Benim arkadasca dostane yazistigim bi adam var adam dedigim benden 6 yas büyuk ben 24. herneyse son 1 bucuk aydir fln her gün yazismaya basladik.. Yazmayinca artik tuhaf hissediyorum.. kahve icmeye ders yapmaya bir de gezmek icin bulustuk. Mesafeli ve iyi bi abimiz her neyse. Bu aralar tatilde o. Her gün yazisirdik dedim ya tatile cikti foto atip duruyor bu seferde. Ben biraz muhafazakar takiliyorum alkol konusunda biliyor iste 2 gün önce foto atti sarap sisesi de cikmisti. Fotoyu atarken şise bana ait degil dedi rahatladim..

Dün ama bana nispeten mi anlamadim amaci ne dün de gelmis bana bi bardak ictigi sarabın resmini atti sinir oldum. Cok guzel tadi diyor bide ben de ilgilendirmiyor beni alkole karsiyim dedim buyuk harflerle
Bugün yazmadi hic.. acikcasi tuhaf hissettim o kadar alistim oysa onun yazmasina. Simdi yazardim da bilmiyorum ya son olaya sinir oldum ve tavrimi koymam gerekiyor diye düsündüm cünkü bu konuda çok hassasım.. ne yapmali sizce..? Ya da yazar mi ki belki o da yoklugumu hisseder