önceki konumda bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.Sizinle paylaştıktan sonra kendimi çok iyi hissetmeye başlamıştım ama bu aralar özlem çok ağır basıyo :( bana yaşattıklarının beni ne kadar üzdüğünün farkındayım değmiyo biliyorum..Ama sevgilim değil ki kocamdı yaa 2 buçuk sene aynı yastığa başkoyduk biz..Şimdi bu yanlızlıkta boğuluyorum..
ikidir rüyama giriyo parmağında yüzükle görüyorum bizim söz yüzüğümüzle hemde hayır olsun diyorum..Geçmişi unutup önüme bakmak istiyorum ama yapamıyorum evde,işte her yerde çok mutsuzum napıcam ben :(((

rüyalarından etkileniyorsun...

neden boşanmıştınız?

Merhaba Arkadaşlar;
2 buçuk senelik evliliğim 14 şubatta tek celsede bitti..
Başıma bir felaket gelmiş gibi hissediyorum..Sanki bir rüyadayım (yada bir kabus) birgün uyanıcam ve herşey kaldığı yerden devam edecek..
Yatağımda açıcam gözümü yanımda o olacak yine koştur koştur işe gidicem falan..Hayır..Bunlar bir daha asla yaşanmayacak..Çünkü EVLİLİĞİM BİTTİ..
İnanamadığım yüzüme tokat gibi vuran gerçek bu işte..O akşam bir karar aldık evet anlaşamıyorduk maddi anlamda çok zor günler yaşıyorduk..Yine de hangi psikolojiyle hangi bunalımla aldım o kararı bilmiyorum..Sonra herşey tepetaklak oldu..1 hafta baba evinde geçti her günü ve gecesi azap gibi 1 hafta sonra onu aradım yapamadığımı söyledim.Bana söylemediğini bırakmadı..Yakında evi de boşaltıyorum dedi..Ben olduğum yere çöktüm kaldım ve babam senin eşyaların o evdeyken nasıl boşaltıyormuş dedi ve gittik apar topar kırmızı kurdelelerle o eve giren eşyalarımı koltuk örtülerinin içine sararak çıkardık :( çok çok acıı..
Her bitti dediğimde en başa döndüm..Günler geçmek bilmedi nefes alamıyordum hala alamıyorum..Bana yapmadığı,söylemediği kalmadı ama onu hala çok seviyorum..Çünkü kocamdı ya..Güvendiğim sonsuza kadar diyerek hayatımı kendimi paylaştığım adamdı o..Bu kadar şerefsiz olamazdı..1+1 ev tuttu kendine bizim eşyalarımızla yeni bir hayat kurdu..1 gecede 3 bara gidiyor şimdi sırf ben göreyim diye de face ten paylaşıyor..Ben ise her nefes alamayışımda ona sığındım...Ya mesaj çektim ya aradım.Her seferinde bir öncekinden daha kırıcı cevaplar aldım..
"Seni sevmiyorum,seni istemiyorum,evliliğimiz gençlik hatasıydı..Bana yetemedin..Çık artık hayatımdan..Daha fazla yüzsüzleşme..Biraz gururlu ol..İstenmediğini bile bile neden arıyorsun..Boşandıktan sonra hayatıma kaç kişi girdi sayamadım..!Daha neler neler..En ağırıma giden de boşanmadan önce eve konuşmak için gittiğimde eniştemi arayıp "gelin D.. buradan alın" demesi.Ben kimim ya gelin bunu burdan alın der gibi eniştemi arıyorsun..Yıkım üstüne yıkım :(
şimdi dersiniz ki sen ne yaptın da bu adam sana böyle davranıyor..Hiçbirşey..Sevdim sadece sevdim..Tamam benimde hatalarım oldu kabul ediyorum ama bu kadarını hangi kadın hakeder arkadaşlar :( Sevdiğim için gözünde "küçüldüm.." Evliliğimi kurtarmaya çalıştığım için "gurursuz.." oldum..Ve ben hala ondan nefret edemiyorum.Anlık nefret oluyo ama sonra güzel günler aklıma gelince yine ilk günkü gibi yanmaya başlıyor içim..Yazdıkça aklıma geliyor..Mahkemeye gelmiyorum diye mesaj atmıştım "ister gel ister gelme sen benim için Allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmesen ne olur.." dedi bunu söyledikten sonra mahkemeye gidip hakimin sorusuna zorla evet dedim :(
Her seferinde bir darbe daha,bir darbe daha..Hissizleştim artık sanırım..Herkes çok güçlü olduğumu söylüyor..Haklılar sanırım hala nefes alabiliyorum..Evet sadece o yok bu dünyada evet o bulunmaz hint kumaşı değil evet bana değer vermiyor,beni sevmiyor,istemiyor..Lanet olsun ki ben bunları bile bile yanıyorum..Canı cehenneme diyemiyorum..Hiçbir yolu yok tekrar bir araya gelmemizin aşılamaz duvarlar ördü aramıza ve ben duvarlar altında hergün eziliyorum..Onu bir daha hiç göremeyeceğim,sesini duyamayacağım,aynı gece beraber uyuyup aynı sabaha beraber uyanamayacağız..O kadar acı ki..Kalbimin atışı bile değişiyo bunları yazarken..Geçer mi..Geçecek mi bilmiyorum..Geçmeli bitmeli çünkü bu acıyla yaşanmaz..yaşayamıyorum..:(((

