- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 36
Ona bol bol dua et, hem sen ferahla hem de anneciğin ferahlasın. Hem o orda seni bekliyor, sana şefaatçi olacak. Cennetin kapısının sana da aralanması için dua ediyor. Umarım en güzel köşesindedir cennetin...
Gecen sene ramazanin 2.gunu annemi kaybettim kanserdi bende 4aylik hamileydim ve ilk bebegim yazdiklarini okuyunca icim ezildi onun bi gülüşünü su anda gormek icin neler bermezdim oğlumu bi kerecik gormesi icin neler yapmazdim evliyim ve her zaman hersey dort dortluk olmuyor illaki esimle kayinvalidemle sorunlar yasiyorum kime anlaticam diyorum bazen o kadar bumaliyorum ki sigaraya dayaniyorum..
Abim var benden 2yas büyük bekar.babamda 49 yasinda ve evlenicek..
Ikiside arkamda cok şükür ikiside bana destek hep yanimdalar ama olmuyorrrr
Annesiz olmuuor bilemedim kiymetini Allahim hepsinin mekanini cennet etsin bizede sabir versin...
Seninde basin sag olsun canim..
Cennete midir.. burdayken cani yandi hemde cok .. tedavi seysileri canimi yakiyodu.. orda aci cekmesini istemiyorum..
Peki.. tesekkur ederim
Şüphe bile etme. Canı yanan mükafatını yakansa cezasını alacak kaçış yok
Ebedi alemde buluşmanız dileğimle tatlım onu hissetmek, mutlu etmek istiyorsan iyi biri ol, mesleğini edin ve ona dua etmeyi hiç unutma
Ne güzel soylemissin arkadaşım. Koca forum okuyan okur okumayan okumaz. Ilk bir kizdim oyle söylenmesi ne arkadaşımızın ama bisi demek istemedim. Kizin zaten acısı.var bir sekilde ama yazarak ama paylaşarak hafiflettigini düşünüyor aksini dusundurttup kirmak niye. Okumazsin biter gider. .. sen yaz diledigince elimizden geldigince yaninda olmak isteyenlet elbet cikar canim.esmacım güzel kardeşim konularına pek yorum yapamıyorum çünkü okudukça çok kötü oluyorum..çok acı çekiyorsun biliyorum ama olana çare yok demişler..keşke elimizden birşey gelse de acını hafifletsek..
bu arada istediğin kadar onu aç ve paylaş,burada ne garip konular okuyoruz hergün senin acıalrını paylaştığın konular mı sığamadı koskoca foruma..sen aç derdini anlat belki çözüm bulamayız ama en azından yazarak rahatlarsın acın birgün hafifleyecek ve hafifleyene kadar biz buradayız.bir de bunun için sıkma canını.
hiç bir konuna mesaj yazmadım
okumaya bile dayanamıyorum çünkü içim acıyor
hatırlarsan sen bana yazmıştın
işte ben o anneyim
çocuğunun güçlü olmasını
kendisi gittiğinde de ayakta durmasını isteyen
tek dileği o olan anne
allahtan tek dileğim onun ayakları üzerinde durduğunu görecek kadar ömür versin bana
sonra ölsem de gam yemem
çok şanslısın ki çok daha küçük yaşlarda kaybetmedin anneni
onunla paylaştıkların anıların hele de onun sana güç olması için verdiği öğütlerin var
kıymetini bil lütfen
kendini bırakma
anneni en mutlu edecek şey senin onun öğüdünü dinleyip güçlü bir şekilde ayaklarının üzerinde durduğunu bilmek
ayrıca o çok daha güzel bir yerde unutma
ablacık
Konu acmamdaki sebep yazarak rahatlamam degil yazdiklarinizi okuyarak rahatlamam.. bazen eski konularimda ki yorumlarida okuyorum .. onlar guc verici .. cunku bazen ben mi abartiyorum bunu yada ben mi cok gucsuzum diye dusunuyorum ..esmacım güzel kardeşim konularına pek yorum yapamıyorum çünkü okudukça çok kötü oluyorum..çok acı çekiyorsun biliyorum ama olana çare yok demişler..keşke elimizden birşey gelse de acını hafifletsek..
bu arada istediğin kadar onu aç ve paylaş,burada ne garip konular okuyoruz hergün senin acıalrını paylaştığın konular mı sığamadı koskoca foruma..sen aç derdini anlat belki çözüm bulamayız ama en azından yazarak rahatlarsın acın birgün hafifleyecek ve hafifleyene kadar biz buradayız.bir de bunun için sıkma canını.
Peki.. tesekkur ederim .. ♥Ne güzel soylemissin arkadaşım. Koca forum okuyan okur okumayan okumaz. Ilk bir kizdim oyle söylenmesi ne arkadaşımızın ama bisi demek istemedim. Kizin zaten acısı.var bir sekilde ama yazarak ama paylaşarak hafiflettigini düşünüyor aksini dusundurttup kirmak niye. Okumazsin biter gider. .. sen yaz diledigince elimizden geldigince yaninda olmak isteyenlet elbet cikar canim.
