- 6 Nisan 2021
- 41
- -12
- 6
- 22
- Konu Sahibi Alisinhell
-
Üvey babası ile yakınlaşmış. Bana gerçekçi gelmedi.Konu ne ki…
Gerçi ne olursa olsun bir çocuğa, hayvana, yaşlıya kastetmediğiniz, fiziki zarar vermediğiniz sürece öl demem şahsen.
Niye ölesiniz yahu…
Bana da hiç absürt gelmedi.Üvey babası ile yakınlaşmış. Bana gerçekçi gelmedi.
Ay tövbe . Nerden baksan ahlaksızlık buna ne yorum yapılır ki.Üvey babam
Üvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
bahsettiği konusu arkadaşlar... benim dünden beri kanım dondu o yüzden ne yorum yapacağımı şaşırdım... sadece merak edenler okusun diye paylaşıyorum...
Bana da gerçekçi gelmedi çünkü bir şeyler yaşadıysa bile sonrasında tekrar baba kız olmak istiyorum demesinden dolayı gerçekçiliğini yitirdi gözümde. İnşallah ben haklıyımdır da konu gerçek değildirÜvey babası ile yakınlaşmış. Bana gerçekçi gelmedi.
Ay bu ne ya höff adam mı kalmadı kardeş? Yok mu dengin, şöyle genç çıtır herif? Ananın içi geçmiş buruşuk dürüşük kocasına mı kaldın ya ıyy?Üvey babam
Üvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
bahsettiği konusu arkadaşlar... benim dünden beri kanım dondu o yüzden ne yorum yapacağımı şaşırdım... sadece merak edenler okusun diye paylaşıyorum...
Git başka yerde günah çıkar, hadi naşş..Özür dilerim bir önceki açtığım konu için. Ölesiye pişmanım ki ölmem gerektiğini düşünüyorum. Gidemiyorum hiç param yok. Ölmem gerektiğini söyleyenler de haklı zaten vicdan azabından başımı yastığa koyamıyorum. Oh olsun diyenler de haklı oh olsun bana. Ben sadece akıl istemiştim bu evden gidemezken ve ölmek için çok gençken ki zaten intihara meyilli bir insanım. Hani birinin çıkıp bana ulan gerizekalı sen bu haltı yedin ama geçer bu da düzelir demesini bekledim ki bu da aptallıktır. Keyfinizi kaçırdığım için özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?