hayatta geçmeyen acı yoktur ve en büyük acı evlat acısıdır. (Allah yaşatmasın)

düşünmemeye, kendini oyalamaya odaklan.

yaz geliyor, kültür turları var, onlardan birine mutlaka git. çok ÇOK eğlenceli oluyor.

ayrıca çok yorucu oluyor ve hiçbirşey düşünmeye zamanın kalmıyor.

her boş anını doldurmaya bak. spora yazıl, elişi kurslarına git, neşeli şarkılar dinle...

haa tamam, hatırladım ben senin konunu..
bence rüyalarını fazla takma, belliki çok düşünmüşsün o yüzden rüyanda gördün..

hayatta geçmeyen acı yoktur ve en büyük acı evlat acısıdır. (allah yaşatmasın)

düşünmemeye, kendini oyalamaya odaklan.

Yaz geliyor, kültür turları var, onlardan birine mutlaka git. çok çok eğlenceli oluyor.

Ayrıca çok yorucu oluyor ve hiçbirşey düşünmeye zamanın kalmıyor.

Her boş anını doldurmaya bak. Spora yazıl, elişi kurslarına git, neşeli şarkılar dinle...

umarım öyledir :(

eski konunu okuduğumda haıtladım canım daha önce okumuştum ama yazmamıştım. şuan acı çekiyorsun ama zamanla bu geçecektir. o sana çok haksız davranmış bunu düşünüp güç bulmaya çalış diyeceğim ama biliyorum yapması kolay değil ama inan imkansız da değil..

Allah'a inan, ona sığın canım herşeyde bir hayır vardır, bunda da bir hayır vardır inşallah hakettiğin mutluluğu Allah karşına çıkaracaktır. bunu dile.. ama tabiki zaman gerekecek.. inan ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah yanında olacaktır inşalah..

eski konunu okuduğumda haıtladım canım daha önce okumuştum ama yazmamıştım. şuan acı çekiyorsun ama zamanla bu geçecektir. O sana çok haksız davranmış bunu düşünüp güç bulmaya çalış diyeceğim ama biliyorum yapması kolay değil ama inan imkansız da değil..

Allah'a inan, ona sığın canım herşeyde bir hayır vardır, bunda da bir hayır vardır inşallah hakettiğin mutluluğu allah karşına çıkaracaktır. Bunu dile.. Ama tabiki zaman gerekecek.. Inan ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah yanında olacaktır inşalah..

çok teşekkür ederim arkadaşım.dualarla güçleniyorum zaten.bende mutlu olmak istiyorum artık yeter gözümün yaşını değmeyen adama akıttığım :(

Bazen bizleri çok ùzen, şer sandigimiz olaylar gelir başimiza.
Kolay degil elbet ama Allaha sıgınıp sabredersek bir gün mutlaka ama
mutlaka aslinda bir Hayır oldugunu görürüz.