Ne güzel soylemissin arkadaşım. Koca forum okuyan okur okumayan okumaz. Ilk bir kizdim oyle söylenmesi ne arkadaşımızın ama bisi demek istemedim. Kizin zaten acısı.var bir sekilde ama yazarak ama paylaşarak hafiflettigini düşünüyor aksini dusundurttup kirmak niye. Okumazsin biter gider. .. sen yaz diledigince elimizden geldigince yaninda olmak isteyenlet elbet cikar canim.
Alicam insallah.. benim annesine laf saydiranlari gebertesim geliyo..36 yaşında koca bir kadınım, bu forumda oğlum için açtığım bir konu var, öldüğünden beri çok dayanamadığım zamanlarda girip karalıyorum bir şeyler,insanlar okur okumaz. Konu sahibi el kadar çocuk, destek olmak lazım. Bir kaç cümle okumakla, biraz yazmakla elimi aşınır insanın anlamıyorum. Bazen çok merhametsiz oluyor insanlar.
Güzel kızım, acın daha çok taze, zamanla normale dönecek hayatın, hiç bir zaman unutmayacaksın ama yaşayabileceksin. Bir doktor yardımı almayı ihmal etme, babana bunu hatırlat. İçinde tutma hiç bir şeyi, hissettiklerin çok normal. Annem öldüğünde 59 yaşındaydı, içimdeki hırsla bir müddet otobüsteki yaşlılara bile yer vermedim, annem öldü onlar yaşıyor diye. Zor bir psikoloji ama atlatacaksın. Sabır ve dua sadece.
düşüncelerim,hislerim nasıl ifade edilir?Çoğu kişinin en sıradan diye düşüneceği ama beni belki de tüm benliğimle tanımlayan cümle : Onu,annemi çok özlüyorum.8 ay önce ölümün benden aldığı annemi.Bunları söylemek kalbimi sıkıştırıyor,boğazımın düğümlenmesini sağlıyor,gözlerim yanıyor ve yanaklarımdan gözyaşlarının inmesine engel olamıyorum.Bazen tüm Dünya'ya her mutlu olana,belki de tüm annelere sahip olan çocuklara öfke duymama da engel olamıyorum.Bazen onunla bir kelime daha konuşabilme,onun gülümsemesini bir kez daha canlı görebilme isteğim dayanılmaz oluyor.Bazen ise kendimi çok yalniz hissediyorum.Birilerinin bana sarılmasını o muhteşem anne tavsiyelerini verip hayatımı kolaylaştırmasını istemiyorum;onun bunları yapmasını istiyorum.Ardından bunların bir daha bu dünyada olamayacak olması beni boşluğa düşürüyor;yaşamak için bir sebebim kalmamış,her şey anlamsızmış gibi geliyor.Yaşamak istemiyorum,ta ki en zor zamanlarında hastalıkla boğuşurken bile bana söylediği kelimeler,güçlü olmam için cesaretlendirmesi aklıma gelene kadar.İşte bunlar aklıma geldiğinde onun için yaşamalıyım diyorum.Ama bazen cidden çok özlüyorum.Hem de çok...
seni o kadar çok iyi anlıyorumki
gülüp oynayan koşan babamla birlikte liseli aşıklar gibi gezen annem...
bir sabah kahvaltı yaparken babamla çok hafif bir omuz ağrısıyla hastaneye yatırıldı,kalp krizi by pas gerekli denildi.
hayatımızda ilk defa annemin ciddi bir hastalığını duyunca herşeye çaresiz evet dedik
onun sağlığı için ne gerekliyse yapın dedik.by pas oldu sonrası hastanede enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti
bugün tam 1 ay oldu
bakmayın yaşadıklarımı şu cümlerere sığdırdığıma
oysaki acım ne içime nede dünyama sığabilecek kadar küçük.
3 tane yavrum var ,güçlü olmak zorundayım
annemin acısını bile banyoda tuvalette işte uykuda yaşıyorum ki kimse görüp üzülmesin diye
keşkede felç kalsaydı ama yinede yanımda olsaydı diyorum
keşke keşke hiç bitmiyor keşkeler bu durumda
ve şunu öğrendimki hayatımızdaki tek samimi ve bizi karşılıksız tek seven insan annemizmiş..
çok kötüyüm
Allah rahmet eylesin...
Tüm kaybettiklerimize allah rahmet eylesin,toprakları bol,mekanları cennet,günahları affolsun
Annem için hep hayır işleri yapıyorum onu o alemde mutlu etmenin yolu bu canım
hep kuran okuyum dualar ediyorum kabrini ziyaret ediyorum sürekli
çok zor çook rabbim sabır versin bizlere
başın sağolsun.
yaşın baya küçükmüş.. Anneleri hayatta olanlara Allah yaşatmasın...
çok zor olduğunu tahmin ediyorum. babamda 12-13 yaşlarındayken anneciğini kaybetmiş. şimdi kocaman bir adam ama halen annesini özlüyor.. bizler yanında olsakta keşke o da hayatta olsaydı içinden dediğini hissediyorum. annesi olanları kıskanıyor. özlese bile alev alev yanan acılar bir süre sonra külleniyor.
dua et... annen için hayata tekrar başla... dualar oku ona.. mekanı cennet olsun diye... annene verebileceğin en güzel hediye şimdi dik durup okulunu hakkıyla bitirmen ve meslek sahibi olman.. oda eminim bunları çok isterdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?