özlüyorummm

su052

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
97
1
13
İstanbul
Sevgilim başka şehir de ben başka şehirdeyim. onu çok özlüyorum. bi insan hasrete nasıl katlanır???

Sevgilim başka şehir de ben başka şehirdeyim. onu çok özlüyorum. bi insan hasrete nasıl katlanır???

Canım sabırdan başka yapılacak bir şey yok.Eşimle ben de uzaktaydık.3 yıllık sevgililik dönemi, 1 yıllık nişanlılık dönemi hep uzakta geçti.O çalışıyordu ama benim okulum vardı..Tanıştığımızdan itibaren hep ayrı şehirlerdeydik..Şükür bitti. Eş durumundan aynı şehirdeyiz şuan ama tam anlamıyla bir kavuşma ağustosta :))) Eğer sonunuzu görebiliyorsan, sabretmekten başka yapacak bir şey yok malesef :50: Ama şöyle ki bir şeylere adım atmaya başlayınca daha çabuk geçtiğini farkedeceksin.Ailenle tanıştırma, ailelerin tanışması, söz, nişan, hele ki evlilik aşamasına girdi mi düğün faslı, ev kurma telaşı derken daha çabuk geçer..Mesela söz nişan vs olduğu andan itibaren en ince ayrıntısına kadar evinizin dekoru için araştırmalarla vaktini geçirebilirsin.İşe yariyor.En azından ben son 7 ayımı böyle geçiriyorum :1::1:

özlemekte güzeldir. yaşadığınız anın tadını çıkarın :34: bu hayatta her duygunun yeri bir başka :17:

Çok haklısınız... insan ister istemez kötü oluyor. her an aklım onda. ama özlemekte güzel:1:

Eğer ne zaman son bulacağı belli bir özlem değilse boşuna acı çekme yoluna bak derim.

aşk güzlel özlemek başka güzel..

sonu yok değil ancak zaman lazım. okulumu bitirdiğim de direkt evlenmeyi düşünüyoruz. 2 ay sonra yanına gidicem.

aynen öyle aşk ne kadar güzelse özlemekte o kadar güzel. sonu yok diyemem demem. beni sevdiğini biliyorum.

bende çok özlüyorum ,
ve katlanılmaz zamanları çok çok iyi biliyorum..

özlemek de güzel olayları bir zaman sonra hikaye gibi geliyor.
güzel değil ki diyorum. resmen acı çekiyorum.

bir zaman sonra da neyse hayattayız ya buna da şükür, birlikteyiz ya çok şükür diyor
bir şekilde susturuyorum içimi..

öyle bir iyi , bir kötü geçiyor günler..

Allah nasip eder inşallah bizlere de kavuşmayı :31:

2003te tanıştık, çocukluk aşkım:16:
2005e kadar arkadaş kaldık beni ikna etmekle uğraştı:43: Keşke o 2 yılı heba etmeseydim diyorum hep
2005te sevgili olduk,
2 yıl başka şehirlerde okuduk
15 ay başka şehre askerliğe gitti.

Yani 3 yılı farklı illerde geçirdik,evlenmek için 6 yıl bekledik. 3yıldır da kocam ve meleğimin babası olur kendisi:emir_bebek:
Özlemek nedir bilirim evelallah :50::50:

Amin inşallah... bazı günler sürekli onu düşünüyorum. çalışırken birden dalıyorum. ama birden telefonum çalıyor ve o arıyor o anı hiç bir şeye değişemem :16:

Back
X