tamam. bilgiler için teşekkür ederim.
muayeneden önce akşam eve gidince emzirip yapayım özmuayenemi.
korkacak bişey olduğunu düşünürsem de doktora giderim artık
bu akşam kontrollerimi yapıp mesaj atacağım. çok teşekkürler kendimizi çok ihmal ediyoruz ay da 1 kontrollerimizi biz yapabilecekken belkide kendimize dokunmaya korkuyoruz erken teşhis hayat kurtarır... anne ve babamı kanserden kaybetmiş biri olarak Allah kimsenin başına vermesin bu çirkin hastalığı
Teşekkür ederim. Kendimi gerektiği gibi kontrol edebildiğimi zannetmiyorum .Doğum yapalı 12 yıl oldu gögüs uclarımdan hiç süt vb.. bi akıntı gelmedi ama ultrasan çekerken dr. çok sık aile de var mı göğüs kanseri diye tekrar tekrar sordu endişe etmememi söyledi ama ben kontrole gitmeyi ihmal ettim ve arkadaşımda göğüs kanseri şu an öğreneli 1 hafta oluyo erken tani ve tesadüfen öğrendi kemoterapi ve radyoterapi görecek.Kitle ele geldiğinde sıktırabiliyomusunuz? Süt bezeleri o kadar dolu olursa Göğüs ucunda süt birikmesi yapar. Büyük veya küçük kitleler emzirme dönemi Fazlasıyla görülür. Eğer bi korkunuz varsa içinizin rahat etmesi açısından ultrasound öneririm.
Merhaba, göğüs ucunda çöküntü nasıl bir görünüm oluyor benim bazen pütürlü oluyor ama üşüdüğümde oluyor sanıyorım benbirde mesela göğ ucu bölgesinin üstünde deri kısmında morumsu bir nokta var büyüklüğü belki 1 cm çapında korkuyorum sanırım şuan
Teşekkürederim paylaşım için, şahsen doktora gitme özürlü biriyim ama bu paylaşımınızı okuyuncada çok pişmanoldum gitmediğime 38 yaşına geldim ve doğum hariç doktora gitmedimonuda kendim beceremedim sanırım ondan gittim:) mutlaka bi göğüs cerrhına gidicem ailemde göğüsle ilgili bi problem yok ama annem rahi kanseri tlattı 12 yıl önce galiba risk altındayım. Mutlaka gidicem önümüzdeki günlerde ayrıca böyle güzel bi paylaşımı bi erkeğin yapması duygulandrdı beni emeğinize sağlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?