Üzülme daha fazla Allaha şükür et.
Bir gün seni çok sevecek ve mutlu edecek biri cıkacak karsina
buna emin ol.

diğer konunuzu da okumuştum, yorum yapmıştım.
aslında değmediğini sizde çok iyi biliyorsunuz ama özlemek engel olunacak birşey değil ne yazık ki. :/
zamanla özlemeye de alışacaksın herşeye olduğu gibi.
evlilik, karı-koca hayatı bunlar elbette zor.
ama dua et Allah yardımcın olucaktır.
çalışıyorsan kendini işine ver başka şeyler yap, çalışmıyorsan iş bulmayı dene.

Kadin erkek iliskisinde dogrulugunu kesin bildigim birsey vardir.
Eger evlilik, iliski bitme noktasina gelmisse ve bitmisse, kadin yada erkekten hangisi geriye döner bakar ve digerine dönüp " seni seviyorum, gitme, tekrar birarada olalim" gibi seyler söylerse, diger tarfin yükünüde alir, onun acilarinida alir sirtina.
Iki tarafta kendi acisini cekecekken, iki tarafta kendi ile yüzlesecekken, bir taraf digerine " gitme " derse, karsidaki tüy gibi hafifler.Cünkü istese tekrar dönebilecektir.
O an bitmistir onun acilari. Karsi taraf yüklenmistir onun acilarini ve acisi katlanmistir. Hem ayrilir aci ceker hem de istenmiyen olur ve o aciyida yasar.
Bugüne kadar hata yapmissiniz, bugünden sonra toplayin kendinizi, mademki " bitti " dediniz ve birlikte aldiniz karari, simdi güylü olun ve önünüze bakin.

Son düzenleme:
Eger evlilik, iliski bitme noktasina gelmisse ve bitmisse, kadin yada erkekten hangisi geriye döner bakar ve digerine dönüp " seni seviyorum, gitme, tekrar birarada olalim" gibi seyler söylerse, diger tarfin yükünüde alir, onun acilarinida alir sirtina.
Iki tarafta kendi acisini cekecekken, iki tarafta kendi ile yüzlesecekken, bir taraf digerine " gitme " derse, karsidaki tüy gibi hafifler.Cünkü istese tekrar dönebilecektir.
O an bitmistir onun acilari. Karsi taraf yüklenmistir onun acilarini ve acisi katlanmistir. Hem ayrilir aci ceker hem de istenmiyen olur ve o aciyida yasar.
Bugüne kadar hata yapmissiniz, bugünden sonra toplayin kendinizi, mademki " bitti " dediniz ve birlikte aldiniz karari, simdi güylü olun ve önünüze bakin.

çok güzel özetlemişsiniz :-/ ben 1 hafta zor dayandım ayrılığa bitmesin dedim ama hakaretlere maruz kaldım sırf ondan vazgeçeyim diye iğrençleşti.istenmediğim için bitti benim evliliğim..Yeterince ayaklar altına almıştım gururumu ve oraya gidip ona en güzel cevabı verdim..Sonasında yine onsuz yapamadım ama bitmişse bitmiştir dedi..Erkekler için ne basit boşandık farkındaysan dedi sadece kağıt üzerinde miydi herşey :((

Allah yardımcınız olsun kolay değil
insan sevgilisinden ayrılıyor da etkisinden kurtulamıyor unutamıyor bu her şeyi paylaştığınız eşinizdi unutamamanız gayet normal
en iyisi zamana bırakmak çünkü ne denirse densin içinizdeki acı geçmez

