Özür diledim ama gönül alamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak de sana ufak bir şeyimi anlatayım benim hayatda senin gibi cok değer verdiğim bir arkadaşım vardı kendi değerlerimden üstün gördüğüm vede cok sevdiğim bende sizin gibi hayatda onun kaybetmek istemezdim ama bu arkadaşlıkda sevgi bakımından hep veren ben oldum arayan soran ilğilenen belki ben fazla üstüne düştüm onun hep kötü gününde yanında oldum vede olmak istedim cümki gercekden cok sevdim o arkadaşımı bazı konularda hatalarım oldu cocukca işte senin dediğim gibi hiç aramıyor sormuyorsun gibi sinden dedimde hatalı olan taraf ben oldum belki beklentim yüksekdi bu arkadaşlıkda ama istedim ki bu arkadaşlığımızı dosluga cevirelim ama olmadı şuan ne oldu derseniz görüşmüyoruz arkadaşlığımız bitti tabiki günlerce üzüldüm cümki insan yaşanmış güzel şeyleri unutamıyor yine diyorum arkadaşlığın bitiminde sebep olan yine ben çümki cok üstüne düştüm belki bu onu bunaltı vede bezdirdi olabilir ama defalarca özür diledim asla taviz vermedi en azından eski günlerin hatrına yine şans verebilirdi diye düşündüm ama vermedi ha buda bana ders oldu kesinlikle insanlara olduğundan fazla değer vermemeyi öğrendim

bence o dost dedığın senın gıbı dusunmuyor cunku aynı sey bnm basıma gelse tamam cok kırılmıs dahı olsam bı ıkı hfta tavır alırdım ama abartılcak bysde değilmiş sorun sonra barısır tatlıya bağlandırdı.. dostluğunu ozledığını solemıssın. belkı onu ne derece sevdıgının farkında değil. dusuncelerını yazp ona ulştırabılırsın belkı bir etki yapar , yağtığı hatayı anlar tkkrr eskısı gıbı olursunuz cnm...

biten bitiyor işte nerden biliyorum çünki bende aynı şeyleri yaşadım ebn kardeşimden öte tuttuğum her şeyimi paylaştığım insanla artık arkdaş değiliz.
Düşünün herkez bizi akraba sanıyordu o neredeyse ben orada ben neredeysem o orada.

Bazı sorunlar yaşadık işte burda genelinin yaşadığı gibi ve ben çok sıkılmışım bunu hiç fark etmedim aslında ettimde ne olursa olsun o benim aradaşım deyip yuttum açıkca söylediğimde oldu ama sonra onun isteğiyle biz arkadaşlığımızı bitirdik.

Şimdi ne mi diyorum çok süküüüür ben meğer ne kadar kendimi kasmışım ne kadar rahatım aylardır ohh
ha o gerçi aradı geldi beni çok özlediğini çok söyledi ama dedim ya bittimi bityor şişte şuan ne yapsa arkadaşlımız geri gelmez.Sanada tavsiyem daha fazla üstelem eğer benim gibi kafasında ve içinde bitirmişse hiçbirşey işe yaramaz.

5 yıllık dostum bir yemeğe şu konulur dediğim için şirketin yemekhanesinde kıyameti kopardı, çatalları falan attı herkesin içinde. Şok olmuştum. Sözüm ona bile değildi üstelik, ortaya konuştum. Ona göre konmazmış... hayır sanki yemeği o yaptı da kızıyor hiç bir şey anlamadım. Çok kırıldım ve bozuldum. Bi daha benimle konuşmadı. 7 sene olmuştur. Açıkçası beni bu kadar saçma bir şey için kıran ve silen birine de 5 sene boyunca dostum dediğim için kendime de çok kızdım sonraları.
O yüzden takılma diyeceğim... gerçek dostluk böyle bir şey değildir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…