Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Soruma gelecek olursak diyelim ki esiniz size cok kırılacağınız bi laf söyledi bunu da Canınızı acıtacagini bile bile yaptı ama sizde onun hic sevmediği bi is yaptınız ve o sinirle ağzından çıktı
Sonrasında pişman olduğu her halinde belli bir şekilde etrafınızda pervane olmaya sürekli öpüp koklamaya başladı. Yanı gözleriyle özür diledi diyelim yine de siz ağzından o kelimeyi duymayı bekleyip konuyu uzatır misiniz yoksa unutup sıcak davranmaya baslar misiniz
Biraz karışık oldu sanırım cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Son durum :Ben uzatmadım oda hala özür dilemedi ama gece boyunca uykusunda bile sarılıp öptü
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Soruma gelecek olursak diyelim ki esiniz size cok kırılacağınız bi laf söyledi bunu da Canınızı acıtacagini bile bile yaptı ama sizde onun hic sevmediği bi is yaptınız ve o sinirle ağzından çıktı
Sonrasında pişman olduğu her halinde belli bir şekilde etrafınızda pervane olmaya sürekli öpüp koklamaya başladı. Yanı gözleriyle özür diledi diyelim yine de siz ağzından o kelimeyi duymayı bekleyip konuyu uzatır misiniz yoksa unutup sıcak davranmaya baslar misiniz
Biraz karışık oldu sanırım cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Son durum :Ben uzatmadım oda hala özür dilemedi ama gece boyunca uykusunda bile sarılıp öptü
Valla ne yalan soyleyim canm ben de haksiz olsam esimde gene o ozur duler bizde
ne yaparsa yapsin dik durusundan vazgecme derim ben ozur de dilesin pesinde pervanede olsun .cunku cabuk barisirsan ilerde amaaann zaten barisiyor ne gerek var der hic ilgilenmez ben hep boyle yapiyorum asla bana bi kotu sozu birak sesini yukseltmez bile
Ayni şey değil tatlım o benim yalnız dışarı çıkmamı istemiyordu ama iki hafta beni oyaladı isim vardı çıkmam gerekiyordu bende yeter artık deyip kendim çıktım o bunu haketmişti diye düşünüyorum
Valla ne yalan soyleyim canm ben de haksiz olsam esimde gene o ozur duler bizde
ne yaparsa yapsin dik durusundan vazgecme derim ben ozur de dilesin pesinde pervanede olsun .cunku cabuk barisirsan ilerde amaaann zaten barisiyor ne gerek var der hic ilgilenmez ben hep boyle yapiyorum asla bana bi kotu sozu birak sesini yukseltmez bile