Merhaba ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Güneş lekelerimi açtı. Yüzüme renk geldi. Tüylenme yapmadı. Hiç yüzümü almadım daha.
göz altı morluklarına bir çare olsa varya nasıl dua ederimmm
Ozon yagının herhangi bir yan etkisi yoktur arkadaşım kızkardeşimin cildi çok kötü idi şu an çok daha güzel,morluklara bile zamanla iyi geliyor
Gozalti morluklari icin goz cevresine E vitamini kapsullerini patlatip surebilirsiniz cok iyi geliyor.tavsiye ederim.
Benimde bu tür şeylere pek inancım kalmamıştı ama bir ozon yagını gördüm birde kendim tüy azaltıcı losyon kullandım çoooooooooooooook memnunum
canım peki hangi tüy azaltıcı losyonu kullandın? yüz için mi kullandın losyonu? paylaşırsan sevinirim :)
teferrruatını öğrenebilir miyik biz deCanım oglumla ugraşıyordum yeni geldim,şu an bu marka adını veremem sana ama özelden yazabilirim,kullandıgım losyonum tüm vücut yüzde dahil rahatlıkla kullanılan birşey,çokta memnun kaldım 2 ayda bir kuaföre gitmekten, 45-5o günde agda yapmaktan daha güzel ne olabilir
Canım oglumla ugraşıyordum yeni geldim,şu an bu marka adını veremem sana ama özelden yazabilirim,kullandıgım losyonum tüm vücut yüzde dahil rahatlıkla kullanılan birşey,çokta memnun kaldım 2 ayda bir kuaföre gitmekten, 45-5o günde agda yapmaktan daha güzel ne olabilir
Merhaba tüy azaltıcı losyonu özelden yazar mısın kuaföre gidip agda yaptırmaktan gına geldi
Canım oglumla ugraşıyordum yeni geldim,şu an bu marka adını veremem sana ama özelden yazabilirim,kullandıgım losyonum tüm vücut yüzde dahil rahatlıkla kullanılan birşey,çokta memnun kaldım 2 ayda bir kuaföre gitmekten, 45-5o günde agda yapmaktan daha güzel ne olabilir
Sen bana özelden yazamazsın şu an 1oo mesaj hakkın dolunca görüşebiliriz ancak,yada burada yüz mesaj hakkını doldurabilirsin hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
canım özelden gönderdiğin mesajı okudum. bu konuyu detaylı olarak araştırıcam başlığından okuyacağım konuyu. çok teşekkürler sana
mrhaba canım bende ozonlanmıs zeytın yagı ve 4 yag karısımını daha zayıflamak ıncelmek ıcın streclenıp kullanıyorum ....
lekelere felan ıyı geldıgını bılmıyordum ... benımde catlaklarım var ınsallah onlarıda azaltır
bırde su tuy azaltıcıyı bana mesaj atabılırmısın canımm ve yuz ıcın kullanılıyor mu ???
mrhaba canım bende ozonlanmıs zeytın yagı ve 4 yag karısımını daha zayıflamak ıncelmek ıcın streclenıp kullanıyorum ....
lekelere felan ıyı geldıgını bılmıyordum ... benımde catlaklarım var ınsallah onlarıda azaltır
bırde su tuy azaltıcıyı bana mesaj atabılırmısın canımm ve yuz ıcın kullanılıyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?