Özür dilerim

Alisinhell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
41
-12
6
22
Özür dilerim bir önceki açtığım konu için. Ölesiye pişmanım ki ölmem gerektiğini düşünüyorum. Gidemiyorum hiç param yok. Ölmem gerektiğini söyleyenler de haklı zaten vicdan azabından başımı yastığa koyamıyorum. Oh olsun diyenler de haklı oh olsun bana. Ben sadece akıl istemiştim bu evden gidemezken ve ölmek için çok gençken ki zaten intihara meyilli bir insanım. Hani birinin çıkıp bana ulan gerizekalı sen bu haltı yedin ama geçer bu da düzelir demesini bekledim ki bu da aptallıktır. Keyfinizi kaçırdığım için özür dilerim.

Konu ne ki…
Gerçi ne olursa olsun bir çocuğa, hayvana, yaşlıya kastetmediğiniz, fiziki zarar vermediğiniz sürece öl demem şahsen.
Niye ölesiniz yahu…

Eger istemediginiz halde size dokunuyorsa odanin bir köşesine telefonunuzu saklayip videoya cekip sikayetci olun.

Bunu yapamam diyorsaniz anneanne/babaanne/amca/dayi/hala/teyze gibi birinin yanina tasinip uzaklasin.

Kendi kendine hic bisey duzelmez. Ustelik o pislik reddedildigi icin size tecavüz etmeye yeltenebilir. Onunuzde uzun bir yol var, kurtulmak kendi elinizde

Burda kimse yazdığınız iki satırla hayatınızı neyi ne niyetle yaptığınızı bilemez. Hata bile olsa dönülebilir. Henüz 20 yaşındaymışsınız. 18 reşit sayılsa da şu an bana 20 bile küçük geliyor. O adam sizi manipüle etmiş olabilir mi? Kendi rızanızla mı oldu? Bu kadar pişman olup acı çektiğinize göre sizi manipüle etmiş izlenimi aldım.

bahsettiği konusu arkadaşlar... benim dünden beri kanım dondu o yüzden ne yorum yapacağımı şaşırdım... sadece merak edenler okusun diye paylaşıyorum...

bahsettiği konusu arkadaşlar... benim dünden beri kanım dondu o yüzden ne yorum yapacağımı şaşırdım... sadece merak edenler okusun diye paylaşıyorum...
Ay tövbe . Nerden baksan ahlaksızlık buna ne yorum yapılır ki.

Üvey babası ile yakınlaşmış. Bana gerçekçi gelmedi.
Bana da gerçekçi gelmedi çünkü bir şeyler yaşadıysa bile sonrasında tekrar baba kız olmak istiyorum demesinden dolayı gerçekçiliğini yitirdi gözümde. İnşallah ben haklıyımdır da konu gerçek değildir

Üvey baba ile yakınlaşıp sonra vazgeçip normal hayatına dönüp sonra onu gene de baba olarak seviyor muymuş?
Uykum açıldı en azından.

Ay bu ne ya höff adam mı kalmadı kardeş? Yok mu dengin, şöyle genç çıtır herif? Ananın içi geçmiş buruşuk dürüşük kocasına mı kaldın ya ıyy?

bilmiyorum bana hiç zorla olmus izlenimi vermediniz. rızanız olmasa bir şekilde en azından annenize açılırdınız diye düşünüyorum. burda özür dilemeniz filan çok gereksiz. kendinizden özür dileyin. siz en büyük kötülüğü kendinize yapmışsınız.

Ayrıl o evden. O adamdan bu saatten sonra baba mi olur. Kendi baban sağ ise yanına git onunla kal . Zorla mı oldu bilmiyorum ama annene anlatmalisin diye düşünüyorum.
Ve ekliyorum. Eğer konu sahte ise söylediğiniz bu yalanla bu kadar insani kandırarak herkesin hakkına giriyorsunuz bunu unutmayın.

Özür dilerim bir önceki açtığım konu için. Ölesiye pişmanım ki ölmem gerektiğini düşünüyorum. Gidemiyorum hiç param yok. Ölmem gerektiğini söyleyenler de haklı zaten vicdan azabından başımı yastığa koyamıyorum. Oh olsun diyenler de haklı oh olsun bana. Ben sadece akıl istemiştim bu evden gidemezken ve ölmek için çok gençken ki zaten intihara meyilli bir insanım. Hani birinin çıkıp bana ulan gerizekalı sen bu haltı yedin ama geçer bu da düzelir demesini bekledim ki bu da aptallıktır. Keyfinizi kaçırdığım için özür dilerim.
Git başka yerde günah çıkar, hadi naşş..

Back
X