düşüncelerim,hislerim nasıl ifade edilir?Çoğu kişinin en sıradan diye düşüneceği ama beni belki de tüm benliğimle tanımlayan cümle : Onu,annemi çok özlüyorum.8 ay önce ölümün benden aldığı annemi.Bunları söylemek kalbimi sıkıştırıyor,boğazımın düğümlenmesini sağlıyor,gözlerim yanıyor ve yanaklarımdan gözyaşlarının inmesine engel olamıyorum.Bazen tüm Dünya'ya her mutlu olana,belki de tüm annelere sahip olan çocuklara öfke duymama da engel olamıyorum.Bazen onunla bir kelime daha konuşabilme,onun gülümsemesini bir kez daha canlı görebilme isteğim dayanılmaz oluyor.Bazen ise kendimi çok yalniz hissediyorum.Birilerinin bana sarılmasını o muhteşem anne tavsiyelerini verip hayatımı kolaylaştırmasını istemiyorum;onun bunları yapmasını istiyorum.Ardından bunların bir daha bu dünyada olamayacak olması beni boşluğa düşürüyor;yaşamak için bir sebebim kalmamış,her şey anlamsızmış gibi geliyor.Yaşamak istemiyorum,ta ki en zor zamanlarında hastalıkla boğuşurken bile bana söylediği kelimeler,güçlü olmam için cesaretlendirmesi aklıma gelene kadar.İşte bunlar aklıma geldiğinde onun için yaşamalıyım diyorum.Ama bazen cidden çok özlüyorum.Hem de çok...
Dikkatimi çeken sürekli konu açıyor olman.
Belki yazınca rahatlıyorsun ama hep aynı şeyleri farklı başlıklarda yazıp duruyorsun.
Benim fikrim; ya 1 adet başlık altında duygularını paylaş, ya da günlük falan tut.
Böyle olmaz çünkü.
Başın sağolsun bu arada.
Dikkatimi çeken sürekli konu açıyor olman.
Belki yazınca rahatlıyorsun ama hep aynı şeyleri farklı başlıklarda yazıp duruyorsun.
Benim fikrim; ya 1 adet başlık altında duygularını paylaş, ya da günlük falan tut.
Böyle olmaz çünkü.
Başın sağolsun bu arada.
Özlenmez mi, ben bile bir hafta annemi görmeyeyim krize giriyorum
Allah rahmet eylesin canım, Allah sana güzel, sağlıklı ve mutlu bir ömür versin. Versin ki anneciğin rahat uyusun yattığı yerde
O şu an gerçek alemde, fani dünyada olanlar bizleriz.
Yok .. aminALLAH size sabır afiyet versin, anneciğinizin mekanını cennet etsin, ben de çok özledim annemi aylar var ki görmedim belki şimdi bu başlıkta bunu söylemek düşüncesizlik kaçacak kusura bakmayın
Oyle isterdi ama olmam o kadar zor ki .. tesekkur ederimCanım daha taze bir acin var allahım sabır versin. Ama güçlü olmalısın eminim annende öyle olmanı dilerdi. Paylasman en doğru olanı bence icinde tek basina yaşama.
canım öncelikle başın sağolsun ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler ya çok doğru ama elimizde olmayan şeyler var takdiri ilahi her şey ALLAH IN izniyle oluyor Allaha sığınıp metanetli olmak lazım Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin arkasından fatiha ameneresulü yasin okuyup ruhuna bağışla onun için sadaka ver bunlar inşallah seni ferahlatır sevgiler selamlar
Esmacım allah acını hafifletsin inşallah.
Sana tek önerim şu,
Kendini nasıl rahatlatacaksan onu yap.
Boş bir odaya geç bağır çağır ya da yaz çöpe at yazdıklarını.Ama bir şeyler yapmaya çalış,çabala.
Dua etmek,annenden bahsetmek,başka şeylere odaklanmaya çalışmak bir sürü şey olabilir..
Size ne bundan? Yarali bir insanin elinden tutmak , ona ve yaptiklarina sabir gostermek tahammul etmek bukadar mi zor?
Bu durumdan rahatsizliklari olsa yetkimiler uyarir diye dusunuyorum, ki Kardesimiz ergenlik doneminde ve zor gunler atlatyor, biraz tahammul?
Ayrica basin sagolsun demek cok acimasiz ca...bilmiyorum ya insanlar cok acimasiz olmus, yada ben cok tuhafim..
Esmacim; bak annen en or gunlerinde bile sana guc verecek seyler soyluyormus neden ? Cunku onun canindan cansin,o solediklerini kulagina kupe yap.. Bu yalan bos bi dunyada kendine umut et ban ekmegini ye.. Annen sana gitmeden once vermis bunlari nimet yerine..
Guclu ol, annenin nasil olsan rahat olucagini dusun ve oyle olmaya calis..
