Ozon ile selülit tedavisi olanlar

esonmez87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
2
0
36
Ankara
Arkadaslar bır cok yerden bılgı edınmeye calıstım ama en guvenılır yer burası. Basen bölgemi inceltmek ve kalça selülitlerimden kurtulmak istiyorum. Bu konuda ozon tedavisi olmus olan var mı aramızda? kac seans gerekiyor, ne kadar etkili, acıtıyor mu, ve seans ücretleri ne kadar ve hatta ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bu konularda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. selamlar

Arkadaslar bır cok yerden bılgı edınmeye calıstım ama en guvenılır yer burası. Basen bölgemi inceltmek ve kalça selülitlerimden kurtulmak istiyorum. Bu konuda ozon tedavisi olmus olan var mı aramızda? kac seans gerekiyor, ne kadar etkili, acıtıyor mu, ve seans ücretleri ne kadar ve hatta ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bu konularda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. selamlar

ben yaptırdım çok çok etkili birazcık canı yakıyor ama müthiş etkili ben bütün yolları denedim ozon kadar etkilisi yok.Ankarayı bilmem ama istanbulda yaptırdım

Nerde ozon yaptırdın yapan yer önemliymiş enjekte ederken selülit tabakasına vermek lazımmış yazabilirmisin yaptırdığın yeri

bende yaptırdım çok memnun kaldım. az acıyo ama hemen geçiyo. ilk iğne yapılınca kendimi bianda koltuğa bırakmıştım ve iğneler sanki tekrar battı:52:

bekarsanız bence yaptırmayın. ben bekarken yaptırdım 700tl ödedim yok olana kadar. şimdi evlendim ve:49: çocuk doğurdum hepsi geri geldi. olan bana oldu şimdi ne yapsam acaba:50:

Back
X