özlüyorum..

Canim benim çok teşekkür ediyorum güç verdi mesajın bana. Evet biraz hatalari olsa tmm ama. Iki bucuk yillik iliskide kalben yada fiziken hic aldatmadim aklima dahi gelmedi ama o bunu nasil yaparki.. neden yapmadım biliyo musun cok Sevdim cok cabaladim. Insan sevse gözünden sakinir bnde oleydim ama degmedi iste. Senin icin iliskinede üzüldüm en azimdan baştan olmamis balik bastan kokmus. Balik bendede bastan kokmustu ama kabul edemedim yapmaz dedim..

Destek olabilirsem ne mutlu bana... bende bu durumu kabullenmek icin cok kafa patlattim hatayi hep kendimde aradim acaba söyle davransam devam edermiydi yok böyle yapsam ne olurdu diye üzdüm kendimi hep... ama inceldigi yerden kopuyor iste emek ve caba tek tarafli olursa...

inan bana temiz yürekli insanlar daha iyilerini hakediyor. aldatmak nedemek??? hem ciddi olan insan iliskiyi yillarca uzatmaz..

sahsn ben bundan sonra emin oldugum biriyle uzatmadan evlenirim.. isine gelmiyorsa gitsin... en fazla 1 sene

sen kac yasindaydin?
22 yasindayim bende canim üniversite son sinifim bu yıl. Onunla iki bucuk yilimi gecirdigim sehre gitcm oda orda olck hic gitmek istemiyorum basa dönmek istemiyorum. Ama gitmek zorundayım son yilim. Adam olan adam seven insan ilişkisine sahip çıkar. Ben cok kez sahip ciktim ama senin dediğin gibi ben cabalamak istemiorum artık yoruldum dedi. Daha ne denirki.. Biz kadinlar niye Böyleyiz ne kadar cok çabalıyoz olsun diye.

22 yasindayim bende canim üniversite son sinifim bu yıl. Onunla iki bucuk yilimi gecirdigim sehre gitcm oda orda olck hic gitmek istemiyorum basa dönmek istemiyorum. Ama gitmek zorundayım son yilim. Adam olan adam seven insan ilişkisine sahip çıkar. Ben cok kez sahip ciktim ama senin dediğin gibi ben cabalamak istemiorum artık yoruldum dedi. Daha ne denirki.. Biz kadinlar niye Böyleyiz ne kadar cok çabalıyoz olsun diye.

okula tekrar döndügünde nekadar zor olsads dik dur ve kesinlikle taviz verme.. icinde azicik olsa sevgi var merak edip o yanasir sana.. ama yok hic gelmiyorsa zaten buda bahanesi olur... erkekler böyle canim

okula tekrar döndügünde nekadar zor olsads dik dur ve kesinlikle taviz verme.. icinde azicik olsa sevgi var merak edip o yanasir sana.. ama yok hic gelmiyorsa zaten buda bahanesi olur... erkekler böyle canim
Canim aslında gelmesini hic istemiyorum. Gelip beni aklimi yerle bir etmesini. Ondan umut beslemek istemiyorum dönüşümüz yokki. Bu bir ilişkiyi en başından beri annem hic desteklemedi. Cogu kez ona yalan soledim icim okadar kotuki..böyle olmayi kimse hak etmez ilişkilerde. Emek verdigim cabaladigim olur olsun diye ugrastigim kisi ve ilişkim en çok canimi yakan suan.

Back
X