Soylemek kolay biliyorum ama care varmi baska canim? Giden gelmiyor... Bigun onunla kavusacaksin.. Dusunki nice bebek annesiz kaliyor... Sen en azindan o duyguyu biliyorsun. Oyle degilmi canim? Artik silkelen kendine gel, kullerinden doggg ANNEN ICINNN....
Sevgiler...
Size ne bundan? Yarali bir insanin elinden tutmak , ona ve yaptiklarina sabir gostermek tahammul etmek bukadar mi zor?
Bu durumdan rahatsizliklari olsa yetkimiler uyarir diye dusunuyorum, ki Kardesimiz ergenlik doneminde ve zor gunler atlatyor, biraz tahammul?
Ayrica basin sagolsun demek cok acimasiz ca...bilmiyorum ya insanlar cok acimasiz olmus, yada ben cok tuhafim..
Esmacim; bak annen en or gunlerinde bile sana guc verecek seyler soyluyormus neden ? Cunku onun canindan cansin,o solediklerini kulagina kupe yap.. Bu yalan bos bi dunyada kendine umut et ban ekmegini ye.. Annen sana gitmeden once vermis bunlari nimet yerine..
Guclu ol, annenin nasil olsan rahat olucagini dusun ve oyle olmaya calis..
Soylemek kolay biliyorum ama care varmi baska canim? Giden gelmiyor... Bigun onunla kavusacaksin.. Dusunki nice bebek annesiz kaliyor... Sen en azindan o duyguyu biliyorsun. Oyle degilmi canim? Artik silkelen kendine gel, kullerinden doggg ANNEN ICINNN....
Sevgiler...
düşüncelerim,hislerim nasıl ifade edilir?Çoğu kişinin en sıradan diye düşüneceği ama beni belki de tüm benliğimle tanımlayan cümle : Onu,annemi çok özlüyorum.8 ay önce ölümün benden aldığı annemi.Bunları söylemek kalbimi sıkıştırıyor,boğazımın düğümlenmesini sağlıyor,gözlerim yanıyor ve yanaklarımdan gözyaşlarının inmesine engel olamıyorum.Bazen tüm Dünya'ya her mutlu olana,belki de tüm annelere sahip olan çocuklara öfke duymama da engel olamıyorum.Bazen onunla bir kelime daha konuşabilme,onun gülümsemesini bir kez daha canlı görebilme isteğim dayanılmaz oluyor.Bazen ise kendimi çok yalniz hissediyorum.Birilerinin bana sarılmasını o muhteşem anne tavsiyelerini verip hayatımı kolaylaştırmasını istemiyorum;onun bunları yapmasını istiyorum.Ardından bunların bir daha bu dünyada olamayacak olması beni boşluğa düşürüyor;yaşamak için bir sebebim kalmamış,her şey anlamsızmış gibi geliyor.Yaşamak istemiyorum,ta ki en zor zamanlarında hastalıkla boğuşurken bile bana söylediği kelimeler,güçlü olmam için cesaretlendirmesi aklıma gelene kadar.İşte bunlar aklıma geldiğinde onun için yaşamalıyım diyorum.Ama bazen cidden çok özlüyorum.Hem de çok...
Başınız sağolsun öncelikle.Çok zor bir durum gerçekten biz ne söylesek ne yapsak sizin acınızın çok az bir kısmını hissedebiliriz anca.Dilerim ki mutlu olursunuz hep♥
canım allah rahmet eylesin.bu kadar özletende sana allah sonucta belki rahmet bekliyodur annen senden bence cok özlediğin dayanamadıgın anda bir yasin oku ve annene hediye et.imkanın varsa mezarına git konus orda onunla.gerçekten çok zor bir duygu allah yardımcın olsun.
Amin .. tesekkur ederimyazınızı tesadüfen gördüm..
öncelikle Allah rahmet eylesin sizede sabır versin çok zor bir durum..
ve size teşekkür ederim.. çok sevsem de affedemediğim annemin bir tane olduğunu ve hayatın ne kadar kısa olduğunu bana hatırlattığınız için..
bugün ki açtığım konudan sonra sizin yazınızı okumak tokat gibi geldi.
ne yaşanırsa yaşansın anne baba bir tane gerçekten..
Allah size sabır versin mekanı cennet olsun.
Kuzucuk Allah sana sabırlar versin annen cennet bahçelerinde geziniyordur inşallah...
Ben de 13 senedir annesizim 12 yaşında ona en çok ihtiyacım olan zamanda onsuz kaldım ınan her şeyim yarım her şeyim eksik.. Çok.zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum baban hayattaysa ona sıkı sıkı tutun kıymetini bil.. Ben onu da yapamadım. Allah yar ve yardımcın olsun...
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah..sanada cook cok sabir versin
yanliz kalmamaya calis.bir psikologa falanmi gitsen?icine atmakta kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?