Öncelikle içinin bir an önce ferahlamasını diliyorum arkadaşım,
Şu anda boşanmış olmanın yanında; birde boşandığın eşinin sana hoş olmayan sözler söylemiş olması seni çok daha fazla üzmüş..
Ben boşandığın eşinin söylediği sözlerin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.
Çünkü uzmanlar boşanma sonucunda erkeklerin daha fazla bunalıma girdiğini belirtiyor yani eşin hissettiği acıyı öfkeye çevirip sana yansıtmış olabilir
Boşanma kararı verirken aranızda neler yaşandı bilemiyorum ama maddi olanaksızlıklardan dolayı bitmesi onun kendisini başarısız hissetmesine neden olmuş olabilir
Elbette bu şekilde davranmasını haklı çıkarmaz ama kadınlar ve erkekler acılarını farklı yansıtabiliyorlar,senden nefret ettiğini düşünerek üzülme lütfen..onun içinde güle eğlene bitmemiştir mutlaka...şu anda kendi savunma mekanizmasını kullanıyor..

Şu anda kendi ruh sağlığın için onunla iletişime geçmeeye çalış..umarım en kısa sürede düzelir yeni bir hayata başlarsın..

o zaman esyalarını alıp babanın evine gıtmeyeceksin .
hata yapmışsın
ben asla babamın evine gıtmem.
gıttıysem bitmiştir kusura bakma ama suçlu sensın
elınden gelenı yapsan ggıtmemzdın

Bir evliligin en güzel yaslari 30 ve üstüdür, niye biliyormusun canim?
Cünkü o zaman maddi dertler daha az, ve her iki tarafda ayaklari üzerinde durabiliyor, aileyi evliliklerine katmiyorlar, bir kavgada herkes baba evine gitmiyor cünkü her iki tarafda olgun, bilincli ve hayat tecrübesi olan insanlar.
Ama nedense Türkiye`de cok erken evleniliyor ve arkasindan böyle bir hüsran.
Senin sucun yok, bunlarin hepsi toplumun sucu ama yapacak birsey yok kurbanlari olarak bu gibi dertleri cekmek zorundasiniz.
Normalinde bir evlilikde kibrit kutusuna kadar her iki evlenmek isteyen ciftlerin yapmasi lazim, ama ne yazikki aileler sponsor oluyor, sizler tarafindan ama bir igne emek verilmeyen bir yuvayi yikmak tabiki cokda kolay oluyor.
Cocukca davranislar, olgun olmayan usluplar, hayati bilmeyen ve hala anne ve baba destegiyle yasayan insanlarin hüsranlari.

Bir gün olgunlastiginda seni cok seven birisi cikacak karsina ve sende aptal kafam niye bu kadar üzülmüsüm gencken diyeceksin. o zaman beni hatirlamayi unutma...

bence alışkanlığın verdiği birşey yani o kadar kötülük yapmış biri bence özlenmez. sen onun yerine dolduracak birşey bulamadığından boşluktan onu istiyorsun sanıyor olabilirsin. başka birini bulup evlen veya başka uğraşlar edin bence. o ozaman kötü günleri özlemediğini anlarsın

canm su saatte icimi acıttın... önceki konunu da okumustum
evlilik cok farklı esin sana en yakın ama en uzak kişi olabiliyor
Aslında alıskanlıklar da kendini gösteriyo
sen hala üzerinde ona ait kokuları anıları tasıyosn bu cok normal ama dayan
gececek bu günlerde yavas yavas
güclü ol ve ezilme ona karsı sen güclü oldugun sürece varsın aksi halde cok daha fazla üzülürsün
ona gelince inan bana birgün gelir o da özler senden birseyler gelir gözünün önüne iste o zaman asıl acınacak hale o gelir emin ol
sabır canım biraz daha sabır AEO

o kadar doğru söylemişsin ki canım ben de buna benzer bi durum yaşadım evlilğe giden bi ilişkim vardı kötü bi sebeple ayrıldık 2-3 hafta sürekli ona yalvardım o da bana yüzsüz gurursuz istemiyorum seni benden uzak dur tarzı şeyler söyledi ben de artık kendime dur dedim 2 ay hiç arayıp sormadım dayanmaya çalıştım en sonunda arayan o oldu o yalvardı.gerçekten bu işler böyle yürüyor kim güçlü olursa o kazanıyor bi yerde.

Back
X